mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 2

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Uofff gravidutzurilor
Si eu mi-s de la iulie-aug 2008. Nu va mai supi va rog eu. Uitatzi, de ex mie nu imi place "pepenashi" prea mult dar nu eram prea activa cand s-a ales. Chiar sunt invidioasa pe voi cu "florile pretzioase".
Colega care a scris mesajul este o scumpa dar ... uite cum e cu comunicarea asta shi depinde shi pe cel fel de stare a celui care citeshte pica. Ea a vrut sa scrie pe un ton mai oficial shi aici la voi a parut rautacios. Nu e de mirare k am fost shi eu gravi shi shtiu ca m-am certat cu juma' de tzara .
Ideea e in felul urmator: ca toatele putem gasi nume care sa nu se repete shi chiar cred ca shi voi dak stiatzi ca mai sunt pepenashi atzi fi vrut alt nume (sau greshesc?). DAR daca voi avetzi vreun atashament special fatza de acest nick ... eu una zic ca suntem chiar mandre sa-l impartzim cu voi. Va nashim shi va asteptam ORICAND la noi daca vretzi sa intrebatzi cate ceva (ca shi noi mai intram la fete "mai mari" ).

Eu zic sa transformam rapid acest "moment" intr-o ocazie sa ne largim grupul de prietene!! Eu una nu prea am activat pe vremea odiseei ... doar de cand am nascut. Shi recunosc ca multumesc tuturor fetelor k exista ... asta m-a ajutat ATAT de mult de cand m-am trezit singura cu bb mic shi fragil in bratze.

Primitzi invitatzia?
Daca da ... haidetzi in vizita la noi, k noi deja v-am invadat spatiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

anne-marry eu maine ar trebui sa schimb semnatura(dupa UM), dar cum stiu ca bebe a fost conceput intr-o joi(am facut stimulare ovariana si monitorizare si stiu exact momentul)am zis ca o voi schimba in fiecare joi.vineri ajung la eco si ar trebui sa se vada activitate cardiaca, am asa emotii

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 5+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

ma alatur si eu invaziei ca deh am o fata draga sufletului meu aici (crissa)
mie mi-ar placea foarte mult sa va nasim, sa avem o familie mare de finuti-pepenasi scumpi si durdulii.
Va asteptam pe la noi daca aveti nevoie de sfaturi, orice, orice... Pupici dragi tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Mcrisaaa...cu mancarea inainte
Recunosc ca m-am indragostit imediat de "Mamici de zmeurici"...suna bestial.

Din punctul meu de vedere s-a adjudecat.
Imi place ffffff mult.

Nu stiu parerea voastra dar dupa acest "incident" mie mi s-a cam luat de pepenasi ("curios" gustul cam amar cand pepenasii se presupune ca sunt asa de dulci) asa ca as vota pentru schimbare.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

buna fetelor!
intru si eu sa va urez sarcini sanatoase si pepenasi sau zmeurici sanatosi si frumosi!!!
si un pupic special pt mamica anielas (si o paranteza tot pentru anielas, trebuie musai sa vi sa faci prezenta la "copilasii de 2004" mai ales acum ca am deschis noul capitol la "in floarea copilariei")

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Buna proaspetelor gravidute!
Sunt o mamica de pepenasi de iulie-august 2008 si vreau sa va spun ca imi place numele la care v-ati gandit "Mamici de zmeurici".
Sarcini usoare va doresc!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Ana-eram precisa ca ma descoperi...sigur o sa trec pe acolo...am tot citit...dar inca nu am scris..am zis sa ajung la control..si abia apoi voi anuntza oficial. Pupici dulci lui Stefanutz si lui Matei .

Rallu- si mie imi place tare denumirea de Zmeurici

Ania & Inutza (23 oct 2004) si 5+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

uauuuuuuuuuu ...mamici de zmeurici de iulie - august 2009 bestial.............nu-i asa?
si eu zic ca la fel ramne

alte pareri? sau schimbam deja topicul?

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 6 +

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

mcrissa am calculat din nou, si daca introduc aceleasi date,doar ca ovulatia in ziua a 17-a...asa cum reiese din grafic ca ar fi fost, imi calculeaza ca mine. deci, eu in fiecare marti am sa schimb saptamnile

fetelor...eu parca nici nu as fi gravida....nu am nimik. adica e totul ok. asa a fost si al teodor...dar... parca as vreea sa am si eu o , o greata...alea alea...adik ...cate ogreata mai am..dar f rar,si scurte. slava domnului ca nu duc lipsa de pofta de mancare ,\.. dar asta nu ma linisteste...doamne, cat mai este pana luni la echo .... parca ma si vad...alba ca varul, trasnpirata toata de emotii, si mai mai sa lesin cand deschide dr gura sa imi zica ce vede. asa am facut si cu teodor. era gata sa lesin de frica sa nu imi zica te miri ce .... grozavie.

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 6 +

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Neata fetele!
Am lipsit cateva zile, dar motivat. Acasa nu apuc deloc sa intru la calc.

Imi este parca din ce in ce mai rau...mai ales seara, ameteli, senzatie de greata dupa ce mananc de la orice mananc si oboseala crunta. Ma bag in pat de la 8, ma ridic pe la 9-9.30 sa spal si sa culc copilul si apoi iar in pat.....

Si pe mine m-a surprins putin faza cu denumirea odiseei noastre....dar pana la urma dc se voteaza schimbarea si mie imi place f mult Mamici de zmeurici.

Va pup si va doresc o zi buna, eu visez la ziua de vineri cand voi merge la eco.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 7+

Mergi la inceput