mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 2

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Woooow ! Ati si schimbat?

Mai, sa nu va para rau, ca suna SUPER! Sunt chiar verde de invidie !

Deci, mamici de zmeurici , oricand aveti nevoie de sfaturi de la mamicile de pepenasi va asteptam cu mare drag.

Si intaresc si io (care stiu bine cum s-a discutat subectul la noi) ca nu a fost nici poveste de rautate in mesajul acela. Sper ca v-ati convins, daaaa? .

Sa avetzi sarcini usoare si pline de bucurii!

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Citat:
citat din mesajul lui flo1980

Hellooo

Hai ca au navalit tatarii

Sunt si eu o mamica de pepenash 2008 si va doresc sa aveti o sarcina usoara si o nastere si mai usoara!

alfa anca ce diferenta mica va intre copii!!!
Intre baietii mei e de 2 ani si 4 luni.
Mi-a fost foarte greu la inceput, mai ales ca sunt singura cu ei pana la 17 cand vine sotul de la servici.
Pe tine te va ajuta cineva?

Va rog tare mult sa nu mai fiti suparate pe noi si sa ne vizitati cand aveti nelamuriri. Va v-om ajuta cu o parere sau un sfat!

toate gravidutzele si toti zmeureii! chiar suna bine!!!

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

da, va fi diferenta f mica intre ei, 1 an si 8 luni cu aproximatie si deja incepe sa imi fie frica de cum va fi. Nu mi-e frica de sarcina, nu mi-e frica de nastere (desi prima nu a fost chiar usoara), dar mi-e fff frica de cum va dupa cu 2 copii mici la distanta asa mica. Stau cu socrii si in principiu ma voir ajuta, dar stiu eu??? Ca imi aduc aminte de la Elena ca in primele luni trebuia sa dorm destul si ziua ca ma mai trezeam noaptea (ma refer la primele 2 luni nu mai mult) dar acuma nu voi putea sa ma culc oricand ca mai e si Elena cu care va tb sa ma joc si sa am grija de ea.....Dar cu Dumnezeu inainte ca ne vom descurca noi cumva, ca doar nu e mai greu decat la o mamica care are gemeni (am o prietena cu 2 gemene de 3 luni).

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ei Anca, atunci e bine ca sunt socrii, te v-or ajuta cu siguranta!

E greu la inceput, pana mai creste bebe, isi face un program.
Mereu ziceam ca e mai bine ca diferenta sa fie mica intre frati, dar acum parca ar fi fost mai bine sa fie mai mare.
Cel mare e...tot mic, nu intelege anumite lucruri.
Dar cum ai zis si tu...cu Dumnezeu inainte!

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Ei FLO si dc e diferenta mai mare te chinui perioada mai lunga de timp pana se face si cel mic de o anumita varsta si in plus nu mai au aceleasi preocupari cand se joaca....
Eu am un frate mai mic ca mine cu 2 ani fara cateva zile si desi eu eram fata si el baiat de multe ori gaseam si cum sa ne jucam impreuna.

Oricum, sa iti traiasca copilasii, sa fie sanatosi si sa aiba mult noroc in viata!

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

wow...super ..imi place mai mult cu zmeurici

eu sunt la servici , in continuare cu greturi de mor, dar si cu foame cat casa, de somn nu mai zic , m-as baga sub birou sa trag un pui de somn

anne-mary ai grija ce-ti doresti ...asa mi-am dorit si eu greturi si acum am de nu le pot duce

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 5+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

adrianafedorca stiu zicala: " ai grija ce iti doresti, k s-ar putea sa si gasesti" ..ei, ce sa fac...zic si eu. k nu vreau musai, dar sa ... stiu eu ca e bine. doamne...daca as vedeea acum la echo ca e bebe bine, nu as mai avea griji.
a..sa vedeti alta dandana azi. am dat o fuga de la servici la gradinita lui teo, la ora 12.00 cand a iesit, ca nu stiam daca ajunge mamaie-sa sa il ia, k stima ca are treba. si, kand stateam eu de vorba cu d-na educatoare....ma ppomenes cu un junghiuletz drect in partea dreapta....care la mine, in traducere libera a inceput sa semene a EXTRAUTERINAAAAAAAAAA..............fereasca dumnezeu, si m-am panicat. dar m-am linistit...dar pana luni, cat mai am...doamne, parca as fi copil mic. dar NU MAI AM R A B D A R E

CE ZICETI, SUNT NEBUNA?

fetele mamici de pepenasi de iulie aug 2008 nu ne suparati,si nu ne invadati. mie una imi face placere sa veniti pe la noi. stiu cum este sa iti fie dor sa fii insarcinata. asa am spus eu tuturor...pana sa raman acum graviduta....ca cea mai frumoasa perioada din viata mea , a fost cand eram gravida, si ca taaaaaaaaaaare mult imi doresc sa fiu din nou. ei, uite ca bunul dzeu si maica domnului mi-au ascultat ruga si au trimis pe al doilea mostenitor la noi. ce ma rog acum, este ca totul sa fie bine. sunt terorizata de ideea unei ....fereasca dumnezeu..pierderi de sarcina..k doar am antecedente...dar ma gandesc si ca am antecedente si in celalt sens...doar il am pe gogosica mic..pe teodor, nu? deci..speram. pt ca, speranta moare ultima.

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 6 +

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Multam fain mamici de zmeurici!

anne-marry Fereasca Dumnezeu de....

Eu am pierdut pe bb2 la 7 saptamani de sarcina (dar am descoperit la 11) pe 27.06.2007 si ...... pe 27.06.2008 am nascut . Asa ca ...necunoscute sunt caile Domnului! Nu am programat sarcina, nici nu ma asteptam sa raman asa repede, stiam ca dupa 6 luni de la chiuretaj se mai poate incerca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

anne: nu te mai gandi la ce e mai rau chiar daca ai antecedente, si pe mine m-a durut destul de rau in partea dreapta in primele sapt de sarcina si tot la extrauterina ma gandeam dar de fapt era foliculul care eliberase ovulul si producea progesteron la greu...
scumpe gravidute asa e in primele luni: oboseala maxima, greturi, foame, dureri de burtik...asta e dar trec si dupa aceea vine trim II care-i superrrr, mergeti in vacanta, va relaxati, va bucurati de viata, sunteti rasfatate de toti, simtiti primele miscari ale lui bebe...ooofff de-abia astept sa fiu iar gravii la anul. Si e asa frumos sa nasti vara, sa iesi cu bebe la plimbarea dimneata in parc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

bubuleana flori19 multumesc pentru raspunsuri. ce sa-i faci ...cred ca hormonii astia isi fac de cap .... sper

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 6 +

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iula78 spune:

si mie imi place mai mult varianta cu zmeurici; sunt mai parfumate, mai catifelate.

Mergi la inceput