Gravidute si mamici de Constanta (34)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

ALINA, puiul tau e superb si pe chipul tau se citeste fericirea. Nimic nu mi se pare mai inaltator decit sa-ti tii puiul strins la piept.
ANDICU, am vazut si eu pozele si am vazut acolo o nunta extrem de reusita si oameni frumosi si foarte fericiti. Extraordinar !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen79i spune:

Mocutza ma bucur ca a inceput sa manance strumfita ta ( asa imi place mie sa le zic...strumf si strumfita, sper sa nu te superi )...iar in ceea ce priveste vit D3 nu cred ca tre sa te opresti sa-i dai...da-i doar 2 picaturi pe zi sau macar una..dar oricum maine o sa-ti spuna dr cum e mai bine...Felicitari inca o data ca a inceput sa pape mai bine..tinem pumnii.....

Mav bine ati venit acasa......ai un mic strumf superb..sa va traiasca si sa fie sanatos...

AngeliquedeS sper sa ne vedem si maine...a fost frumoasa plimbarea...sper ca nu te-a durut capul......pupici si sper ca pupicu se simte mai bine..

ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008)

http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0

http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Andicu,pozele sunt foarte frumoase si artistice.
Angi,sanatate multa puiului.Cam asa se intampla cu copiii... sa raceasca in weekend.Stati sa vedeti cand incep colectivitatea... totul e bine si frumos pana duminica.
Alina,ms.Deci,sa inteleg ca pozele de la dr Lutescu nu sunt f reusite? Mai am 2 sapt si tr sa ma hotarasc. E un scump seful casei.
Mocutza,bine ca a inceput sa manance mai mult.Nr de picaturi de Vigantol este stabilit de medic in fct de evolutia copilului (marimea fontanelelor),nu de varsta.Si este cu atat mai indicat in lunile reci (lunile cu "r") cand ne lipseste soarele care sa ajute la fixarea Calciului in oase.Asteptam sa vedem ce zice si dna dr.

Fetelor daca aveti timp si daca vreti,votati si voi va rog aceasta www.edituraedu.ro/index.php?page=show&id=138" target="_blank">poveste. Baietelul e o cunostinta de-a noastra.

Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si 20+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Intru si eu pe fuga, sa va spun k suntem bine, k briana are 2 dintisori, k ne-am obisnuit su diversificarea, k darius are o energie debordanta de ma innebuneste si k ne veti gasi dupa-amiaza si pe ni in parc la pitici
angi: sanatate multa lui pupicu
mocutza: orice ar fi nu intrerupe vigantolul. Eu am neglijat administrarea lui( nu am schimbat sticluta la 3 sapt si mai si uitam sa-i dau) si darius are inca vizibile semne de rahitism.Am facut cure serioase de cate 5-6 picaturi si acum mergem cu 2 in continuare pana la 2 ani.
Andicu: frumosi k de obicei...Si o nunta cu stil...
mamacita: sper k tatal tau este bine si k doar lipsa timpului te face sa nu ne mai scrii
Mav: pupam cozonacelul....
Yannia: voi posta intr-o zi joculetele acelea, numai sa le caut sa vad pe unde le-am salvat....

ISIDORA, TINA, BISOUS: IAR ATI DISPARUT??????????????

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Mav bine ai revenit acasa.Cozonacelul vostru este un scump.Apropos de mama eroina-fratele meu a avut la nastere 4.250 iar mama l-a nascut normal ,fara peridurala, fara episiotomie, cum probabil multe alte mame din vremea aceea au nascut.
Jojo-pupici lui Teo si sper sa ajungem sa ne vedem intr-o zi ca de cand ne-au furat trotineta iesim doar prin imprejurimi afara si pe jos.
Angi-sanatate si sa scapati repede de mucisori.
AndicuFOTOGRAFII SUPERBEE!de 2 ori le-am vizionat.Rochite frumoase,copii deliciosi si eleganti, tortul cu detaliu cu lebede de asemenea, aranjamentul mesei principale inedit, gasca de tigani nu mai zic.Bravo!Casa de piatra fratelui tau.
Despre noi nimic deosebit-eruptii dentare, invatam cuvinte noi, le pocim, ne jucam..chestii d-astea.
Eu am inceput deja sa cumpar decoratiuni pt primul brad natural al Veveritzei.
Pupici

Mergi la inceput

Veveritza mea-1 an si jumatate
Am mai pus odata poza pt cine nu a apucat sa o vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mav, e un dulce cozonacelul vostru!!! M-a amuzat ca abia incape in body-ul cu "eu sunt seful"!!!

Andicu, ce cavaler frumos la costum aveti!!!! Pacat ca nu a avut si partenera!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!

Irina, n-am vrut sa zic ca pozele dnei dr L nu sunt reusite, ci ca dansa e mai "atenta" la detaliile tehnice/ masuratori si mai putin la partea "artistica". Antonio nu prea a vrut sa stea la pozat, la echo (si dna dr C ne-a prins destul de greu cate un profil)... Mereu isi ducea manutele peste fatuca... ...... da' in schimb ne arata putza in toata splendoarea ei....

Sinzi, da, mai! Abia ii vin hainutele pt bbi de 3 luni! Avem foarte multe hainute noi pe care nu le poate imbraca.....
L-am admirat pe David in ultimele poze (cam putine)... Mi-e dor sa citesc despre voi!

Rozalia, dulce foc veverita ta cu buline! M-a facut praf ce pasi de dans stie! N-am zis eu ca sunt mama eroina... daca imi aduc bine aminte... si tu ai avut parte de-o nastere grea, cu peripetii..... Asta e... ne sacrificam si tre' sa rezistam pentru puisorii nostri...

Andicu, a fost o nunta de vis! Casa de piatra mirilor! Dar cel mai mult mi-a placut Filip (adevarat cavaler!), rochita ta aurie (ai aratat traznet!!!) si... tortul miresei!

Mari, tu ce vesti mai ai despre sarcina? Cum te simti?

Angi, sper ca sunteti mai bine!

Yannia, eu si sa fi salvat joculetele de la Mada (stiu despre ce vorbesti), nu-mi aduc aminte unde... inca nu mi s-a dezmortit neuronul burtos... Da' fa-ti timp si arunca-ti ochii pe capitolele din urma... gasesti linkurile in lista...

Ah, bine ca-mi spuneti voi ce frumos e bb... Intr-adevar, pe zi ce trece arata mai bine... Dar cand l-am vazut la maternitate... rosu si umflat la fata ca nici nu putea sa deschida ochisorii... mi s-a parut tare uratel...
No, acum... o fi cum o fi, si indiferent cum vi se pare voua sau altora, e al meu si-l iubesc asa cum e!

Mami fericita de Sebi si Antonio

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Maaaavvv....nuuu....nu ca ai fi spus tu iubita.Ci doar ca prin nasterea cozonacelului tau mi-am adus aminte de ce mi-a povestit mama mea.Ce mai conteaza!mportant e ca totul sa se termine cu bine.
Nu stiu de ce dar am impresia ca in ultimul timp sunt inteleasa gresit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

OAAAAUUUUU MAV ce bebe dulce!!!!
Deja imi e dor de un bebe mic mic mic mic...mai ales ca duc si dorul alaptatului daca de vreo luna nu mai am lapte...(cred ca mi-am dorit prea mult sa alaptez).
Azi facem o saptamana de cand nu mai luam Vigantol si in functie de ce zice doamna Dumbrava oricum vom relua administrarea, cam o picatura pe zi.
Poate ajungem si noi azi la pitici, nu pt piticul nostru ci mai mult pt ca e curios tati care tot ma intreaba despre ce pitici vorbesc mamicile aici....

Ellen stai linistita cum sa ma supar pt asa alintaturi!!!
Noi mai nou ii spunem BAZBUZUCA pt ca nu a dosrmit ziua vreo \3 zile, statea cu ochii MAAARI...

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Mergi la inceput