ORADEA (35)
Raspunsuri - Pagina 5
cristina22 spune:
Daria-si io am cerut si parerea nr.3
, da' a fost o gresala f mare, pe care eu nu mi-o pot ierta, pt io am fost cu ideea ca trebuie sa mai cer o opinie.
Dupa aia m-am dus pe parerea nr.4, care era a mea si a fost ok
.
cristina si Andrei
AllyMcBeal spune:
Gabi_j, eu eram cea care am zic ca stiu de pe forum.
Si mie mi-era ciudat sa te intreb " care esti de pe forum ?" ori sa zic "Eu mi-s Ally..."
Tot din pricina asta am ratat mai demult o intalnire a fetelor cu copiii,din parcul de la Artima. Stateam de-o parte si ma gandeam cum o sa le scriu a doua zi ca le-am vazut...cam aiurea,dar...e ciudat cu forumurile astea si cu prieteniile virtuale.O sa-mi mai ia timp sa ma obisnuiesc.
Le-am inscris pe fete la curs de dans sportiv ce se tine la Teatrul Arcadia,din 2 decembrie.Daca o sa le placa si au talent,zice ca pot continua. Erau o gramada de copii,mai multe fete,deci nu prea vor avea parteneri...
Sambata am fost la Stana de Vale. Asa o jale e pe-acolo !! Si pustiu.
La Iadolina e ok,si camerele si mancarea,dar nu prea a fost ce face seara (ca ziua ne-am plimbat),ca am uitat sa iau de acasa "obiecte de ocupat timpul".
Iar ne "hranim" cu antibiotic ,pentru bronsita.Vad ca fetele astea nu mai stiu sa raceasca fara sa faca si bronsita !
Le-am luat si aparat de aerosol,dar vad ca nu prea are efect. Voi aveti? Ce substante se mai pun acolo?
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Ally, sanatate la voi. In aparat am pus doar ser fizio, in locsorul mic, altele de genul bronhodilatatoare doar dupa vizita la medic si reteta !!! Zi-ne pls mai multe despre dans ! Merci 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
Mercedes spune:
Hai sa va povestesc de ieri dupa masa o patanie la volan din care am iesit bine dar care ma pus foarte mult pe ganduri daca si cum voi reactiona de acum incolo la astfel de incidente.
Eram pe banda mea de mers viram pe dreapta si un destept care tb sa mearga inainte conform benzii lui vireaza tot la dreapta si era sa intre in mine. Imi ridic mina si ii spun vreo doua la care el ,,marele el,, vine paralel cu mine si imi spune ca ,, poate vreau sa mi loveasca masina si cine sunt eu sa i fac lui semne,,. Ma gandeam era super nervoasa ca daca da se intampla si mai rau ceva ce pot face eu femeie la volan. Mi a dat sotu o sugestie probabil asa va tb sa procedez sa scap de toti smecherii de la volan.
cristina- copilasii de la gradi unde merge andrei sunt in aceeasi grupa mai multe varste, mai exact de la 3-6 ani?
ally-iti doresc succes la dans cu copiii, al meu copil s a lasat de acel curs dupa o luna(am platit doar prima transa) pentru ca erau fff multi copii impreuna in sala aceea mica, copii de la 5-12 ani ceea ce nu e prea ok.
cristina22 spune:
Merce-ce poti face, decat sa nu te pui cu desteptii
.
Eu am patit chiar saptamana asta una foarte periculoasa.Nu obisnuiesc sa injur, dar de data asta, urat am zis si gandit.
Am iesit cu Andrei cu trotineta, la plimbare. Eram pe trotuar, fireste, cand un rahat de om, cu jeep, nu are rabdare sa stea in spate la o masina care avea in fata o alta, care vira la stanga si ce face tentativa de om?? Depaseste urcandu-se pe trotuar unde era copilu' meu
. Noah, atunci am uitat ca-s "doamna". Nu va doresc senzatia aia.Am simtit ca nu pot face nimic, nu mai aveam cum sa respir, nu mai aveam cum sa-l strig pe Andrei (care era la vreo 3 m inaintea mea, ocupat sa bage viteza maxima, ca doar era pe trotuar).Imi apare mereu in minte, ca un cosmar...
Ally-si mie mi s-au parut cel putin bizare discutiile "virtuale"
. Din 2002, ii urmaream din umbra si abia in 2005, am avut curaj sa "glasuiesc"ceva.Iar de intalnit ne-am vazut prima data cu Daria, in 2007.
Merce-da, la gradinita lui Andrei sunt grupe mixte 3-7 ani, sistem step by step, grupa de maxim 17 copii. Veniti si voi
?
Ce faceti in frumosul we???
Alooo, Salonta!! Receptie!! Terminat!
cristina si Andrei
CristinaT spune:
Buna ziua, am intrat numai un pic sa va salut si sa ii multumesc dariei pentru covor. E super! Multumesc frumos, ramna datoare sper sa iti pot intoarce vreodata serviciul. Voi pune poze cu produsul final. ![]()
Imi pare rau ca nu suntem langa voi sau mcar voi langa noi, tare mult mi-ar fi placut sa ne cunoastem mai bine.
Multumesc frumos.
O zi buna!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
szivarvany spune:
Cris, sa-l foloseasca sanatoasa printesa
Oricand ai nevoie de ceva, da un semn 

Mey, vine vara ?
Cel putin aici la naiba`n Bors e varaaa 
Si sa raportam si noi ... ori o rinita urata ori ceva inceput de nush ce, Giulik are mucii pana la genunchi, curg siroaie si stranuta intr-o veselie
Azi nu am lasat-o la gradi, a facut scandal 
Daria &
GIULIA(2004 08 16)
AllyMcBeal spune:
Nu stiu sa zic mai multe de dans,ca n-am intrebat nici cat costa...
Am platit doar 70 lei avans.
E drept ca sunt tare multi copii in sala,insa am vazut trei fete cu ei in sala,lucrand deodata,asa incat sa vada toti cate o fata,ca sa imite miscarile.
Cand incepem,o sa dau mai multe detalii.