Puiuti de Randunici!!! (128)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

u randunici,
ca sa nu va stric ziua, ca noi suntem in butoi cu totii, incep cu urarile de LMA pentru cuscra, sa fiti sanatosi, fericiti si sa va iubiti pan' la adanci batraneti!
Spun LMA si bebeilor care se sarbatoresc astazi si in zilele urmatoare, sa creasca mari, sanatosi si voiosi!
Nu va suparati ca nu fac scrisorica, dar azi nu am timp si nici nu am citit decat capitolul asta.
Are si Andreea un dintzisor, se vede acolo iesit un milimetru, se simte la mana,, a fost ea mai maraita, dar n-a facut ff urat pana i-a iesit, sa vedem mai departe. De papat papa cand mai bine, cand mai putin, dupa toane si dupa cum a supt.
Daca vreti sa vedeti pozite cu Andreea, intrati la semnatura, la Andreea la 6 luni.
Mi-a venit si mie CM-ul, chiar pe 1, dar ff putin, ca la sfarsit de menstra, se tarcaie in fiecare zi, vedem cum evolueaza.

Sa va spun si de ce sunt in butoi, a murit soacra-mea, D-zeu s-o ierte!, ieri si suntem cu inmormantarea cu alea-alea. Randunoiul e tare necajit, si mi-e teama pentru el, mai ales maine la inmormantare, ca stiti ca e si el cu inimioara. Maine e zi grea, mi-e o fricaaa , dar sper sa trecem noi si peste asta. Asa ca o sa absentez de pe crengutza, dar sper ca va ganditi la noi.
Pup pe toate si revin dupa ce ma linistesc.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

criss, condoleante, imi pare sincer rau si sper sa treaca cu bine randunoiul peste asta, adica cat se poate de bine in astefel de momente.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ccris ...Dumnezeu s-o ierte pe soacra ta....iti doresc sa treceti cat mai usor peste momentele astea grele si tu si sotul tau! ne gandim la voi si ne rugam sa treceti cu bine de ziua de maine

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

ursu cred ca ii poti da si iaurtel; la teo am inceput diversificarea la 4 luni si mi-a zis pediatrul ca pana la 7 luni sa introduc si iaurtul; ideea e sa nu ii introduci alimente noi foarte repede unul dupa altul, din cate stiu eu (3-5 zile intre alimente noi introduse....asa mi-a zis mie, probabil mai sunt si alte pareri); iaurtul e singurul pe care teo il papa repede si cu placere, in rest e dezastru; eu il amestec cu cereale cu biscuiti de la milupa si ii place tare tare mult, si acum am luat si "7 cereale" tot de la milupa, sa vad cum ii plac.

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ccris, condoleante!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Mihaela la multi ani printesei tale, sa creasca fericita!

La multi ani lui Seb, Tuchi. Si frumos cadou de la randunoi!

Liana, ce ai crescut! Ai depasit 1000! Felicitari!

Blankar, ma bucur ca sunteti bine!

Stela, duamna cu manusi, ma bucur ca ti-ai facut curaj si ai scapat de bubulute.

Adriana, pup mofturoasa la lapte!

Ursu…spor la invatat ca la copii vad ca ai!

Mimo…auzi ca se trezeste devreme…la 8!!! Faina faza cu a ta colega. Mi-a placut faza cu bomboana si kentul, buna de tinut minte, atat ca nu fumez mentolate.

Gecko, sper ca pana citesc eu i-au revenit outele bursucului si au adus inapoi somnul dulce.

Luny, ce smecher s-a facut mufa! Pup Mufa suparat ca-i pleaca parintii! Naspa perioada asta pentru ei cu dintisorii. Sper ca pana la capitolul 128 sa nu mai chinuie baiatul.

Raluca a fost meseriasa faza cu masina, am ras tare bine.

Arieeeeeeeeeeeeel nu pleca nu pleca ca plang...am invatat asta de la puiutii de randunici!

Clau…am vazut pozele si n-am cuvinte de cat de frumoasa e!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 5
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Am vazut o gramada de poze frumoase cu Ursulet in familie diversificat cu branzica, cu fratiori frumosi foc care impart prieteneste tot (deocamdata), cu americanca scumpica.
Luny, durerea de spate si greata nu or fi cu ochisori?Ca la mine asa a inceput de fiecare data.
Fructe din compot cred ca se pot da pentru ca la inceputul diversificarii Sabin refuza total fructele ca erau acrisoare si dr mi-a zis sa ii fac compotel, doar ca e bine cred sa fie facut in casa nu cumparat.
La multi ani Bubu si multi ani fericiti impreuna!.
Si Sabin se uita cu un ochisor putin stramb dar mi-a zis dr ca inca nu e problema.
Intreba cineva de kefir. Nu stiu daca e bun pentru bebici inca dar daca incercati va recomand kefirul caucazian de la Milli descoperit recent de mine care e super de bun.
Pozici din week-end -
http://good-times.webshots.com/photo/2586381240104255880MDNBIo

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
http://community.webshots.com/user/raluca2107

Mergi la inceput

miha cresc, cresc, ma pricep la asta

bubuuuuuuu LA MULTI MULTI ANI fericiti impreuna, sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de momente frumoase!

luny din cate stiu eu e ok sfecla rosie si cruda (nu ma pricep prea tare, asa ca poate stiu fetele mai multe); daca ii faci suc din sfecla rosie, si bebe e amator de sucuri, trebuie sa ai grija sa nu ii dai foarte mult pentru ca scade tensiunea; in rest....nu stiu sa fie nerecomandata in stare cruda (a, si o sa aiba pipi si kk colorat in rosu ....si s-ar putea sa ii cam accelereze tranzitul intestinal, dar nu obligatoriu)

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

ccris, condoleante! Nu putem fi niciodata pregatiti sa ne pierdem parintii, asa ca mult curaj sotului.

http://community.webshots.com/user/raluca2107

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluca2107
Pozici din week-end -
http://good-times.webshots.com/photo/2586381240104255880MDNBIo

...frumusei foccc!!!

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput