Timisoara, Impreuna! ( 126 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

katikule...sa-i faci si un examen de urina sa nu fie vreo infectie urinara...varicela o fi da alta specie de cat la ai mei...ca la ei or aparut bubitele mai intai si utan...febra sa va facetzzi bine...

dorisache...am zis ca intru sa te felicit pt ce ai facut pt fata aia saraca...sigur nu a ajuns itamplator la tine...asa tre sa facem ...daca putem ajuta sa jutam...si sa zicem multzam doamne ca nu suntem in pielea persoanelor ce tre ajutate...

dani...si pe tine vreau sa te felicit de mult...da parca mi-ai facut un gol in stomac...simt ca o sa vi mai rarut pe acia...la ce ora apari? ca vreau sa te vad...inainte ca sa te vad la carcotasi te pusi si mult succes in continuare vedeta noasta draga...vad ca nici in cui nu te mai doaie va

ano ce nu potzi?...potzi misheaooo... da nu vrei ca ai un dracusor care te gadila unde itzi place...si nici nu-ti dai cu seama...hai pupici baroana

mariuca... pupici si liniste si pace itzi doresc...sa ai un job care sa te unga la suflet...misca misca?...da din picioare?...

clau... zi-mi si mie de popica ala...pupici si spor la gheare...

dorsilia...referitor la ce azis sotzul tau...nu-l lua in seama ca nu el vorbeste...ci un dracusor din el...ca sa te ravaseasca si mai mult...io cu al meu cand vorbeste gura fara noi...ne dam unu altuia cate o scatoalca si spunem..."nu tzie tzi-am dat...ci dracushorului din tine" pupici...uneori ingaduie D-zeu sa fim scuturatzi ...ca altfel nu ne trezim din somnul dulce si amagitor...

va pup pe toate...o zi faina va doresc

mihi

ps.. dupa mine ..pe o scara de la 1 la 10...io cu credintza sunt cam pela 3...si mai scapat cu un picior cateodata si la 4...mai am mult... da nu ma las... lucrez la asta...

"Fiecare dintre noi ducem un necredincios in spate"Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Moooooammmm ce distractie pe aici,super cool bau bau,multam de cafa,piroane nu-mi traba nu-s sado maso ,da o infuzie cu musetel nu ar strica ca sinusita ii in floare la mine ,
Kati imi pare rau de Robi si de tine dragutza ca iara esti in stres cu copil blnav,lasa ca trece repede si noi suntem mucosi numai multam lui Dumnezeu fara febra mamica curajoasa si copilasul bolnavior.
Bai da numai dati fetelor ca doare,ca sa fac daca is la o mie de km distanta de voi si nu pot ceda bunuri culinare sa va mai spun si cate bunatati de snitzele din piept de pui am aruncat tot ieri,Doamne bine ca nu am spus ca altfel numai ieseam intreaga de aici,is io dili cu bucatareala sau am numai schlifositi around va las pe voi sa constatati,astazi cu va fi randul lui tiramisu sa faca cunostinta cu galeata de gunoi,nu manca nimeni numai atunci cand avem musafiri si culmea azi iarasi trebuie sa gatesc la mine e totul pe banda rulanta,ceva se duce la gunoi,altceva se gateste (ma nu suna bine deloc acu bag si eu seama), spaghetti mai am dar alea le las ptr seara,ptr pranz musst be something.
Anda incerc sa iti spun fara gramaj, aluatul de tarta il stii? un ou,o lingura margarina,vreo 2 de zahar,faina cat cuprinde faci un biscuite care il intinzi intr-o tava zimtata si pe peretii ei,apoi cureti vreo 6 mere le tai bucatele,le bai la fiert cu 300 ml suc de mere,pui zahar,scortisoara cand fierbe pui un praf de budinca de vanilie desfacut in prealabil in apa,cand s-a ingrosat iei de pe foc si torni peste aluatul din tava,deasupra pui fulgi de migdale cu zahar,tii vreo 40 de min la cuptor la 180 de grade.
Doris tie iti cedez spaghettele daca vrei,da care-i baiu!.

Mihi te ajut eu cu duhovnicul vb pe mes odata .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

si inca o data ando...

Mergi la inceput

o mama fericita:

parca-i americanul clonat

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Helau,ati plecat sa faceti bebei,unde a-ti tuns-o toate de pe aici .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

multam MIHI, Maria, Ana, Doris si ceorlalte fete pt raspunsuri, au fost binevenite si bine bagate la cap, ca d-aia le-am cerut. Nu sunt suparata, nu ma-ntelegeti gresit, numa ca ma retrag pt ca cred ca am strans deja actiuni majoritare pt Jebel S.A si nu vreau sa le impart cu nimeni...as falimenta clar Vacarescu SRL daca m-as implica

pana-mi gasesc un duhovnic.....oare o sa gasesc unul bun si cu timp destul si pt mine? toata ziua=s cu copilasii, oare o sa ma inteleaga vreunul sa ma primeasca in weekend sau dupa 4=5?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

helauuu lume buna!

lia, stai linistita ca nu falimentezi nimic...suntem deja pe rosu, pe avarie si cum mai vrei sa-i zici tu...la ce an am avut cam toate suntem deja pe avarii...deci te poti desfasura linistita iubita
mihi, cand ne mai dai poze cu americanu?!
ela, copii din astfel de parinti sunt dati foarte greu spre adoptie.
doris, cum fu azi?!
anoooo, nu te-ai lasat!! multumesc de aprecieri

brb

looking for my sunshine
+8

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Saluti...

Am ajuns si noi home, am inceput sa iau magne B 6, asa ca mi-or mai trecut

Vroiam sa va zic, ca biata fata a fost refuzata peste tot, nimeni nu-i mai poate face avort, are deja 5 luni.
Maine isi va rezolva cu scoala, si apoi se va duce la unul din centrele pe care mi le-ati scris voi, sper sa o primeasca, era cat de cat constienta, ca va naste si-l va da sper adoptie, desi, exact cum zicea si Maria, bietul sufletel, nevinovat, nu cred ca va avea parte de vreo familie, tinand cond de antecedentele bolilor din familia ei.

Daca mai stiti alte adrese, unde as putea sa o indrum, atat vreau, sa ajunga intr-un loc sigur, unde sa poata fi ingrijita, sa aiba conditii si mancare, pana va naste.

Trista soarta, sarmana de ea...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

nu stiu exact care mai sunt legile de adoptie internationala acum si daca ONG=urile se mai ocupa, eu am lucrat 5 ani in domeniul adoptiilor si stiu ca se facea treaba buna mai ales cu acesti copilasi cu posibile pobleme...nu am retinut ce fel de probleme va avea copilasul ce se va naste...

alte optiuni decat adoptia mai sunt:
- sa stea in spital pana la o oarecare varsta
- sa ajunga la un centru de plasament pt copii cu deficiente si ulterior, daca starea de sanatate o permite la o familie de asistenti maternali din TM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

lia, adoptiile internationale sunt 'inghetate' de destul de multa vreme deja iar ONG-urile nu mai lucreaza cu DPC-urile pe adoptii.probabil ca tu ai fost la Fundatia Bethany,nu?
la noi extrem de rar parintii adoptabili specifica in cerere copii cu probleme sau istoric cu probleme neuropsihiatrice.
doris, ar mai putea incerca la Caritas care au camine si asigura adapost. ea eventual poate fi sigura in clipa asta ca vrea sa-l abandoneze, poate daca-i pui asa problema realizeaza mult mai bine ce urmeaza sa faca. parca-i o situatie desprinsa din filme, pe bune...trist. foarte trist.

looking for my sunshine
+8

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput