Oua umplute....cu ce?
voi cu ce umpleti ouale inafara de clasica pasta cu pate?
nu stiu daca s-a mai discutat despre asta , eu nu am gasit , daca da va rog sa imi dati un link si sa inchideti subiectul sau sa il stergeti.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
Raspunsuri
crista-s spune:
Poti sa le umpli si cu :
- galbenurile frecate cu putian maioneza + mustar ( dc vrei) + castravete acru ras pe razatoarea mica si scurs bine de tot
- ton din conserva scurs bine de tot de ulei sau de sosul ala natural si frecat cu furculita cu maioneza si galbenusri
- cu salata de cruditati ( telina, mar, morcov .. + maioneza )
- galbenurile cu brinza cremoasa ( stil Philadelphia ), chiar si putin parmezan, busuioc sau alte verdeata proaspata dupa cum va place voua
- galbenusuri+ unt+ fileuri de ansoa ( anchoive/ alice ) + patrunjel
- chiar si cu salata beuf
- cu ciuperci si maioneza + evident galbenuri dar se poaet si fara ele
- crema de mortadella ( mixata in robot sau trecuta prin masia de tocat ) + putin unt+ parmezan+ putina smintina ( doar cit sa o faca mai cremoasa )
asta imi amintesc eu din tot ce am facut pina acum
edit : inetersant subiect si mie mi-ar placea sa aflu si alte idei ...
misha71 spune:
- brinza frecata cu ceapa tocata foarte marunt + galbenusul + marar
- galbenus + putin mustar dulce+ maioneza+ piept de pui fiert si maruntit+ porumb fiert
- ciuperci cu maioneza si verdeata (poti pune si usturoi pisat)
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
asi spune:
Eu fac amestecul din branza de burduf, maioneza,galbenusuri, ceapa rasa , sare piper.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Dbunny spune:
1. cu ton scurs din conserva de ulei si amestecat cu pasta de rosii si galbenusurile zdrobite. Prezentarea o faci in cazul asta asa: de din jos de oua faci un pat din fasiute de salata verde apoi asezi ouale prin 'iarba' apoi decorezi cu o picatura de maioneza si/sau ketchup.
2. cu sos bechamel. in cazul acesta presari peste cascaval razalit si bagi la cuptor putin pana se rumenesc. se servesc calde.
3. cu fructe de mare
4. cu sparanghel si castraveciori acrii
5. dovlecel si mozzarella
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Ayla21 spune:
-cu pasta de sunca, taiata fin, amestecata cu unt, galbenusuri, patrunjel.
-cu ciupercile inabusite in unt cu ceapa, verdeata fin tocata.
-cu cascaval (galbenusurile se amesteca cu cascaval ras fin).
-cu pieptul de pui, castraveti, gogosari si partunjel se taie marunt.
galbenusul se amesteca cu crema de unt sau branza pana devin omogene, se adauga pieptul de pui, muraturi, patrunjel si sare dupa gust.
-cu legumele mexicane (conserva sau congelate) amestecate cu maioneza
-cu branza dulce si marar.
Poti de asemenea sa folosesti ca "sos" smantana nu maioneza, mai ales la retetele de umplutura din branza.
www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">Monica
I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...
vl-ad spune:
multumesc fetelor pt sfaturi.
curand vine ziua piciului meu si printre altele voi face si oua umplute cu una din umpluturile date de voi.trebuie insa ca ma decid cu care , oricum le voi incerca pe toate , dar pe rand
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad