Mamici norocoase de sept-oct 2008 (173)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

wow, FELICITARI ALINA!!! Bine ai venit pe lume, Ciprian!!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

noi ne-am plimbat in week-end, am fost la Calimanesti. am vizitat schitul ostrov, manastirea Cozia si Turnu. o vreme superba si Razvanel a fost un copil model!!
a mancat si a dormit, i-a placut tare mult la plimbari. in masina nu zice "pas", ii place sa doarma in scoica. cred ca o sa-i scot pernuta de bebelush de la scoica, pt ca transpira cu ea si mi-e tare frica sa nu se imbolnaveasca. si eu si tac'su am racit...sper sa nu treaca si la el. in seara asta l-am culcat in patutz, sa nu mai stea in ploaia de virusi.

noi nu mai avem colici de ceva timp. nu mai stiu exact de cand, dar ma uit in jurnal, orium v-am zis la un moment dat ca am renuntat si la Bonnisan si la Debridat.
si Razvan se agita uneori dupa ce mananca cam 90ml, iar pana la 15-180 o tinem intr-un frichinici si intr-un jelit. are un "Ga" de jale, de te termina!
azi, in schimb, a mancat f bine si a fost f linistit. a mancat cam 15-210 ml la o masa si apoi somn de voie, cel putin 4 ore. dar cred ca si aerul de munte e de vina.
dimineata si seara are chef de joaca si de gangurit, de ras, e o incantare sa stai cu el, mai ales dimineata. seara e totusi mai agitat, chiar daca a dormit toata ziua.
urmareste cu privirea pe toata lumea, isi mentine atentia asupra cuiva, pedaleaza din picoare, da din maini, se bucura si ne bucra!

o sa pun poze din week-end la linkul de la semnatura

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Alinuta felicitari pentru bb2 si multa fericire in noua formula de 4 si de ce nu 5, 6...

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ilia, la cate contractii ai raportat tu ieri mira-m-as daca nu esti deja la spital. Oricum ar fi, azi trebuia sa ii faci o vizita (spitalului), asa ca uite din partea mea niste

de Anda Teodora

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

FELICITARI ALINA. BINE AI VENTI PE LUME BB CIPRIAN...SA FII SANATOS SI NECOLICIOS. FELCITARI PARINTILOR
si s-o felicitam si pe mama eroina felicic eu zic ca te-ai descurcat minunat.
ILIA scoatem agitatele si pt tine. fetelor, 2, 3 shi:
ILIA

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Hai ilia cu vestile

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

GO Ilia GO Ilia GO Ilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Si scoatem si noi agitatele pt mamica celui mai asteptat bobocel
ILIA

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Bine ai venit pe lume Ciprian
Alina - refacere rapida si numai bucurii si sanatate.

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput
Mergi la inceput