Timisoara, Impreuna! ( 126 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza,

V-am gasit pe pagina a 2-a...pai se poate?

Hai ca dau eu o cafea...

Eu plec imediat la finante, sa-mi platesc impozitul, m-am inarmat cu rabdare, sa rezist la cozile infernale... azi asta am de facut...

Ana, merci de complimente...m-am obisnuit cu noa freza, de intins la mine nici nu poate fi vorba, ce sa fac daca mama natura m-a inzestrat creatza? asta e...

Lia, La multi ani si de la mine, chiar daca cu intarziere...

Claudia, si zici ca ti-a iesit culoarea?

Maria, ce mai zicea Lormi?

Dana, merci de info despre circ...

Hai va pup pe toate in grup, sa aveti o zi excelenta!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Asa...si pentru ca mie dimineata imi vin idei... lansez o invitatie...

Vineri, 14 noiembrie, ora 19, la Mall, Trotuarul rulant, intalnire,

de o cafa, o barfa, si-un cum ne mai merge...
Prezenta obligatorie, ca avem si un eveniment...va las pe voi sa-l ghiciti...( indiciu pe prima pagina)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata....

Lia,si io cu intarziere zic un calduros LA MULTI ANI! tie si prichindelului tau,sa traiti sanatosi cu numele!

Simonelu,me bucur bre ca s-a solutionat problemu'...

Dorisake...no comment,ramane cum am stabilit...

Laurica...ia zi ce bunataturi ai mai facut?io am descoperit pe net o reteta de ,cica,budinca cu varza acra...de mi-or explodat simturile uitandu-ma la poze(ca era cu poze) si mi-s starnita sa fac si io d-aia ca arata bestial.Cum te mai simti?

Claudia,cum o fo la fest?S-a distrat flacaiasul tau?

Bay restul...uatz ap?!Pe unde mai dati cu sapele?Pupixuri si mai vorbarim...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Iara intalnire si fara mine .
Simo salonul nu merge nicicum xa inca nu am actele abia peste 2 sapt va fi sedinta la primarie care va stabili ce si cum si apoi oricum va dura cu toate inregistrarile asa ca tot casnica sunt,mai fac la soacra,la vecina,la vreo cunostinta,mie pe ochi frumosi bineanteles,dar oricum mai am de invatat asa ca exersez sa fie ok.
I-a placut la Andi ieri,in biserica nu a participat cu nimic,credeam ca ii va da si lui ceva rol dar inca nu a primit nimic,a fost o sceneta despre Sf.Martin si apoi conform traditiei am marsaluit si cantat pe drum cu lanternele confectionate de ei la gradi asa cu lumanare inauntru,spre Caminul de batrani din localitate,unde au primit copiii covrigi,iar noi am baut vin fiert.
Acu merg la medic,vrea sa cer sa merg la Bai undeva cu copiii,trebuie sa incerc sa schimb ceva in comportamentul lor ca altfel o luam toti razna, eu numai rezist asa,I need help.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salutare. Din pacate pe vineri trebuie sa spun, din nou, pas, ca-s in tura de la 14 la 22 si am jurnal la 18.15 si la 21.15 asa ca nu ma pot dezlipii de acolo. dar ... va doresc din suflet distractie faina, asa cum numai voi stiti sa faceti.

Ce toamna frumoasa e afara ... ma topesc de dragul ei. Spiridusul tuseste, trebuie sa-i iau un siropel, eu cam am probleme cu ochii, sper sa fie numai de la oboseala, trebuie sa reduccumva timpul de stat cu nasul in ecran, cred ca de la laptop mi se trage, ca stau prea aproape de ecran. Incerc sa-mi echilibrez programul, sa le fac pe toate, si mama buna,si serviciu, si casa, si ... eu. Astazi am gatit ciorba de macris si peste fript in malai cu cartofi tot fripti. Mi-am facut maniciura si acum vreau sa smotrui dormitorul. La amaiaza vad putin spiridusul, si apoi abia seara, innainte de culcare. dar ... tot e ceva. Va pupacesc pe toate si va doresc spor in tot ce faceti.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Am sosit de la finante...am rezolvat, spre surprinderea mea, nu era coada deloc, a mers f. repede.

Mariuca, stiu ca azi ai o zi mai speciala, asa...
Stiu ca-ti vin musafiri importanti...sa ne zici si noua cum a fost vizita...

Dana, sorry, ca nu poti veni vineri, jobul e acum pe primul plan, cu alta ocazie, poate...

Claudia, ce fain ati petrecut...bey, pai si la voi e birocratie? atat de mult dureaza?

ne auzim...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

deja a doua intalnire fara mine + doua trecute cu copii
moama ce ma nervez

Aida
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Scrisoarea unui arab terorist din Romania

Zalutam cu rezbekt, Jefu.

Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut fara broblem control la aerobort. Pastrat dolar american blestemat, bentru construit aigea bomba, dat jumadate la taxi, jumate furat tigan din buzunar.

Indalnit frate Ahmed, batron magazin, ajudat la mine. Discutat cu el la cafenea plan bomba, consumat egler broaspat, intoxicat cu zalmonel, noi ajuns la sbital, doctor roman durut la cur, noi luat cur fok.

Jefu, gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania, cineva furat antrax, deci ingercat plan bomba cu bum-bum...!

Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde de tara mia, fara apa la robinet, geamm sparte ca la Beirut, tigle kazut cap cind vind bate.

Urmarit PROTV emiziune explozia camion azotat, facut frica la mine. Astia romani are tupeu nu gluma ! Urgent trebuie recrutat, jefu ! Bomba cu azotat mare efect aveam...

Inderesat pilotat avion bentru lovit gladire la roman. Vazut delevizor, aparat zbor MIG brabusit singur in ogor la taran, plus taran roman stricat singur gladire, adormit beat , tigara abrinsa, murit soacra, facut chef mare la ei...

Draga Jefu, gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumbarat baclava, exblodat budelie la barter. Aicia la Romania, mult cretin!

Zbierat, zguibat la sin, cacat be mine de frica !

Jefu, ma indorg acasa!

Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba.

O seara frumoasa

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

a fost bineeee ma duc sa pun un pahar de vin rosu sa ciocnesc cu omu' meu...daca nu revin, e din motive intemeiate de huzbant acasa
v-am tzucat pe frunte!

looking for my sunshine
+9

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput