Puiuti de Randunici!!! (128)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

A mancat Teodora mai mult de 3/4,cred,de iaurtel campina cu cereale humana piersici si maracuja si lapte, in el.Printre maraieli de durere,a deschis pliscul (ceea ce nu prea face cu niciun piure),dovada ca i-a placut.
cami,ce balaceala am vazut!!
Eu fff rar mai sterilizez suzeta,lta,borcanase de piure..cu solutie chicco.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

cred ca e adevarata "practica alimentara" din familie. noua ne place mult conopida, o mananca si Luca fara mofturi.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

lunita 5
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

stelutz, bravo pentru "operatiunea iaurtelul"
Eu am incercat pana acum Milli si Campina si parca al doilea i-a placut mai mult

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

HELOOOOOOO!!!

Eu nu mai serilizez nimic de la 6 luni, n-are nici un rost o data cu diversificarea si linsul si suprul la toate jucariile posibile si imposibile!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

miha, imi place la nebunie faza cu "Luca creste-Miha scade"
La noi e putin diferit..."Luca creste-Cami creste"

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Am zis, am zis, iaca DOVADA:
http://news.webshots.com/photo/2500696420102440955nrhGiy

In concluzie, sa nu spui niciodata, niciodata!!!

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Cami, la capitolul marca, cred ca cea mai mare incredere o sa o am in continuare in marcile romanesti, si Mili nu e romanesc deloc.
Laptele Mili nu are nici un gust, fata de orice alt lapte romanesc, asta o zic pe incercate.
Timp de 2 luni am folosit pentru Iris la branzica numai Mili, si intr-o zi am incercat Fulga, apoi Zuzu, LaDorna apoi am incercat lapte de Harghita, NICI NU SE COMPARA GUSTUL, cea cu lapte autohton era mult mai gustoasa.
Deci, ma bag pe lapte din batatura Ardealului, e the best, ca si celelalte produse lactate de la aceiasi firma.
Na, ce m-am intins.

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

A, si iaurt ii dau numai Campina (facut in Covasna).

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lyvy

HELOOOOOOO!!!

Eu nu mai serilizez nimic de la 6 luni, n-are nici un rost o data cu diversificarea si linsul si suprul la toate jucariile posibile si imposibile!!!

Pozele mele
Povestea nasterii

Mi se pare corect..
ce mai faci,lyvy?

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Cami,eu vroiam sa iau milli ca v-am tot auzit pe voi,dar era mai gras decat campina si eu nu sunt de acord cu grasimile in procent mare la copil (aici i-am dat dreptate pediatrei).Si mie imi place campina mult,are ceva special,asa ca bine am facut.
hihi,ce haioasa Iris!

Stela,

Mergi la inceput