Puiuti de Randunici!!! (128)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Am uitat sa o felicit, in soapta desigur, pe Clau pentru cele 3 ore si 10 minute dormite. La cat mai multe!!!

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
http://community.webshots.com/user/raluca2107

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Ceva o maslina , o atentie!!!...
Am uitat sa va intreb ce fel de carne de vita dati la copilasi - pulpa, muschi??

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
http://community.webshots.com/user/raluca2107

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Sunt cam rupta, acusa tre' sa plec la gradi dupa Ilinca!
ast'noapte a venit la mine in camera si pentru ca eram singura n-am mai dat-o afara! rau am facut ca am primit toata noaptea numa palme si picioare in cap, in burta in ce s-a nimerit!
Eu nu stiu cum doarme copilul asta de se misca atata!

Ariel, recunosc ca nu am citit din Spock pe motiv ca nu am cumparat-o, dar nici eu nu-l fortez pe Seb sa manance ceva! Oricum n-as avea pe cine, ca atata scuipa si inchide gura ca n-am ce sa fac! Incerc de 3 ori, daca nu vrea il iau din scuan si ii urez drum bun!
Azi mi-a zis bona ca a mancat mai bine, cam 3/4 din portie, ea era tare nemultumita mie mi s-a parut exceptional chiar!
de foame nu moare el, asa ca nu-mi fac griji!
Ma mai decompensez mai mult din cauza blidelor murdare, da-mi trece cu apa rece!

Pidana, sa va traiasca finii! Ce frumoasa e papusa ta!Mersi de lege! sa vad cum s-o aplica la mine, daca acum sunt la lucru si vreau sa intru in CIC!

Gecko, ai castigat o salata de masline de-a dreptul!
N-am vazut ce-ai scris cu alb, sa stii!

Serios vorbind, daca ii place minunea aia, strecoara in ea trteptat treptat cate o lingurita din ce-ai vrea tu sa manance...adica o fructa, o leguma ! O fi el destept dar tu esti muma-sa si poate il pacalesti!

Clau, eu nu tefelicit decat cand o sa dormi toata noaptea!

Deci am luat-o razna cu cel iepuras al lui Sovi! Am crezut ca m-am bolanzit cu totul, m-am uitat la poze sa vad daca are sovi iepuri prin casa, n-am vazut decat motanul....pana la urma m-am prins! Nici nu stiti voi de cand ma intrebam de ce si-o fi pus Sovi liniutele alea la semnatura! Ce-o fi apucat-o, ce zenuri, taoisme or mai fi si alea....eu, in ignoranta mea spirituala!

Ursuleata, ma bucur ca ti-a iesit branza si ca i-a placut ursuletului! Mai stai si tu cateva zile cu aurtul, sa vezi cum tolereaza branza!

M-am parapadit de ras de bancul cu Lacoste!
Adriana, mi-am amintit ca nu ti-am laudat motata!

Pucca, ce fetitza mumoasa are mama!mova!( asa zice Ilinca!)

Fructe din compot fara zahar! adik n-o omoara zaharul daca n-ai tu nik impotriva lui, doar ca nu e recomandat!
Liana, tare bun bancul! Sper sa nu-l citeasca vreun randunoi, sa-i vina vreo idee!
Unde ati plantat copaci? La mosie?
Bine ca mai exista cinva care stie de animalele din Herastrau! Eu credeam ca sunt cunoascute de toti bucurestenii!
Luny, daca nu e Cm-ul cum zice Gecko, sa nu fie frate-so!( lui Mufa!)

Kya, gata aerosolii?

Bubu, multi ani fericiti de casnicie! Mama ce sot iubitor ai, restaurant, chestii, socoteli! Distractie placuta diseara!

Raluca2107, ce fata de smecheras are Sabin! Si ce sora" mova"!
Miha, mai poti mama cu deplasarile astea! Ce face berbecul?
Mimonix, ce inveti azi draga? Euglena verde? Oare asa o chema?( am uitat sa povestesc ca a prestat Ilinca primul desen din viata ei care sa nu fie mazgaleala- cica pe mami cu ochii mari- semana a euglena!)

dau un send, mai revin ca mai am ceva de zis...

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Raluca, ce baiat frumos si ce fete movalinde am vazut.

Liana, merci. Asta ziceam ca i-am dat branza prima oara azi si sa-i dau si iaurt tot prima oara?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Inca una si ma duc....( presupunand ca se va trezi Sebaceul!)

De premergator nu stiu daca am mai zis- eu nu-s asa de impotriva deci sunt pentru! Pe ilinca am pus-o de pe la 6 luni, numa cu ghete incaltata si maxim 20 de minute lasata in el, a stat pana la 9 luni cand a inceput sa mearga de-a busilea si nu a mai fost interesata de el! Merge drept, frumos, nu e cracanata!

Pe Sebceu l-as fi pus cu drag, numa' ca el daca se taraste de la 6 luni pe jos a fost total neinteresat de scula...asa ca l-am lasat in pace! Il mai pun cand si cand, mai ales cand sunt singura cu el si imi doresc sa fac un pipi fara sa ma traga de pantaloni!

Despre miile de fructe...ii dau mar, banana, para, portocala ocazional si i-am dat peirsici in vara! De ce sa ma dau peste cap sa ii dau fructe care nu se gasesc in piata si pe care noi nu obisnuim sa le consumam? I-as da kiwi dar ma mai abtin nitel din cauza semintelor, strgurii probabil ca ar fi buni, dar fara pielita si samburi-n-am timp sa-i desfac...gutuia e tare si nu iese piure!
Cred ca i-am mai dat neste prune candva...
Evident ca la vara ii voi da cirese si capsuni dar pana atunci ma descurc cu ce am!
Adik chiar ma doare sufletul sa dau 5 lei pe un avocado care mie nu imi place si nici el nu se omoara, sau pe un mango sau pe nu mai stiu eu ce fruct exotic...
Valabil si la legume!
A mai zis Gecko odata foarte frumos despre asta- n-o sa ma apuc sa-i dau copilului sparanghel daca noi nu mancam asta in casa!
Si nu e nevoie sa incercam chiar toata soiurile de fructe si legume pana la un an, ca toata au cam aceleasi vitamine si pesticide!
Parerea mea, of course!
De sfecla nu stiu ce sa zic, cruda cred ca e prea acida, fiarta recunosc ca as incerca si eu sa-i dau....numa'sa mi-o cumpere si mie cineva din piata!

Nu stiu daca ati inteles ceva, ideea e aceeasi pe care am mai zis-o, copiii au nevoie de constanta, nu de mari variatii, pentru ca asa se simt in siguranat!
De aceea trebuie sa ne stradui sa le facem un program de masa, de somn, de plimbare...pe ei rutina ii linisteste, se simt ocrotiti! Fiecare lucru noi ii sperie, ii solicita prea mult!
Pentru noi, ca adulti, e extrem de interesant sa mancam ceva spectaculos cand isim seara la restaurant...pentruei nu!
gata, ma duc sa bat toba prin casa, ca Sebaceul iar doarme de doua ore si sora-sa ne asteapta la gradi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata
Liana, merci. Asta ziceam ca i-am dat branza prima oara azi si sa-i dau si iaurt tot prima oara?
Mami de ursulet

...e batrana mama, ursu ...nu mai vad sa citesc bine, mai uit ce-am citit ....paaaaaai, zic eu asa dupa parerea mea, ca "e" ele tot lactate, da mai lasa-l macar vreo 2 zile intre branzica si iaurt.....sa se obisnuiasca stoamcelul si ....sa aprecieze mai mult bunatatile ....

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Gecko, pai de aia ma ascund dupa cal

Stela, nu mai stiu la ce intrebare imi raspunzi

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

A, acum am inteles... Masline cate vreti !

Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita
Liana, tare bun bancul! Sper sa nu-l citeasca vreun randunoi, sa-i vina vreo idee!
Unde ati plantat copaci? La mosie?

daaaa...."mosie" maaaare...500 mp ... da avem noi pomi fructiferi? aveeeeem

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Gata, s-a trezit! ma duc sa-l echipez si fug! daca vedeti la stiri o nebuna care fuge cu un bebelus in carucior, sa stiti ca aia-s io!
see you tonight!

Mergi la inceput