Copilasi de aug-sept-oct 2004

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Voiam sa va intreb ceva, ma framanta faptul ca in saptamana 5 de sarcina am luat gripa de la Andrei si am facut febra 38,6. A patit vreuna din voi asa ceva? Are urmari asupra fatului? Am citit pe net ca nu e indicatie de avort, dar oare e bine bb?
Am luat doar un Paracetamol.
Va pup.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Raluca sa imi zici si de la ce firma e. Ii dau ceva acum insa fara efect si e de la Hipocrate.... V-am vazut si pozicile ce dulce suntem si chiar nici nu zici ca ai nascut. Parca nu imi vine sa cred ca ai doua printzese. Ma bucur ca Ioana incepe sa inteleaga si pe surioara ei.

Noi am plecat frumusel sa petrecem Sf. Valentin pe partie, nu am reusit inca sa o ducem pe Diana si am zis ca acum e momentul , mai ales cum ninsese. Ajungem noi vineri in Brasov si surpriza, seara imi bubuie Diutza mea cu febra 39, de nu stiam ce sa ii mai facem. Trei zile am stat cu ea asa, cand la urgenta, cand medic acasa si din nou ieri la consult. A luat o viroza , care cica e gripa, numa ca nu e declarata, de toata frumusetea de nu mi-a mai racit asa si cu febra de vreo 2 ani. Ii curgea puroiul din ochi ,de zicei ca plange sambata. Ne-am speriat cam tare, mai ales ca ea are 2 convulsii la activ. Acum e stabilizata cat de cat, insa tot are stare subfebrila si e tare maraita. A luat si verisoara ei odata cu ea si tot familionul sunt varza cu febra mare si toate cele acum sper sa nu luam si noi ca ne-a terminat dupa oboseala si noptile nedormite.

Saptamana viitoare revenim in Bucuresti cu treburi, sa vizitam si Baby Expo ca mai avem un pic si facem 5 ani si dupa... cred ca nu ne mai sta bine sa venim .....

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele,
hai ca sa fiu si eu la subiect, nici eu nu duc fata la gradi am fost si am facut cerere, sa nu o duc 2 luni, tot din acest motiv, boala.
a fost decizie dinainte de a naste
Naty, danina sanatate multa fetelor
Acus ma uit si la poze, intamplator azi am avut o zi calma cu bebe.
am reusit de abia azi sa pun poze cu el
ma duc sa ma uit si la alea voastre

pupici

Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

http://family.webshots.com/album/570128435lcfHru

si pozele

Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

am intrat si eu sa va salut si sa va urez numai sanatate, sa scapam cu bine de iarna!

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

si de la noi si sanatate la bolnaviori!
Am avut si noi o faza de raceala dar usoara,cu putini mucisori si tuse...a trecut...multumim lui Dumnzeue ca u a fost mai urat,e un virus si aici,si ne e frica...dar mergem inainte la gradinita si sistemul imunitar e foarte ok zic eu,ca nu se mai raceste ca anul trecut...cam astea despre noi.
V-am citit pe cele cu al doi-lea/trei-lea copilas si mie dor si mie..dar inca nu am curaj

Am devenit melancolica zilele astea,m-am uitat la poze si nu mi-a venit sa cred ce trece timpul,ce ne cresc copii..deja fac 5 ani anul asta

LORENA,tu ziceai de pozele din album...da,ma bucur ca am facut asa,in ficare luna,an...acum m-am uitat la ele si mi-am adus aminte ce faceam in ficerae luna,ce trece timpul...hai sa mai continuam,ne vor prinde bine pozele astea peste 10 ani...am ramas la anul 2...nu mai avem anul 3?...ca eu stiu ca parca am pus poze...si acum de la 4,haideti fetelor,5 minute faceti-va timp pt o poza

Am vazut poze si cu Ilinca si Stefan...si pitcii din dotare a lui ANA si NATY
IONIKA,sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc!

si sa ne auzim cu bine!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Anuntam si noi prima zi fara febra pana acum cel putin... Eu una sunt terminata si fizic si psihic. Ce era ea slabanoaga ca acum parca e piele si os asa ce mi-a slabit. In rest tot tuseste , cei drept nu asa de mult inca asteptam vindecarea, are carnaval la gradi si isi doreste macar in ziua aia sa o duc, acum sa vedem evolutia. Aici din 130 de copii la o gradinita au ramas 10....asta da virus.

Mada am vazut pozele cu printzisorul Rares, care e un dulce, a avut ceva par la nastere . Am vazut ce mult il iubeste Ilinca , ma intreb ce o face Didi cu un bb asa mic......asta o sa aflu la timpul potrivit. Sa fie sanatosi amandoi bobocei si sa va bucurati de momentele acestea ca sunt tare dulcei impreuna.

Danina si Diana - strengarita familiei

Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

danina multa sanatate Dienutei!
Siropul e Fares.

mada e scump foc Rares. Parca nu prea seamana cu Ilinca, nu? Voi cum sunteti? Cumintei sau nu prea? Stai singurica cu ei sau ai ajutor?

ionika nu stiu ce sa zic cu febra, imi pare rau.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Ati disarut toate?

Burticile la raport... ce mai faceti, ce mai ziceti? Eco? Sexu bb-ilor

Si restul mamicilor la raport...

Despre noi... ne pregatim de ziua baietilor... we asta adica... le tatie nasica motul... de-astea...
M-am hotarat sa le fac singurica torturile... sa vedem daca imi si ies Ca n-am mai facut de muuuult... Elena abia asteapta... sa sufle in lumanari...
E f.f. plangacioasa in ultima vreme... din orice... a jelit ca am primit o floare si ea nu... plange din orice Vine sa-ti ceara ceva si incepe plangand... parca ti-a zis de o mie de ori pana atunci si tu nu i-ai dat... n-o inteleg... Ma enerveaza cand e asa de fraiera Si eu am fost la fel... si nu mi-a fost deloc bine la gradi si in scoala generala...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui elyanne

Despre noi... ne pregatim de ziua baietilor... we asta adica... le tatie nasica motul... de-astea...
M-am hotarat sa le fac singurica torturile... sa vedem daca imi si ies Ca n-am mai facut de muuuult... Elena abia asteapta... sa sufle in lumanari...
E f.f. plangacioasa in ultima vreme... din orice... a jelit ca am primit o floare si ea nu... plange din orice Vine sa-ti ceara ceva si incepe plangand... parca ti-a zis de o mie de ori pana atunci si tu nu i-ai dat... n-o inteleg... Ma enerveaza cand e asa de fraiera Si eu am fost la fel... si nu mi-a fost deloc bine la gradi si in scoala generala...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Exact la fel si noi. Si mie imi vine sa ca seamana cu mine la faza asta.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput