FIV in Ungaria 46
Raspunsuri - Pagina 15
cornelia1172 spune:
LA MULTI ANI GYONGYI!!!!!!!!!!
MULTA SANATATE SI FERICIRE DIN PARTEA NOASTRA.
PETRECERE FRUMOASA DISEARA .
cornelia1172 spune:
multumesc mult de tot fetelor pentru sustinere.
a insemnat mult pentru mine sa vad atata solidaritate
va multumesc din suflet
abia acum am ajuns la un calculator, sambata si duminica am incercat sa stau in pat dupa 14 ore de drum.
tamaryllis spune:
M-am grabit! Zadori mi-a raspuns la mail! In decembrie voi merge la Szeged pt o prima consultatie!
Nu prea inteleg de ce Zadori nu recomanda scoaterea trompelor cu hidrosalpinx inainte de Fiv! Parca mi-am mai exprimat nedumerirea asta aici!Cu toate ca eu i-am zis sa ma programeze in mai 2009, dupa laparo de scoatere a trompelor, el m-a programat in decembrie. Nu stiu ce o sa fac daca o sa-mi spuna ca nu e nevoie sa imi scot trompele!
Am mai vazut totusi si reusite FIV fara trompe scoase! Voi ce parere aveti?
La multi ani sarbatoritei!
daniela2 spune:
Tamaryllis, dr. o sa te consulte si o sa te intrebe daca vrei sa incepi. El nu te obliga, e numai decizia ta cand doresti sa incepi procedura; insa nu este, cred, nicio regula, la fiecare dintre noi e diferit. Eu tot merg din 6 august la el si, ba am un chist pe ovar, ba nu am raspuns la tratament, asa ca s-a amanat f. mult; daca e ok si poti incepe procedura, este cu atat mai bine. BAFTA !!!! Trebuia sa merg azi, dar nu mi-a venit CM (asa cum a zis el), i-am scris ieri un email si in jumatate de ora mi-a raspuns. Este neobosit, f. dedicat.
LA MULTI ANI, GYONGY !!! (nu ne cunoastem, INCA, dar sper sa ma numar printre "musafirii" tai, cat de curand.
BAFTA FETELOR IN FOCURI !!!!!
ASTEPTAM VESTI BUNE DE LA VOI !!!!
Pentru KLU, ESPE, MAMIBRIA, . Tinem pumnii stransi
atelocin74 spune:
Multzumesc mult de urarile frumoase Iubitele mele , si uite dau si de baut .
Daniela 2 , te astept cu cea mai mare placere .
Liana30 spune:
etete ce dadusi de beuttot tu bei?
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!! +13
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...