Salajencele sarbatoresc!!!Bine ai venit Alex![64]
Raspunsuri - Pagina 10
silvana_salajan spune:
in viteza si de la noi.. Miha nu reusesc sa intru pe site. Sunt prinsa intre alaptat (amu am gatat) si dictare
. Ioi mama, A, M, U, a, m u, Ama, Mama, Uma, am mu, um,
deja am luat-o io razna. Ce ma distreaza cel mai tare e, ca tre sa fac dictare cu el in caietul de casa, ca asa a zis doamna invatatoare. Da caietul sta acasa, si eu am incercat sa trisez, zicadu-i ca ajunge, da el nu si nu. Mai trebuie
. Cred ca vrea sa ma enerveze, vede ca vad ca le stie scrie si ce isi zice? Ia sa o enervez io pe asta un pic.![]()
![]()
Una peste alta, ma bucur ca stie sa le scrie, si ca deocamdata e ok la scoala.
, iesim minten afara da mai vin.
diplodocus spune:
MARIA- LA MULTI ANI!!! 
Cu multa sanatate, nastere usoara si un bb somnoros si mancacios...
BIA- m-am amizat de pataniile cu Matei...Ai un stil haios de a povesti...![]()
ADRIANA-da, mergeam la Vlad atunci, si acum e ok cu calcul meu...Nu te-am observat...
OTI- vreau sa-ti laud barbatul care ofera servici de depanare complete
( adica m-a si dus acasa cu masina dupa ce ca n-a mai avut ce repara la unitatea centrala )
MIHAELA- e minunat ce povestesti despre cum se comporta lume acu copiii acolo...Uite, aici, eram cu Luca in piata , si la un moment dat pune mana pe o tricicleta sa se uite putin la ea...Eu nu zic nimic, ma uitam la alte produse...In 30 sec,daca vanzatorul a vazut k eu nu iau copilul si nu-l pleznesc eventual ca a indraznit sa puna mana pe o jucarie, a inceput el:"Nu e voie sa pui mana" bla, bla...
Nu-mi pun mintea cu astfel de specimene sa le educ eu, si plecam...Aud in spate comentarii( cu un alt vanzator de acolo ) spuneau ce obraznic a fost copilul " si mama nu i-a zis nimic"...asta era consternarea generala...
GIULIA- cum a iesit varza?
OLIM- ai hotarat ce gatesti? 
FETELOR- am fost ieri la Cluj pentru paradontoza asta cu care m-a innebunit medicul din Zalau, de ma vedeam cu proteza in pahar anul viitor...![]()
Dr. conf. specializat in paradontoza mi-a spus asa: ca am niste dinti minunat
se vede ca i-am ingrijit bine...dar datorita terenului genetic va trebui sa-mi fac igienizare la stomatolog la 3 luni ( in primul an) si la 6 luni, toata viata...In rest, sa folosesc pasta speciala, fir dentar, apa de gura, igiena riguroasa, propolis, etc, dar...o sa vorbim despre implant peste vreo 25 de ani si despre proteza peste 5o de ani ![]()
Uffffff...ce m-am linistit ![]()
AJUTA 2 surori in lupta cu timpul
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diplodocusOTI- vreau sa-ti laud barbatul care ofera servici de depanare complete |

| citat din mesajul lui diplodocusFETELOR- am fost ieri la Cluj pentru paradontoza asta cu care m-a innebunit medicul din Zalau, de ma vedeam cu proteza in pahar anul viitor... |
silvana_salajan spune:
Revin la raportul de seara. Am facut tocanita de maruntaie, cu muuuulti morcovi, asa cum ne place
pe care o vom manca langa macaroane fierte, ca se fac mai usor dect cartofii
, si amu e gata si ciorba de vacuta, da o mai las un pic pe keep warm, ca se fragezeste carnea
. Asta am observat odata cand am uitat-o acolo si de atunci o mai las cca 1/2 ora la caldurica, abia apoi o depresurizez
. Voi ce ati gatit azi??? Haideti cu idei pe maine si pt mine. Bia,Adriana, la mine a functionat perfect la faza cu tarantitul si uralatul in magazin urmatoarea schema: o singura data in viata lui a facut Andrei o scena pentru o masinuta roz. I-am cumparat-o sa scap de privirile celor din magazin, apoi o vreme cred ca vreo juma de an nu l-am mai dus cu mine la cumparaturi. Pur si simplu evitam magazinele cand ieseam la plimbare. Avea cred catre 3 ani si pricepea, la un moment dat, m-a intrebat de ce nu intram si i-am explicat de ce. Si nu am mai avut treaba in veci. Si acum ma intreaba frumos: pot sa imi iau aia sau aia din magzin? Daca se poate da, daca nu, asta e, ne consolam cu privitul
. Deci la mine a fost simplu, nu pot da indicatii ![]()
la toate, va astept la raport, pana doarme urlatorul ![]()
dianaiulie2009 spune:
Musai intalneala vineri pe la ora 17 , ce ziceti ??? La 4 ies de la lucru , duk fetele la socrela si apoi sunt free !!!
Cine vine ??? Otilia , de data asta te invoim . Cum a mai fost Alex azi ?
Ioana , bine ca ai scapat de un stres . Medicii astia din Zalau sunt de toata groaza .
Mihaela , mi-am amintit de capac . Pana la urma esti lamurita cum sta treaba ? Iti trimit www.ezidri.ro/manuale/ManualKUKTA%20RO.doc" target="_blank">manual de utilizare a oalei se descarca gratuit si mai poti studia cate ceva despre oala.
Maria cum ai petrecut azi ? Haide cu poze . Te asteptam vineri si pe tine la intalnire.
Olim, bafta la curs. Ai gasit perdele ?
Merg sa mai
si la fete sa le fac
si daca mai am timp mai trec pe la voi !
" Carpe diem ! "
dianaiulie2009 spune:
Otilia , am scris aman2 cam deodata . Eu papitza nu fac azi ca imi trimite socrela la sufertas . Cat despre faza cu neintratul si cu explicatul de ce si cum la noi nu tine . ce sa va povestesc ca de ieri pana azi a si uitat de pedeapsa si a inceput iar cu strigatele pe strada . Pana cand i-am amintit ca iar nu se uita la desene azi si parca si-a mai revenit . Asa ca multumeste la DD ca ai avut un copil cuminte . Eu multumesc la DD ca sunt sanatoase !!!
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
"na seara!!!
bey,oti si o am evitat sa-l iau cu mine pe matei prin magazine,ca mi-e mai usor fara el, da degeaba ca nu uita ce trebuie sa faca in public
.doamne si ce mai alearga si se veseleste.mno, dreptu-i ca nici io nu ma dau in vant sa-i fac educatie printre rafturi si-l mai las sa-si faca de cap
.nu-l stresez,da mor de nervi si draci cand aud comentariile vanzatoarelor comuniste,care au neste replici:pe vremea cand aveam eu plozii mici............sau musai trebuie batut ca altfel nu pricepe
.da vorba adrianei, is feriita ca-i sanatos.
adriana, deci vineri la 17 ne vedem
?unde?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianaiulie2009 spune:
Bia , unde vrei tu ne intalnim . La 5 e foarte bine !
restul ???
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan De la 6 o tinem intr-un program artisticccccc........ Va sper sa mai vin azi. |
of pupe=l mama pe micut
.oti,colicii is de bai?pune-l in cosarca la scuturat,tine-l pe burtica, incearca sa-i pui muzica clasica la combina.ce mila mi de voi doi
.mai poate pana la 10 se linisteste ,apoi papa si somn pana dimineata.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi