FIV in Ungaria 46

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor. Ma gandesc si eu sa incerc un FIV in Ungaria la dr Zadori dupa 2 FIV-uri esuate la Giulesti, insa imi este frica de distanta, nu cunosc limba, cazare, etc. Puteti va rog sa-mi spuneti si mie mai multe. Voi cum ati facut? Unde ati stat? Cum v-ati descurcat cu limba?La mine e nevoie de ICSI, cat m-ar costa per ansamblu tot FIV-ul. Multumesc pt eventualele raspunsuri. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Gagicilor , Cornelia va multzumeste pentru sustinere , iar deseara am sa va dau mai multe detalii despre ea , acum inca este la clinika , la ora 15 mergem sa o luam acasa. pt. toateeeeeeeeeeeeeeeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Iasminn iubita stai linistita ca este foarte usor. Gyonyi este un om deosebit eu am stat la ea ,tot ea merge cu tine la clinica si ati traduce este foarte bine te simti ca la tine acasa cel putin noi asa ne-am simtit ati urez succes. Gyongyi eset atelocin74 pe forum scriei un PM

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca75_13 spune:

Multumesc mult Cris. Sa dea bunul Dumnezeu sa avem toate parte de puisorul nostru mult dorit
iazminn merita sa incerci. Ai vazut cate reusite sunt. Si eu te sfatuiesc sa iei legatura cu atelocin74(Gyongyi)chiar este un om deosebit si te ajuta fara ezitare. In plus dr Zadori este tare cumsecade. Pentru inceput trebuie sa-i trimiti doctorului un mail "Janos Zadori" <jzadori@gmail.com> in care sa-i spui "povestea ta" in engleza, si ii ceri si o programare. Este foarte aglomerat dar isi face timp pentru toata lumea. Sa te ajute Dumnezeu si sa fie cu reusita
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Buna seara gagicutelor dupa cum v-am promis am venit cu vesti de la Cornelia ,are 3 outze ,sa speram ca se v-or iubi si se v-or dezvolta suficient si apoi sa ii poata pune inapoi in burtica ei oricum va mai spun cind mai aflu cite ceva . 100000000 de pt voi si de la ea si de la mine in plus cite o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

criss da Mihai este tare fericit, are mare grija de mine. El vrea baiat si eu fata.
iazminn cred ca noi ne cunoastem mai de mult. Iti dau id-ul pe PM sa vorbim despre FIV in ungaria. Dupa cum vezi eu am reusit ceea ce iti doresc si tie. Am fost colege de suferinta de mult timp.
buluna, danette, ioana

Micky 12+ (asa spune dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

cornelia am uitat sa scot majoretele

Micky 12+ (asa spune dr.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Scuze ca nu am mai intrat, am avut o perioada in care nu m-am simtit prea grozav, dar nu asta e important ... am reusit sa vorbesc azi cu Valeria ... am o veste buna si una proasta: cea buna e ca bb mare respira singurel, deschide ochisorii, plange ... iar cea proasta e ca cel mic a facut hemoragie cerebrala de gr. 3 - abia azi i-a comunicat dr. Valeriei! Era foarte demoralizata, nici nu stiu ce sa mai spun ... Are nevoie mai mult ca niciodata de rugaciunile noastre! Doamne ajuta sufletelului mic, sa treaca cu bine peste asta si fara urmari si sa creasca amandoi mari si sanatosi!

27+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Cornelus, fac galerie pentru bebeii tai:. Acum sigur nu mai dorm ca i-am trezit eu. Sa stii ca noi avem mari sperante in tine...

Liana, da mai, da, sunt sensibila ca sunt si eu... . Da ce, tu nu esti? Sau ti-a trecut si razi de alte necajite.. Te

Iazminn, mergi pe mana lui Micky. Vino la Szeged si restul nu mai conteaza. Nu este chiar asa de greu. Eu am gasit translator, cazare si tot ce am avut nevoie prin intermediul fetelor de aici, de pe forum. Si eu am stat la Gyongyi si m-am simtit ca in concediu. Eu am castigat de acolo mai mult decat un bebe, ci prietene pentru o viata. Am cunoscut oameni minunati.Te

Le pup de o mie si una de ori pe toate fetele bune si frumoase de pe forum. Adica pe toate mamicile copilului meu.

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.

Mergi la inceput