Copilasi de aug-sept-oct 2004
Raspunsuri - Pagina 16
elyanne spune:
V-am vazut toate pozele noi
Mie mi se pare ca cei mici seamana cu fratiori mari la aceiasi varsta... iar cei mari acum s-au schimbat muuuult...
Noi suntem bine... probabil se apropie vreo viroza... elena are deja muci si incepe sa tuseasca... mai trecem una pe lista... ce sa le fac... asa cresc...
Eu sunt in sesiune... si dupa ce n-aveam prea mult timp, acum n-am deloc... chiar sunt pe minus... nu stiu cum sa le fac pe toate
Dar trebuia facuta si asta pana la urma... asa-mi trebuie daca nuam terminat la timp
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
ana_a spune:
Buna fetelor!
Am vazut si eu toate pozele noi, am mai pus si eu cateva si cu Stefan - la semnatura in albumul "Matei 6luni+"
Matei a implinit 6 luni luna aceasta, avem cateva poze de la "aniversarea" lui.
Iar cu aceasta ocazie Stefan vazand pozele si-a adus aminte ca el nu are niciodata ziua la camin si cavrea si el ziua lui la camin!!Si a tinut-o asa o saptamana...cu greu l-am convins ca va veni si ziua lui, de data asta am sa-i duc tort in luna iunie, inainte de a intra in vacanta. Anul trecut nu mi-a trecut prin cap sa fac asa ceva
Lorena, l-am admirat pe Stefan "moromete" este un dulce, si Miron deasemenea, va doresc si voua un an mai bun si bine ca ati scapat cu bine de aceste viroze urate!
eliana, sanatate!si sa va ocoleasca mucii!
Noi, multumesc lui DD suntem bine, nu ne-am imbolnavit decat superficial inainte de sarbatori insa a trecut cu bine si am si uitat de atunci
Stefan se pare ca sa imunizat ca de el am scapat, anul acesta nu sa imbolnavit de loc, nici macar muci.A tras el anii trecuti si pentru acum
In rest, copii cresc, Stefan cum prinde ocazia cum il diversifica pe Matei, ii da paine, pufuleti, cascaval, napolitane, absolut tot ce mananca si el trebuie sa fiu pe faza sa nu-i dea ceva ce ar putea sa se innece.
Este in continuare "Jafar" are un inel cu piatra rosie (confectionat de mine la multe insistente)cu care ne vrajeste, plus un sarpe cobra ofcourse eu nu mai zic nimic, nu-l mai necajesc, sta non stop cu o pelerina verde pe el (cea de la serbare). In ultima vreme a inteles ce inseamna sa fi zgarcit, motiv pentru care a devenit fff darnic, exagerat de darnic, tine neaparat sa dea la altii tot ce are, imparte pana si jucarii "cu imprumutul". Nu stiu de unde ia venit...
Intr-o zi mi-a spus ca el este un "zgarcit fioros", binenteles ca nu stia ce inseamna zgarcit, dupa ce i-am explicat sa mai gandit un pic si a zis ca de fapt ma pacalit ca el nu este zgarcit, motiv pentru care acum se straduieste sa si dovedeasca
Trebuie sa imi fac timp sa va mai povestesc despre el insa recunosc ca nu am mereu inspiratie si daca am inspiratie nu am timp.
Va doresc o zi buna in continuare si sa auzim numai de bine!
Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam
elyanne spune:
Am pus cateva poze noi:
http://picasaweb.google.com/elianacalin/Ianuarie2009#
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
danina spune:
Va salut si eu, nu prea am mai dat pe aici de ceva timp in schimb v-am citit. Acum m-am uitat la poze si va admiram puisorii, care mai de care mai ochios, mai frumos , mai cret...mie imi plac ff tare copiii cu parul cret si pe cat de mult imi plac, pe atat Dia mea e linsa, de zici ca isi face parul cu placa.
La noi totul e bine deocamdata, abia ne-am intors de la ski din Austria, am venit intregi slava Domnului, fara maini si picioare rupte...ne-am oprit in Viena si apoi sa imi iau si eu ceva din......."Oborul..Bazarul de Pardorf" renumit din apropierea Vienei ..m-am jurat ca nu mai calc acolo. M-am simtit ca prin Europa din Bucuresti, numa ca era spoit putin si 2-3 firmulite acolo. Asa tare m-am suparat ca nu stiu ce ma asteptam sa gasesc. Anul trecut am mers la SCS ....CARE NU SE COMPARA.
In centrul Vienei de unde am vrut sa imi iau cate ceva sotul meu drag si scump a zis: daca gasesti in acel minunat OUTLET mai ieftin si mai frumoase si te oftici???.... si asa mi-am luat tzeapa.....da si pe el il costa mai mult acum. Pt prima data si spre satisfactia sotului, inafara de ce am apucat sa iau de pe ici pe colo mai mult pt Dia, am venit cu banii inapoi acasa .
Sunt inca nervoasa ...revin cu poze si de ciuda sapt viitoare sunt in Bucuresti si tot o sa ma duc prin magazine...nu stiu ce gasesc,da macar casc ochii....doar nu am facut pusculitza degeaba un an intreg...
Danina si Diana - strengarita familiei
Poze 2006 DIDI -Terorista casei - 3 ani
Naty spune:
Buna!
Am vazut poze cu cei doi voinicei ai lorenei tare scumpi!
Noi incercam sa supravietuim. Eu imi revin tare, tare greu dupa a doua cezariana. Am inca dureri mari si simt tare contractiile uterului, plaga imi tot supureaza intr-un punct, ma misc greu. Nadia are colici si stau mai mult cu ea in brate, nu o ajuta nici unul dintre medicamente, nici macar celebrul infacol adus la comanda din Anglia . Noaptea mananca cam de 2 ori, apuc si eu sa dorm vreo 4 ore pe bucati si sunt rupta. Nasol e ca adoarme spre dimineata cand se scoala Ioana.
Cu Ioana de abia ne mai intelegem, se comporta tare ciudat, parca nu e ea. E tare geloasa, in fiecare zi ne pune placa cu "de mine nu va ocupati, numai de Nadia, pe mine nu ma mai iubiti", cu toate ca ne invartim non-stop in jurul ei.
Incerc sa o implic in cresterea Nadiei, are rolurile ei precise (de ex. sa o spele pe picioruse), stau mult cu ea, o alint, ii spun intr-una cat o iubesc si ca ea e prima mea iubire, degeaba.
Se smiorcaie incontinuu, nu vrea sa iasa afara, nu vrea sa manance/sa se imbrace singura, numai cu mine.
Colac peste pupaza bona Ioanei se opereaza luni de bila si raman singura cu mandrele peste zi.
Poze cu noi puteti vedea la semnatura.
Va pup pe toate.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Naty spune:
Am vazut si poze cu Matei si Stefan. Ana, ai doi baieti superbi, ce zici, ne incuscrim?
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Naty spune:
Am reusit sa o vad si pe Elena, una din favoritele mele si pe cei doi fratiori ai ei. Parca ii seamana, nu eliana?
NOI
ana_a spune:
Naty, unul din baieti este dat cel mic, insa cel mare este inca disponibil
Te asteptam la subiectul cu "mamici de 2 pitici" sa dezbatem acolo subiectul cu gelozia fratiorilor.
Cat despre colici, imi pare rau sa aud ca va deranjeaza, o sa treaca si o sa uitati de aceste mici neplaceri!Iar tie iti doresc refacere rapida! dar cum de supureaza operatia? Sper sa iti treaca cat mai repede!Am vazut pozele cu micuta Nadia si este o dulceatza!!!Si atat de micuta!!!Am si uitat cum arata un bebel micut!Este foarte frumusica si pletoasa!
Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam
elyanne spune:
Ce liniste pe aici
Hai, mai ziceti si voi ceva... ce fac picii, fratiorii / surioarele... si burticile... dupa caz
Noi ne chinuim cu o raceala de vreo 10 zile... doar muci si tuse... doar Elena si Andrei... Mihai a scapat... Elena e aproape vindecata... dar Andrei nu se lasa O sa vad ce mai are de gand zilele astea si daca o tine tot asa mergem iar la pediatru...
Naty da, seamana f. bine cu Elena la aceiasi varsta... mie asa m ise pare... V-am vazut pozele...
Despre talentele Ionaei... cred ca indiferent de varsta vor face asa... si cand sunt mai mari si pricep foarte bine, tot li se pare lor ca nu le acorzi suficienta atentie... usor-usor o sa treaca si faza asta... Elena ii batea cand venea cineva in vizita si ii bagau si pe ei in seama... imediat ii altoia ca sa fie ea in centrul atentiei, chiar daca intr-un mod negativ... dar a trecut iar acum se intampla foarte rar sa-i mai bata... mai degraba baietii pe ea
tyaa spune:
Am vazut poze, am citit cam tot ce s-a scris.
Felicitari fetelor care au nascut de curand.
Despre noi........merge Elisa la gradi cu placere, o zi da, una nu. Dupa cum lucrez eu. Din septembrie e mai tot timpul cu muci, acum de o sapt tusea putin iar azi vad ca are iar muci, cred ca ia raceala de la mine iar.
E ca orice copil de varsta ei, deseneaza mult, ii plac literele, incearca sa scrie. Si e o mancacioasa, acici avem o problema, cu mancarea. Sper sa o pot controla cat de cat.
Si abea asteptam primavara, ne-am saturat de raceli. Cum le faceti fata ca pe mine ma termina? Sper si acum sa nu avem probl peste week-end.
Elyana, si cele cu 2 copii, va admir, eu abea fac fata cu unul.
MUlta sanatate va dorim.
mama de fetitzoi Elisa Nicola(21 sept. 2004)
http://community.webshots.com/user/2002