Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mona_B
m-am trezit cu inca un strengar, al carui nume l-am ales deja:
Aidan-Victor. Suntem tare fericiti!
Deci ma puteti trece pe listuta cu un carucior albastru

Mona, felicitari pt baietel!

www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">Monica

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MADYN

Aris referitor la camasa de noapte vs pijama si eu tot adepta pijamalelor sint, nici eu nu ma vedeam in camasa, dar in zilele care au urmat dupa nastere nu cred ca as fi suportat pantalonul de la pijama (si am nascut natural, dar am avut epiziotomie), mi-ar fi fost mai greu la baie, la dus, la orice miscare de 'manevrare' a bebelului. Asa ca eu zic ca n-ar strica si 2-3 camasi just in case.

Vai nu ma disperati, cum va pregatiti deja bagajul? Pai dupa ce m-as duce Doamne fereste la spital, ca nu nasc acum. Si asa am o panica continua sa nu nasc inainte de termen.
Anyway, tot pt camasa voi opta si eu, stiam ca nici nu te lasa dupa nastere cu izmene.
Aris, ce mai faci? Asa rau e cu epiziotomia?
Mai vroiam sa te intreb de catelusii tai. Unde fac pipi? A mea a luat-o razna daca am tinut-o in casa pana la vaccin. Acum face peste tot. Nu are si ea un loc anume. O scoatem regulat afara dar nu si-a facut inca program in functie de scosul afara. Ai putea te rog din suflet sa-mi dai niste sfaturi? Mi-ar prinde tare bine. Incep sa dezvolt o obsesie pt curatenie. Obsesie pe care sotul meu o are oricum. parca spal si tot nu ma simt in siguranta. Si cu menajeza m-am certat ca scoate hainele la uscat afara in spatiul amenajat dar nu e garantat mereu curata pe maini. Pai dupa ce le mai spal. Mai bine le usuc in casa.

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Salutare burtici! Nu am reusit sa va mai scriu in ultimul timp pt ca nu am avut net acasa o perioada. La lucru eram foarte aglomerata, dar am reusit sa citesc tot ce ati scris, asa ca am fost mereu langa voi!

Bun venit noilor burtici! Sa aiba sarcini usoare si bbi sanatosi!

Felicitari pt cele care au aflat culoarea caruciorului! Intr-adevar mai multi baietei in ultimul timp! Eu ma bucur ca are fata mea de unde alege!

Lizbeth m-am bucurat foarte mult cand am aflat ca ai baietel pt ca stiu ca-ti doreai asa mult!

Silvi, sa nu fii suparici daca este fetita! O sa vezi ca atunci cand o sa afli sigur ce e nici nu o sa-ti mai pese de ce iti doreai inainte! Vei gasi avantaje si bucurii indiferent de ce va fi!

Ma bucur ca cele care au facut ecografii de morfologie fetala au aflat ca e totul bine cu bebeii lor! Sper sa avem numai vesti de-astea si de acum incolo!

Pentru fetele care au probleme cu sarcina un mare ! Va inteleg pt ca si eu am..nu am reusit sa scap de contractii nici cu tratament. Stau asa cu frica in ficare zi! Trebuie sa incercam sa ne relaxam pt ca stresul clar nu e bun! Eu sunt optimista ca vom duce sarcinile la capat cu bine si ca toate eforturile noastre vor fi rasplatite la final cu un bebe sanatos, frumos si cuminte ( sper eu ) !

Va pup pe toate!

Silvia 19+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvi8
ayla, vad ca ai revenit. ce face baietelul tau, e bine?

Silvi tu mi-ai dat add pe mess dar nu am reusit inca sa ne conversam.
E bine micutul si sper sa fie bine pana la capat, acum deschide tot mai bine ochii, dar suntem nelamuriti cum e cu refelxia imaginii dupa. Zice ca are doi tati si sincer mie imi ajunge unul.
Doamne ajuta, sper sa nu mai fie nevoie de inca o interventie, nu cred ca ma mai tin nervi sa trec inca o data prin asa ceva, mai ales alea 4 ore post-operatorii.

Mergi la inceput

Ce drag imi e cand va aud vorbind despre bagajul pentru spital! Ma apuca emotiile cand ma gandesc ca nu mai e foarte mult si ne intalnim cu bebele! Eu maine sunt la jumatatea drumului pt ca fac 20 de saptamani!

Am fost cam trista in ultimul timp pentru ca sotul e plecat la Bucuresti de aproape o luna! Asa de greu e fara el, mai sunt si problemele astea cu contractiile... Si mai greu a fost ca nu am avut net si nu am mai putut vorbi nici cu voi..Am fost foarte depresiva si ma simteam vinovata fata de bebelina mea, pt ca nu voiam sa o afecteze! am reusit sa-mi mai revin pe parcurs si acum cred ca o sa-mi fie si mai bine pt ca pot vorbi cu voi si in curand se va sfari si perioada in care sotul e departe! Acum doctorita mea m-a pus iar sa stau acasa, cat pot de mult la pat, pt ca ducandu-ma la servici mi s-a agravat situatia..probabil si starea proasta a contribuit...

Ayla, sper sa-si revina complet puiul tau si sa nu mai fie vreodata nevoie de vreo interventie! Cred ca ti-a fost foarte greu, dar lasa ca tot raul trece si vin si zile insorite!

Simina ai fost foarte furmoasa mireasa! Sa aveti o viata frumoasa impreuna si sa fiti cu adevarat fericiti!

Scuze ca va scriu asa de mult, dar am de recuperat!!

Pupici!

Silvia 19+

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca mi-au iesit analizele la sange cam proaste! Talasemie zicea medicul de familie ca as avea! Ma duc maine la un hematolog si probbail ca-mi va da sa fac niste analize mai amanuntite! Sper sa nu fie afectata bebelina mea pt ca talasemia am inteles ca se transmite genetic

Silvia 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

Tocmai ne-am intors de la eco, a zis dr ca ii fetitaaaaaaaaaa Si eu si tati suntem cu gura pana la urechi

Joanna, bine zicea silvi, azi ai gura de aur

20+ Ariana

poze

Ma bucur pt voi.Sper sa am gura aurita si sa ajungem toate cu bine la termen cu bebei sanatosi.

20+ probabil

Mergi la inceput

Silvi, cum sa ai Talasemie si abia acum sa o depistezi? E cred ca e ceva in analiza aia.
Adee, feliictari pt fetita!
Ma omoara afta aia, nu am putut manca aproape deloc azi. Stiu ca e rusinos sa ma plang numai pt atata lucru avand in vedere ca ma asteapta o nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Bun venit Rivali!!
Alexa,nu te mai stresa totul o sa fie ok !!! trebuie doar sa gandesti pozitiv !

Eu mananc seminte de floarea soarelui de zor, sper ca e ok?

Fetelor, oare analize o sa ne mai facem in luna a 7 a sau cand ?

un pt fiecare !!!

22+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

pt toate incurajarile si poate in rugaciuni ne pomeniti si pe noi.
Vestile nu sunt foarte bune, contractilee au reaparut, placenta a coborat si mai jos si medicul s-a alarmat.Desi de la 6 saptamani suntem cu risc de avort, pana acum nu l=am vazut asa speriat.A spus pe scurt ca riscul de avort e maxim.
Indicatii : la orizontala in pat, ne-a mutat ibtr-o rezerva unde am toaleta in camera.Mancam in pat,nu facem nici dus,numai pipi si nici cealalta treaba nu avem voie sa ne scremem.Perfuzii, diazepam la greu,duphaston si vitamine.Bebe la eco arta destul de bine, cu ritm cardiac normal si ne-a aratat ca o sa fie baietel.
Apropo de laptop,tot cu wireless cand m-a vazut medicu cu el in pat a zis:vrei copilul lasa dracului laptopul ala.
da nu pot ca voi imi dati putere sa merg mai departe si familia bineinteles.
Asa a am mai tras unsi incerc sa imi zic ca pana la urma totul va fi bine.
Va pup pe toate.
Doamne ajuta.

20+ probabil

Mergi la inceput