mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 2
Raspunsuri - Pagina 8
mcrissa spune:
alfa anca ai scris atat de frumos
adevarul e ca atunci cand ma rog si-mi pun toate sperantele in EL imi gasesc linistea
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
5+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
alfa_anca spune:
Cristina, am scris din suflet. Pentru mine prima sarcina a fost cea mai frumoasa perioada din viata mea si am fost mai mereu cu zambetul pe buze, desi poate de multe ori imi era rau, ma dureau oasele si multe altele...... si am visat mereu sa mai traiesc cel putin inca o data aceasta perioada minunata.
Hai ca deja am luat-o pe latura lacrimogena. Eu plec spre casa ca ma asteapta pitica voinica.
Va pup si sa aveti o seara minunata.
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
7+
Rallu spune:
Buna fetelor,
Am venit de la eco.
Bebe e bine merci in uter...cica e chiar precoce pt. "varsta" lui ca a vazut doctorita nu stiu ce deja format.
Buuun...surpriza a venit din faptul ca...BEBE S-AR PUTEA SA NU FIE SINGUR.
In uter s-au vazut 2 pete negre...una mai mare si, la distanta de ea inca una ...ceva mai mica.
De abia cand a exclamat doctorita...sa vezi ca sunt doi, m-am uitat si eu.
Mi-a explicat ca nu se stie sigur, ca ar fi trebuit sa fie mai apropiati unul de altul, ca poate incepe ca sarcina gemelara si totusi sa nu se dezvolte decat unul, etc.
Totusi, pana data viitoare a ramas in coada de peste...de abia la urmatoarea ecografie poate sa-mi spuna daca sunt doi sau nu.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
5+
pooh spune:
Wow,Rallu,ce bine ca totul a fost ok la dr si la eco.....Si felicitari pentru
sau 
!!!!
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
5+
adrianafedorca spune:
wow ce viteza aveti la scris
ralu ce veste minunata, ar fi super sa fie 2 dintr-o lovitura, tinem pumnii 
Si eu am avt tot felul de ganduri negre la prima sarcina dar tot timpul m-am rugat la Doamne Doamne sa fie bine si am avut incredere ca totul va fi bine si a fost, am un baiat minunat ![]()
eu abia pe 12 noiembrie merg la dr ...mi se pare o vesnicie pana atunci ...abia astept sa-l vad pe bebe
in rest sunt bine, nu ma mai doar burtica chiar asa rau, in schimb daca ma enervez ma doare si vreau sa va zic ca am niste nervi...nu mai suport pe nimeni mi se pare ca toata lumea vrea sa ma enerveze....uff hormonii astia...
parca intrebase cineva de acid folic , eu iau o pastiluta pe zi de 5 mg
cu raceala stau rau de tot, nu trece neam, plus ca m-a apucat si o tuse ...tb neaparat sa ajung la dr sa-mi dea ceva ,off...la prima sarcina n-am luat o pastiluta si acum am racit din prima
asa as sta acasa cateva zile numai ca am la treaba la servici ca nu mai stiu nici cum ma cheama...dar las ca vine ele sarbatorile , o sa stau acasa in pat si o sa dorm non stop![]()
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
5+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Rallu spune:
Mai fetelor am o intrebare pt. voi.
Am pus aici http://www.flickr.com/photos/31376910@N02/3003626830/ poza cu ecografia de zi.
Eu am zis ca se vede o pata mare neagra in dreapta jos...si inca una ceva mai mica in stanga ei, mai sus.
V-am mai spus povestea, doctorita a pus cu semnul intrebarii daca-s doi sau nu.
Acu beleaua e ca fetele de la aspirante, care au vazut si ele pozuca, vad chiar trei puncte negre (doua sus si una jos).
Voi cate vedeti ca eu sunt deja in ceata?
Fetele care ati mai fost insarcinate, cum arata ecografia voastra?
Poate fi din cauza vreunei incidente defectuase?
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
5+
nushulica spune:

oauu deja odiseea de iulie-august!!(eu de cand am nascut nu mai stiu pe ce lume traiesc daca-i noapte daca-i zi...ca-i noiembrie ca-i octombrie
) sa aveti sarcini usoare fetelor fara greturi fara incidente si sa va tineti la vara zmeuricile in brate!!!

mcrissa

abia astept sa mergi la eco sa vii cu vesti bune!
diarux
am citit cu drag tot timpul poezioarele tale la pepenasi te felicit pt talentul tau!
Mamica de bobocel David-Mihai
anne-marry spune:
buna dimineata fetelor. sa ma dezmeticesc putin si citesc ce ati scris ...apropo de clatite...haideti la mine ca va fac 
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
6 +
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
Rallu spune:
Neata...hai ca am facut-o lata ieri cu ecografia mea...
Bineinteles ca n-am mai putut sa dorm bine.
Pana mai ieri nu reuseam sa raman si acum incepem sa numaram...1-2-3...
Cum e prima mea sarcina, n-am mai vazut ecografii strict de saptamana 5 asa ca pot doar sa-mi dau cu parerea.
Si parerea mea e ca se vede asa din cauza incidentei, el fiind de fapt unul singur.
In caz ca n-aveam la ce sa ma gandesc, acum mi-a dat subiect de studiu doctorita ![]()
Sper sa reusesc sa ma linistesc pana la urmatoarea ecografie.
Atat e de mare burtica
5+
anne-marry spune:
aoleu...ce veste minunata rallu
...doamne.....iti dai seama...sarcina....multimpla...mei, parca si mie mi se pare ca tot 3 vad...una jos si doua sus..dar...cine stie...un dr stie sa interpreteze mai bine, nu? tu esti abea in 5 saptamani? ei lasa ca peste inca 2 se va vedea chiar f bine. dumnezeu sa va ajute, sa fiti sanantosi...dar iti dai seama ce lovitura ar fi...trei dintr-o lovitura....FELICITARIIIII

alfa anca...sa va zic si eu pataniile mele cu sarcinile anterioare:
- am ramas greu prima data, dupa vreun an si jumatate...sau cam asa ceva, de sta in sus, in jos, in picioare, in cap, la anumite ore,
e t c . am avut avort spontan la 14 zile de intarziere a CM
- dupa inca vreo jumatate de an, am ramas iar gravida. si cand eram bucurosa, insirasem la toata romania ca sunt gravid, in sfarist!!!!, cand...incep sangerarile...negre...apoi din ce in ce mai rosii...dar usoare si constante. si o durere de spateeeeeeeeee...mama, mama. in fine...cand merg la echo, desi sacina tb sa fie in 10 sapt...ramasese in 6...embrion aplatizat....rezulta ...chiuretaj.cel mai scarbos moment din viata mea. kand am plecat din spital (i-am pacalit pe sot si pe mama ca vine ba unul ba celalat sa ma ia, ca sa nu vina niciunul...imi era rusine cred..nus tiu..nu vroiam sa-i vad) singura.....si pe picioare. si am plans tot drumul.........ma simteam ca un caine amarat de soarta....ce sa mai...nu vreau sa imi amintesc.
- a treia oara, am ramas in sfarsit,din a doua luna de incercari dupa chiuretaj. toate bune si frumoase, tratament de sustinere ca si acum, si in saptamana 9-10 am pomenesc cu sange. muuuuuuult............rosu aprins..........de m-am dus la urgente, la ...de "urgenta"...pe la 24.00 ...noaptea. ma interneaza, imi dau ei ceva...bine si control etc...totul aprea bine. a doau zi dim vine medicul meu, ma baga la eco, analize etc..totul parea ok. era cica probabil de la placenta jos inserata. dupa doua saptamani in care tot venea cate un val din acesta, dar numai dimineata, cand ma trezeam..o data la 3-4 zile vedeam asta... imi da drumu acasa, la insistentlee mele. dar sa va zic ce am patit in spital. imi prescrie medicul meu tratametul pt spital, si vine asistenta sa ne aduca pliculetele cu medicamente si injectii pt acea zi. si cand vine tipa sa imi fac injectia, scot una din fiole...ca era un singur tip de injectie (cu no spa daca nu ma insel) si noroc ca ma uit fugitiv ce scrie pe ea: OXITOCINA. va dati seama ca sa lesin si alta nu. dupa ce ca aveam probleme...aia imi lipsea, k sa avortez cu siguranta. i-am zis, s-a ingalbenit si aia, s-a dus si a schimbat. mai, imi venea sa le OMOR. in fine. ca sa ajung la ce a spus anca alfa..aveai dreptate anca...cand e sa fie, este. dumnezeu ne ajuta.
uite..eu dupa prima sarcina, la vreo 7 luni am pus sterilet. in octombrie aul trecut, l-am scos, si pana in mai anulasta u am ramas graviduta. si cat de mult imi doream..............numai eu stiu...si cu voi...bineinteles. dar...in mai, l-am pus iar...schimbari pe plan profesional....etc...in fine...acum, in septembrie, in a 10-a zi de CM, il dau iarasi jos, si dupa 7 zile ovulez si ..raman graviduta. deci dak dzeu vrea....totul se poate
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
6 +
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA