Timisoara, Impreuna! ( 126 )
Raspunsuri - Pagina 17
claudia74 spune:
Deya was ist denn loss mit dir? Copiii nu vrei sa stii,parul alb si cret mi-l fac,iti doresc succese ooops asta trebuia sa i-o spun lui Ana iti ami aduci aminte ce ti-a urat nenea ala la Club XXI ,da-o'n fras de gura de canal nu ai spart drumul deja pe acolo de nervi,ba da zau capcane peste tot wtf,imi pare rau ca e asa nasol,du-te la medic si sari la careva la jugulara.
Silvano isi primesc ele portia cand venim noi la Tm ,nici eu nu cred ce spun .
Azi am avut iarsi pe vecinuta mea la unghii si a iesit super bine,ma dar dureaza 2 ore frate!!!!
Na va las ca acusi merg dupa Andi,azi am facut supa de conopida,conopida cu sunculita la cuptor (sufleu),mai fac snitzele si taitzei cu crumpi si ceva praji musai sa fac ca vine o fosta colega (turcoaica) cu fiica-sa la noi in vizita,nu stiu cand le mai fac pe toate .
Va all.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Mariaa spune:
iu oll
ela, imi pare rau ca te chinui asa! mie mi-e imposibil sa te ajut cumva sau macar sa incerc, ca nu stiu ce problema ai daca nu zici. iti doresc sa poti trece peste toate!
doris, cum fu?!
silva, ieri am primit vizita de la DCP in acheta sociala. am avut emotii cat carul...despirarea firului in patru, nu alta, dar a iesit foarte bine la final si am trecut de tracul de la inceput.
o seara faina sa aveti, va pup.
looking for my sunshine
+9
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
danitin spune:
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
aidaciolac spune:
Ciao dragelor , noi nicicum , bine nu ...
ela , fa asa cum iti dicteaza inima si va fi bine
mariaa felicitari
doris cum esti?
deya ce e mama?
claudia fata nu e cam mult ce ai facut tu acolo?
danitino ma uit la tv si ma gandesc mereu la tine
silvano am cazut si am tare de scrisoarea lui el arab
ano dar ai cautat mult gratarul ala? Pai cum fata sa se agate adidasul daca era toc mai ziceam
bai zapa si pe toata lumea
Aida
Poze cu noi
silvana75 spune:
Maria, felicitari si succes pe mai departe
Aida, si eu am cam cazut de pe incerc de saptamana viitoare sa ma catzar iar ca o sa ajung de sarbatori o ditamai scrofita
Doris, cum o fost azi? n-ai scris nimic, sper ca esti ok?
Ana, cum fras ai reusit? manuta sa nu mai doara
Claudia, ba sa crezi ca odata si odata tot o facem lata in formatie completa
Dani, Deya, Ela, Geta, Mihi, Kati, Laura multi pupici
Noi suntem ok, zilele astea i-am trimis chemare unui nepot a lu' Florin si sper sa facem sarbatorile impreuna (prietena lui e in aici cu contract de munca).
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
deya spune:
Aida,Claudia,Mariaa nici eu nu stiu ce e....ca daca as stii as face ceva......brrr ce stare am
Mariaa spune:
pana la reunirea formatiei complete intr-o buna zi pe scari rulante sau prin piete vestite, sa bem aici o buna dimineata! silva, cand o veni si ziua aia imi iau liber, pe bune!! nu scapi!!
aidule,
ana, nu te mai uita dupa splendori pe strada o mers smecheria?
sa aveti o zi buna si cu ceva mai mult spor la scris!
looking for my sunshine
+9
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
claudia74 spune:
Multam de cafa, la toate.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Doris-Alina spune:
Ehei, in sfarsit pot zice buna dimineata, din tot sufletul...
Si merci de cafa...
Ufff, a trecut si ziua de ieri, o zi plina de emotii, o zi grea, cu peripetii la examen, a picat curentul, fetele nu-si puteau coafa manechinele, au venit sa remedieze problema, s-a decalat examenul, in fine, per ansamblu, a iesit excelent.
Note bune, comisia multumita, morcovul meu a iesit...sper ca definitv...
V-am pregatit si niste Ciufuleli daca vreti sa vedeti...de la trandafiri roz pana la sfarsit.
Peste toate piroanele mele de ieri, peste toti morcovii, am primit o felicitare din partea grupei, care m-a emotionat, a picat ca un balsam pentru suflet...
spicuiesc un fragment...cas intelegeti cum m-am simtit...
Multumim lui D-zeu ca ne-a scos in cale, o femeie deosebita, cu un suflet mare, o profa cu caracter, de la care am putut invata mai mult decat meserie...
Va multumim ca ne-ati ajutat sa ne formam un viitor!
Ati fost pentru noi un inceput, un semn frumos impletit cu dragoste si daruire, din cartea vietii...
No coment...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories