Timisoara, Impreuna! ( 126 )
Raspunsuri - Pagina 16
ela03 spune:
Am aparut si eu. De 4 zile traiesc un cosmar care nu se mai termina. Robi al meu a asistat la o scena ingrozitoare sambata, ieri s-a sculat din somn la gradi si a tinut-o intr-un urlet vreo 3 ore, n-am putut sa-l linistesc nicicum, urla oriunde, in masina, pe strada, a fost ingrozitor.
Din pacate nu pot da detalii, ideea e ca nu mai rezist, si acum se roaga de mine unul si altul sa ma mai gandesc, ca sigur acesta a fost punctul culminant si in continuare lucrurile se vor schimba in bine. Eu zic ca da, accept totul pana la copil. Cand copilul meu e folosit ca instrument de tortura fara sa se tina cont de sufletul lui... pur si simplu nu mai pot, dar... ceea ce a indurat Robi ma face sa fiu de 10 ori mai puternica decat acum. Pentru copilul meu lupt oricat si fac orice.
claudia74 spune:
Bravo Claudia asa sa faci,sa dea Dumnezeu sa poti duce la bun sfarsit ce ti-ai propus,imi pare rau ptr ce s-a intamplat,imi cam imaginez,ca si mie mi s-au intamplat multe lucruri urate unde aui fost implicati si copiii,oricand ai nevoie de ajutor spune si iti voi da cum si cat pot .
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
Mariaa Doamne Ajuta,sarbatorire placuta va doresc tie si sotului multi,tinem pumnii in continuare.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Doris-Alina spune:
Sara buna...
Ela, eu ti-am zis parerea mea...cu o floare nu se face primavara...
Dar, daca vrei sa incerci, incearca ce ti-ai propus.
Maria,
Aidule, pai io tot iti spun ca ne facem manga atunci cand vei veni, ca trebe sa recuperam...
Eu maine am examen, mai termina o grupa...ce-a zburat timpul...vineri incep alta grupa noua, si tot asa, un ciclu, o rutina deja...
Poate asta incepe sa-mi dea de gandit, ca ar fi cazul sa schimb ceva...
O sa va rog sa-mi tineti pumnii maine, mult de tot, sa trec cu bine examenul...acel morcov de care va ziceam, e legat de ziua de maine...
e prima data cand ma simt frustrata, dar mai ales fraiera, odata si odata, o sa va pove...la o cafa...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
ela03 spune:
, multumesc. Doris, numai eu stiu prin ce stari trec acum. Sper ca maine dimineata sa pot gandi mai limpede.
deya spune:
Mariaasa fie intr.un ceas bun......si da...m.ai cam citit
Doris bafta maine
Ela eu nu stiu sa dau sfaturi din astea dar ma rog pentru tine
Claudiaalle ist unklar bei mir....cefac copii?
danitin spune:
De maine intru in tura de la 6.00. Naspa moment! Tineti-mi pumnii, ca imi e cam groaza!
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
silvana75 spune:
Maria, nu stiu ce s-a petrecut la tine dar ma bucur ca a iesit bine
Doris, tinem pumnii maine sa fie bine
Dana, maine tin pumnii sa nu-ti fie groaza
Deya,
Ela, curaj si putere sa faci ceea ce ti-ai propus
Claudia, ce ne facem noi ca iar se chefuiesc fetele astea fara noi??
Aida, mai esti pe val?
Pup fetele
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Ana68 spune:
Salutare fetele...am citi ce scrieti voi pe aici,ma bucur pentru lucrurile bune si hotararile intelepte...tinem pumnii pentru examene,concursuri si alte staffuri de gen...si bine ca pana la urma tot raul e spre bine.
O sa radeti de mine ,insa eu imi folosesc mana dreapta extrem de greu...acum ma chinui sa scriu mai mult cu stanga,pentru ca ieri am cazut pe trecerea de pietoni de pe Gh.Lazar,cum traversezi sa mergi la Billa,vis-a-vis de Millenium Bank...va dau detalii ca si voi sa aveti grija acolo,e un capac de canalizare tip gratar.Mi s-a prins adidasul intre 2 zabrele si am picat intai in umar si apoi in genunchi.Nu intru in alte detalii horror,cert este ca imi ridic dreapta cu stanga,pot face anumite miscari cu dreapta,insa indiferent cum o tin,mi se taie respiratia de durere.Genunchiul l-am mai oblojit,insa umblu precum Qusimodo si put a alifii cu camfor si busuioc.....asa ca azi mi-s beteaga,dar ma fac io bine,ca drac mort inca n-ati vazut.Mai nasol e ca imi fac treaba la secretariat in reluare...da' nu-i bai...incet si sigur.
Hai sa aveti o zi excelenta si va pup!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa