Timisoara, Impreuna! ( 126 )
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Ano, ce dreak facusi?
In prima faza m-a pufnit rasul, dupa aia mi-a trecut...da, zau, asa rau te-ai lovit? bine ca nu ti-ai rupt ceva, doamne fereste...
sper ca ti-e mai bine...
Deya, tu ce ai, mama?
Ia fa bine si nu te mai fofila, ca de obicei, cu plecarile in we, si infiintzeaza-te maine la intalneala, sa-ti auzim ofurile...
Maria, merci de sms-u de ieri, ca te-ai gandit la mine...
Silva, deci veti avea musafiri din Romanika de Sarbatori, las ca-i fain...
Bey, Maria isi ia liber cand vii, io adun gagixile, si venim cu pancarde la aeroport...mama ce betie tragem, da zau, cand o fi ziua aia, ca tare mi-e dor sa te vad...
Aidule, sa inteleg ca nu se schimba nimic la Kissy?
Ce mai zice Serghei?
Mi-e dor de voi, ca de soare...
Claudia, ce potoale mai faci? auzi, ia pune si tu poze cu unghiile alea bengoase, la care lucrezi doo ore, sa vada si ochii mei...
Ela, capu sus, si da-i inainte cu tupeu...
Danitin e pe/sub pupitru, asteptam pupicii ei, macar atat...
Am vb cu Laurelu, e tare aglomerata, fara mamanu ei, nu stie daca ajunge maine, nu are cu cine sa o lase pe Maya, i-am propus Kids land.
Geta, pe unde esti? o cafa cu noi? vii maine?
Katik, sanatosi kupii?
Andule, ai naufragiat, draghe?
Deci, cine vine maine la 19, la Mall?, spuneti prezent, ca avem neste chestiuni de stabilit inainte de 19...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Senecawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
claudia74 spune:
Io vin
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 Io vin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna |
Stiuuuuuuuuuu...
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
tu vii prima, de la 18, 30, sa tii loc...
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
![](zana.gif)
![](foto.gif)
![](foto.gif)
![](tv.gif)
![](tv.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/geta_florina/geta_florina.jpg)
geta_florina spune:
apar si eu la o cafea ... cred ca la a 2-a tura , ca prima vad ca ati servit-o, merci Maria. si felicitari pt ca totul a decurs bine, ce urmeaza mai departe?
Doris felicitari si tie pt examenul de ieri si pt ca esti asa o profa deosebita.
din pacate, eu nu cred ca o sa pot veni maine, s-ar putea sa plecam la arad. inca nu stiu exact .... si chiar mi-ar fi placut tare mult sa va intalnesc, imi sunteti tare dragi
Ana ce-ti mai face mana? ai fost si la dr sau te doftoricesti acasa? sa treaca si vorba cuiva,cred ca Maria a zis, ia mai bine zi dupa cine te uitai?
Aida cu carul pt mata frumoasa ....
Claudia draga tu te-ai putea angaja bucatareasa cu succes, ar trebui sa-ti deschizi un restaurant ...
Ela nu cunosc exact problema ta, am doar banuieli, iti doresc curaj si intelepciune sa iei decizia potrivita care sa va aduca liniste si pace tie si baietelului tau scump. daca crezi ca te pot ajuta cu ceva, sunt aici ...
Katik ce fac copiii, mai bine sper .. Alex tot cu muci si tuse ..
Silvana, Anda, Mihi, Dana, Laura, Deya
daca cumva totusi o sa pot veni maine va anunt eu ...
Geta, mami de Alex
poze
claudia74 spune:
Ok ramane cum am stabilit,merg mai repede sa tin loc,btw cate locuri????,comand si ceva martini ca aperitiv cu maslinuta sau preferati vreun coktail mai exotic cu umbrelutza
io-mi iau sigur vreo Timisoreana sau Ursus black
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Ana68 spune:
Baaayyyyyy...cat va luvuiesc io pe voi,gashca de betonoase nebune ce sunteti
....hai ca am cetit, bre, ce scriarati,da' credeti voi ca poci pentru a raspunde?
Nope...ca m-am emotionat...Asa ca va luvuieste
fata la greu,stati sa-mi revin,ca am muncit ca un negru pe plantatie,de cu dimineata si nu numai...
Pentru curioase,sa-mi bag picioarele daca macar m-as fi uitat dupa vreun macho,in puii mei,cand am dislocat asfaltul ala...ma uitam sa nu se faca rosu pe trecerea de pietoni ,sa-mi capat ceva p***i prin dos de la soferii grabiti...asa ca cu ochii la colori,am calcat in gratare de astupat rahatul orasului,am discolcat asfaltul cu umarul si l-am crapat cu genunchiul.
Treaba e ca tanti Simonelu...dea Domnul tot ce doresti,femeie!...mi-o dat doftoria universala,celebrul mar de lup si azi,iaca,misca mana pana la crestetul capului,o duc in laterala...deci,Simona dier,FUNCTIONEAZAAAAAAAAAAA.....Asa ca deseara cataplasme iara si pana maine ma dreg...
Deci io vine,negresit...maine,ora 19 la rulanta...
Hai ca ma'c sa imi revin,ca vaz ca se imputineaza agitatia in zona,sa beau si eu cafeaua aia de dimineata si...mai vedem.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Mihi spune:
intru scurt...ca sa va pup luuuuuuuuuuuuuuung
fug dupa copii
mihi
NOI...
„Mai, nu toti cei din lume se prapadesc, nici toti cei din manastire se mântuiesc”.Arsenie Boca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
nu ma intrebati de ce ... doar asa de truli-luli ce sunt.
silvana si claudia haideti ca vin si io mai devreme , unde va gasesc? pt restul
repede pana nu scot cine stie ce
Aida
Poze cu noi
silvana75 spune:
Claudia pentru mine un gin tonic dupa aia mai vedem si ... legat de locuri tine o masa de vreo 10
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
claudia74 spune:
Gott it,ramane cum am stabilit, Aido ne gasesti pe aratura ca io pe la Mall nu prea cunosc
is straina pe acolo
.
Sper sa nu mi-o iau in freza,am cautat ceva de vai si amar
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
Timisoara Impreuna