"Atentie" sau "spaga" pt asistenta sefa la cresa
Raspunsuri - Pagina 2
ioanaradu spune:
kariguld, daca nu esti plecata decat de cateva luni din tara si stii cum sta treaba nu ar trebui sa te mire. stim si noi ca prin alte parti nu se practica, dar din nefericire la noi inca se practica.
bani n-avem sa ne dea afara din casa, ca muncim pe niste salarii normale (zic eu).
schimbarea de care vorbesti ar fi ideala, dar mai e mult pana departe si nu simt nevoia sa experimentez pe copilul meu.
sa-ti mai spun ca au fost si dosare respinse?
mult succes acolo unde esti ... noi deocamdata traim si vom trai in romania!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanaradu kariguld, daca nu esti plecata decat de cateva luni din tara si stii cum sta treaba nu ar trebui sa te mire. stim si noi ca prin alte parti nu se practica, dar din nefericire la noi inca se practica. bani n-avem sa ne dea afara din casa, ca muncim pe niste salarii normale (zic eu). schimbarea de care vorbesti ar fi ideala, dar mai e mult pana departe si nu simt nevoia sa experimentez pe copilul meu. sa-ti mai spun ca au fost si dosare respinse? mult succes acolo unde esti ... noi deocamdata traim si vom trai in romania! |
OK!
(chiar ar trebui sa-mi fie rusine ca am dat asa un sfat....!)
Kari
Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder
Cristina_C spune:
| citat din mesajul lui ioanaradu sa-ti mai spun ca au fost si dosare respinse? |
Daca s-au terinat locurile, e normal sa fie respinse unele dosare.
Sau erau tocmai dosarele copiilor ai caror parinti nu au spaguit?
Dar eu am o curiozitate: ce s-ar intampla daca NIMENI nu ar da spaga la inscriere? S-ar respinge toate dosarele, n-ar primi pe nimeni si s-ar desfiinta gradinita?
anya spune:
La noi la gradinita au fost locuri pentru toata lumea - cu sau fara spaga. Diferenta e ca unii au inceput la 1 septembrie iar altii inca asteapta sa se deschida gradinita noua....
Probabil, de la anul, nu va mai fi nici deifereta asta![]()
LiliaToma spune:
| citat din mesajul lui ioanaradu Vin cu o rugaminte/intrebare pt parintii care au inscris copilutii la cresa: cat? ce? ati dat spaga la inscriere? |
Nu! nu i-am dat nimic, am fost de cateva ori ptr ca mi-a zis sa mai trec pana se elibereaza un loc si asa a fost. A fost de la inceput si pana am plecat de la cresa, o persoana deosebita

MikyM spune:
buna, fetele, eu sunt mai incepatoare, adica am un bebe de doar 5 luni, si as vrea sa va intreb care este regula, de la ce varsta sunt acceptati copiii la cresa? si in drumul taberei stie cineva o cresa buna?
multumesc,
mihaela
MariaG spune:
Anya: la anu va fi aceeasi problema.
Pentru cei care se intreaba ce s-ar intampla daca nimeni nu ar da spaga ii indemn sa afle pe pielea propriilor lor copii sau pe timpul lor ca dat fiind ca daca nu ai unde sa-l lasi si nu ai pe nimeni sa te ajute va trebui sa stai cu el acasa. Si asta va continua sa se intample atata vreme cat sunt prea putine gradinite. Despre crese nici nu vreau sa vorbesc: in Militari sunt 2 sau 3 crese si e ditamai cartierul.
Maria
http://www.copaculdehartie.ro/
anya spune:
La anul nu cred sa mai fie probleme. Se fac 5 grupe noi. Si aproape toate gradinitele din sectorul 2 au corpuri noi de cladire. Problema va fi calitatea cadrelor didactice...ca nu gasesc sa angajeze.
ioanaradu spune:
MikyM depinde ce intentii ai in privinta serviciului. La cresa ii primesc de la 1 an - 1 an jumate. in drumul taberei nu stiu, dar poti incerca sa cauti in sectorul care te intereseaza, sa fie cat mai aproape de casa sau de serviciu.
eu am ajuns la cresa vitan, cu intarziere ce-i drept, pt ca niciodata socoteala de acasa nu e ca cea din targ. initial vorbisem la cresa tohani, la tineretului, pt ca acolo aveam serviciul. dc am schimbat serviciul, automat a trebuit sa caut alta cresa, in conditiile in care noi stam in rahova si avem servicii in vitan, respectiv dristor.
MariaI e greu pt fete sa-si aduca aminte de unde au plecat. in tarile adoptive, alte obiceiuri. au uitat ca poti sa crapi cu copilul in brate, sa ramai fara serviciu si nu se uita nimeni la tine daca nu dai.
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
MikyM spune:
pai eu asa vrea sa incep serviciul cand bebe va vea 6 luni...ca asa cum ziceati si voi unele joburi nu asteapta...si am auzit ca ar fi o cresa prin dr taberei care iacopii de la 9 luni, asta m-ar interesa. iar pana atunci o bona ceva, desi nu prea am incredere.