Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (117)
Raspunsuri - Pagina 4
Otiliav spune:
Am primit mesaj de la Dandusa, vesti bune de tot. Am si reusit sa vorbesc cu ea.
Mesajul de la mamica stralucitoare: "Ma simt neasteptat de bine. Nu ma mai doare nimic, maine plecam acasa. Raducu papa foarte mult, lapte am din belsug. Mi-e dor sa stau cu Crinuta, va pup tare".
Am inteles ca a facut rahi-anestezie si a mai primit calmante dupa operatie, ce bine de fetele noastre.
Criss, ce draguta este bblusa, tie iti sta foarte bine langa o fetita roz.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 35+
Pozele noastre
wndyctygirl spune:
AAa, da' inainte tre sa ma produc putin...Malinas zi asha baby, ai visat ca nascusem....ia sa-mi dai si mie mai multe detalii soro' ca poate tu esti in sync cu fii-mea mai mult ca mine, ca vad ca nu vrea sa iasa neam nene...
Alra fata mea, te inteleg perfect....uite la bunji jumping nu ma gandisem, sun maine sa ma interesez...nene, am fost aseara la petrecere de Halloween, ne-am impopotzonat si io si soatza pe post de doi bebei supraponderali...ca parca nu eram umflati cu pompa destul, am topait, am dansat, ne-am pupat, ne-am sexat in grup( io ,el si fii-mea, nu va ganditi la prostii, ca nu sunt chiar asha de perversa) si nimic nene....nu tu o contractie, nu tu un semn, nadaaa...si soatza a plecat la coasa acum iar io am ramas cu buza umflata si febra musculara de la foxtrot-ul de aseara...nah...si tre sa iau o pauza sa muncesc vreo 2 ore( dau meditatii pe skype mai nou, ce stiti voi....)
Lasa laxativele si papa iaurt cu germeni cherie, pe mine asta ma trimite pe colacul salvator...
IZAAAAAAAAA bine ai revenit acasaaaaaaaaaa....ma bucur express ca ai un tonus minunat si psihicul tau nu lasa de dorit( ca al meu de ex)...da nr de tel tot ioc...macar tu il ai pe-am meu, asta-i bine...m-a busit un mare ras cand mi te-am inchipuit alergand ca o gaina fara cap prin casa incercand sa ai grija de bebe...parca ma vad pe mine peste vreo 2 saptamani...
Mirtha nu mai stiu ce vroiam sa iti spun baby...vroiam ceva dar am uitat..iertare...eh, multumeste-te cu un mare I LUV U....
ELILOV cuscrulitza, mai e putin , mai e putin...te mai doare diblutza...si tu capeti un I Luv u...
Dansush la multi ani pentru Crinutza...asteptam vesti....cu sufletul la gura!
OTI ce faci tutzi, n-ai stare???? cata activitate energetica mujer, te invidiez...
Anes iubito, din cate stiu io toti bebeii pierd putin din greutate initial, dupa care recupereaza...si ajung la media de care vorbea Alra...deci, fara stressuri inutile madam, ca uite astea franeaza lapticul...
38+ cu
Mirtha spune:
Dea : Pai daca e mare luviu sa sti ca ma multumesc.Daca era mic faceam scandal !
Vezi ca ai PM !
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
wndyctygirl spune:
si acum un mesaj special pentru noile intrate in marea liga...a laptelui..si nu numai!
Dianatutzi drag si scump, bine ai revenit in mijlocul nostru...ne-ai lipsit profund...asha de mult ma bucur ca ti-e bine...si ce bine-arati mujer dupa nashtere..sexy star...ei hai acum, nu te ambala pe faza cu vedetismul, nu e mare branza, stii bine ca pentru noi tu esti Diana si atat...dar si cealalta latura e parte integrala din viatza ta si uneori se mai intercaleaza...vorbeste una cu niscaiva secrete de vedeta la activ nedeconspirabile...ca n-are sens si nici relevantza...aaaaaaaa, si mi-e drag de apartenentza la clubul A1, ca ala a fost si cuibul meu acum vreo 13 ani ce-i drept...amintiri rascolitoare..mmmmm...
MAV ei chiar ca ma roade invidia pe fatza...cata stralucire pe fatza ta iubito, cata frumusete, pace...parca te intorceai de la Spa nene...si tu trecusi prin furcile caudine cu Antonio...beeeeeeeeeeeeeeeiii, sa iti traissca , i-am vazut pozele de bondar sef, dementiale.....
in paranteza fie spus, v-au pus astai ceva nou in apa de Constantza???? Ca vaz ca nashteti pui maaaaaaaaaaaaaaaaari di frumosi....sau e briza?
Spiridushule busit rasul instantaneu la povestea nasterii...ce stil de duminica ai nene...multam fain...si am vazut si filmuletzul..supermishto...de milioane fatza lui fii-tu( al mare)...debusolat putin di dulce foc!
Auzi mujer, da' cum adica dilatatie 4 fara contractii? lumineaza-ma, ingeras , te rog, caci asta e spaima mea majora....ca n-am sa am semne sa ajung la spital in timp util!
Bebecris m-a durut sufletul sincer de durerea ta....sincer sincer sincer...esti tare madam, io cred ca ma tavaleam pe holurile spitalului ...te admir puternic, si sunt convinsa ca incercarile s-au cam terminat, de acum inainte ai sa vezi, vant in pupa si lapte-n tatze...oricand ai nevoie de ceva, apeleaza te rog cu incredere!
Cred ca am dezvoltat o miniinfectie urinara...ca ma jeneaza la pipi...nu doare, nu ustura, doare jena...sau poate e juxtapusa fii-mea pe canal...ce parere aveti?pana marti la docteur mai ie...
38+ cu
wndyctygirl spune:
BBBBBBBBBBBbbei zanex, gata, am rezolvoiu cu nr de tel ( toate, am toata lista) gratie lu' sora Mirtha...cam realizezi cat de mare e I luv u-ul acum, nuuuuuuuuuuuuuu?
si i-am trimis ei nr meu de tel, poate se indura si il pune pe lista...draga de ea...
partea buna e ca puteti sa imi dati mesaje absolut gratuite( pt voi, da' si pt mine) de pe messenger...
38+ cu
BraveGirl spune:
Multumim tati de Sonia! E absolut superba printesa voastra! Sa-ti traiasca fetele taticule!!!
==========
Corina 35+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu
julia16 spune:
Buna seara fetelor!
Am fost astazi intr-o vizita si abia acum am citit mesajele voastre.
Spiridus, Mav, am citit povestile voastre. Sa va traiasca Bebeii.
Bebecris, m-a impresionat povestea ta si ma bucur ca bebele e bine.
Diamisha sa-ti traiasca bebelina!
Mihrta, utila informatia cu tampoanele.
Bravegirl, cred ca nu ti-ai ales degeaba ID-ul asta. Esti o lupattoare si poti rezista.
Andreyutza, eu am foat vineri la doctorita mea. Si mie mi-a iesit la ultimele analize fibrinogenul si VSH marit. M-a asigurat ca este normal, mai ales in ultima periada de sarcina, cand organismul se pregateste de o sangerare. Asa ca stai linistita!
Otilia, Alra, Nebunica_Zapacita, voi o sa recoltati celule stem? Care e parerea acolo la voi despre asta. Eu am intrebat-o pe doctorita mea care mi-a zis ca ea imi poate recolta daca ii solicit dar nu a vrut sa-mi dea vreun sfat dc e bine sau nu.
33+, + Maria (26.12.2002)
julia
Daca vrei sa faci un dar cuiva, incearca sa ii daruiesti timpul si atentia ta.
Otiliav spune:
Julia, nu am auzit pe nimeni aici sa fi recoltat. Nici nu stiu cu cine as putea discuta, ginecolog nu am, doctorul cu care voi naste va fi cel de garda, o sa intreb moasa.
Statul are un centru de cercetare la Oslo, aici in Stavanger nu gasesc nimic.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 35+
Pozele noastre
spiridusul spune:
mah, nu stiti vreo tanti care face mancare buna, contra cost?
ca ma bate gandul la un soi de menajera.......
w...girl,
stiu ca am un stil mai "la misto", sunt in curs de educare, promit; dar, uneori simt ca, daca nu as fi asa, as inebuni de griji..macar fac si eu haz de necaz, ca in realitate sunt o plangacioasa
nuuuu iubita, nu era dilatatie 4 fara contractii
erau contractii, dar rezistam eroic, pt ca ma gandeam sa nu o sperii pe fata care era in patul vecin.... si pe ea in cot o durea, ca avea epidurala, si se pregatea de ceza
ideea de baza e sa cronometrezi.... sa vezi daca sunt cat de cat regulate
eu eram asa de hotarata sa nu nasc, k nu imi pasa , vroiam sa stau acasa
noroc cu voi, si cu alta surata de odisee, care m-a batut la cap sa fug la spital.
ps... intr-o zi cu soare o sa schimb si semnatura
36 w Cristian + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
elilov3 spune:
seara buna
cata-miky lohile curg cam 6 sapt la cezariene..insa exista organisme si organisme poate sa curga si 2 si 3 si 4 sapt sau decat 2-3 in functie de organism..treptat treptat isiva schimba culoarea si se va transforma intr-o scurgere rozalie, apoi se va diminua definitiv...deci relax
Tati de Sonia si sot de diamisha multumim de pozici sa va traiasca fata si sa va bucurati de ea...sunt convinsa ca abi astepti sa vina fetele acasa..inca putin si gata
dea cuscra...trecura durerile de cap...ce bine ca am zis ca imi iau campii nu alta ...tu ce zici ca faci cum iti mai este??
ginye ai Pm numai bine iubita
eliza mamica de inger Ionut Pavel
38+Dimitrie Gabriel