Puiuti de Randunici!!! (128)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Sanziana nu prea mai vrea lapte dupa legume si fructe. Se satura dupa piureuri.

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Bubu, la multi ani, sa fiti fericiti si sa mai faceti 1 baietel si o fetitza

Liana, am atata treaba,,,dar ma duc sa ma imbrac si plec la Ariel!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Sanziana nu prea mai vrea lapte dupa legume si fructe. Se satura dupa piureuri.

hahaha, pai ea mananca 500 ml seara si 500 ziua:))) ce sa mai vrea dupa mese. ideea e ca papa laptic.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

sovi, super montajul. Trebuie sa fac si eu neapara!

Am dormit de-am rupt cu bebe, 2 ore juamate. Azi nu m-am dus la examen ca nu am invatat nimic, acum trebuie sa ma apuc pt ala de pe 7,,,dar nu am chef azi, nu am chef azi, nu am chef de nimiccccccc, sunt fericit...

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Saru'mana, multumim pt. urari!
Ma credeti ca am uitat?? l-am sunat pe randunoi sa-i zic ca m-am programat la coafor si el imi zice" nu zici si tu LMA?" El, saracu, a rezervat la restaurant, a vb cu socrela sa vina diseara sa stea cu copiii...si eu...nimic

Ursu, multumesc pt. urare, dar aia cu copiii e pt. tine, da? eu ma opresc la 2!!!

Ca tot intreba Gecko de Lica, de azi a venit, a fost cu Vlad afara...in rest nu ma ajuta cu mare lucru, in casa adica...daca vrea sa-mi calce, ca in rest tot eu fac...ma ajuta cu astia mici si tot e bine. Dar la ce figuri mi-a facut...imi vine sa nu-i mai cer nimic ...

Am vazut-o si pe Bia de Pucca, frumoasa foc!

Luny, hai sus! tie nu ti-a venit CM pana acum? poate-poate...
Mmm, ce de bunatati a papat Mufarin! super! La kiwi ai ales semintele?
Stiu ca merge intre 8-10 luni, fara seminte.

Stef a papat jumate din curcan cu piure pt. ca era rupt de somn , eu ii cantam in timp ce papa si am vazut cum i se inchideau ochii . L-am dus in pat, a mai papat cateva gurite de lapte si mi-a intors spatele si a adormit

Ma duc si eu sa spal vase, aragaz...sa pap...apoi sa ma fac mumoasa pt. intalnirea de diseara

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Luny cum te mai simti? Mie ieri cica mi-a venit CM - juma de zi! si de atunci nimic nimicut... Hm... ciudat! Si nici macar nu am mai numarat zilele de data trecuta, sa stiu a cata zi e azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Mai zic ceva si fug la treaba ca daca stau sa citesc pana la capat,nu mai fac nik..
Kya,brava pt Sanziana jucausa in tarc!
Daria,sa cresti mare si sanatoasa!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Nu plec inainte sa zic:
LMA CU FERICIRE PAN LA ADANCI BATRANETI,BUBU,ALATURI DE BAIETII TAI 3 SI POATE SI DE O FETITA,sa-ti mosteneasca talentele culinare si nu numai!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

da, Bubu, d ela 8 luni kiwi, noi suntem aproape, si lui ii plac legume/fructe acrisoare, asa ca am mers pe instinct si a papat tare bine!..nu i-am ales semintele, am incercat si nu merge, pierzi toata pulpa...sunt ff mici, nu are cum sa se inece cu ele, eu deja nu ii mai fac pasta(aka 'praf') de tot ca le molfoleste/mesteca bine..le pasez sa nu fie bucatele, dar nu sa iasa fin, ca smantana..
maria sfecla rosie si dovleac de placinta, le fac la abur, merg si coapte dar dureaza mai mult..am auzit de sfecla ca ar fi ok si cruda, dar nu-s sigura, asteptam parerile dlor dr:Cata, liana, Gecko??..ca daca e s-o luam asa, la carte zice ca pana la un an toate tre preparate..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Azi i-am dat prima oara branzica, pot sa ii dau si iaurt? cu cereale?
Nu i-am mai dat pana acum

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput