Gravidute si mamici de Constanta (34)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salutare...! ne mai tineti minte...? ne-ati dat cumva disparuti?
cred k n-am mai absentat de mult timp o asa perioada mare, aici la subietul nostru.dar sa motivam absenta: plecat la 'stanbul ()la tati sa serbam 8 ani de la casatorie...
A fost frumos dar prea putin timp..Nici nu stiu cand au trecut 3 zile. Am realizat k de mai bine de 6 luni ( de cand s-a nascut Briana) n-am mai fost nici o clipa singurei...Nici nu stiam sa ne comportam...mergeam pe strada si ni se parea ciudat k ne tinem de mana k nu mai impingem carucioare k nu avem bagaje in carca,tot ne uitam pe langa noi dupa copii...
Plecarea mea a fost posibila datorita celor doua bunici care au venit sa stea cu copiii, dar mai ales a doua prietene care s-au oferit sa o alpteze pe briana de 2-3 ori pe zi, numai sa plec....
Totusi era sa nu mai plec pt k darius a avut febra 38 cu doua zile inainte si nu-i ceda la nimic. pana nu i-am dat antibiotic nu a vrut sa coboare. Alte simptome nu a avut, dar am tras o spaima..mama-mama, mai ales k a plans enorm de mult.dr ne-a zis k e din gat si sa nu ma sperii k va ceda la antibiotic.asa a si fost.

Urez la multi ani cu intarziere tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat , impreuna cu scuzele de rigoare k nu am facut-o la timp.
probabil multe dintre voi m-au vazut pe mess, dar calculatorul era deschis pt darius si pt desene, dar si ca noi sa putem lua oricand legatura cu ei.

Incerc acum sa raspund asa pe scurt ce-mi aduc aminte si cat ma mai lasa darius la calculator

Andicu : offf, ma simt un pic, sau chiar mai mult vinovata de febra lui filip. cred k a luat virusul de la darius k prea a fost identica manifestarea . Chiar imi pare rau..

Mav: nu rupe cosurile sub nicio forma ...Mie imi pare rau k am ascultat-o pe dn dr dermatolog unk pt k brianei i-au rams gropite pe fatza acum...
Am incercat diverse tratamente cum ar fi :baneocin, spirt, sudocrem,apa termala, dermogent,ceva de la mustella..dar sincer nu stiu cum i-au trecut. cert e ca au durat cam 2-3 luni ,dar ea le avea numai pe fatza si pe pieptsi erau efectiv cosulete(piodermita) albe.eu zic sa nu te impacientezi, chiar daca sunt inestetice si nu te poti bucura din pin de frumusetea lui antonio, vor trece cu siguranta.in loc de baitza cu taratze(daca nu ai) poti sa-i pui o lingura de amidon alimentar. e foarte bun.

- nu stiu cine intreba de jucarii interesante: darius e innebunit dupa o jucarie primita cadou de la filip-borcanul cu biscuiti- de la fisher-price, car canta in romaneste si il invata sa potriveasca si sa numeasca formele si cifrele. Avem si noi casuta de la Quelle-Gowi- dar n-a prezentat mare interes daca nu are si muzica.
Alte jucariicare l-au incantat si il mai incanta sunt: o masina tot de la Fisher P si tot muzicala si cu multe activitati, calutul care se balanseaza ,un carut de papusi pe care il plimba prin casa,de la Quelle un fel de premergator la care ii plac activitatile pe care le are si faptul k-l poate impinge, niste cuburi tot de la fisher ce au fiecare din ele cate o activitate, lego din cauciuc cu piese mari....
La baie ii placea caracatita tot de la fisher..., afara, tricileta...
Nu stiu ce altceva i-a mai placut intre 1-2 ani...
Acum m-ar interesa si pe mine ce jucarii luam intre 2-3 ani k de astea ne-am cam plictisit..

nastasie: bun venit in grupul nostru si ma bucur k te simti bine aici...Spor la fetitza!

doc: pai mai stai mult pe ganduri dc ti s-a facut de bb2? Citeam k oscilezi intre a face bb sau placinta...Sincer, mie imi place mai mult procedura de la prima varianta decat de la a doua..Plus k nici produsul finit nu se compara......

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mada, m-am gandit eu ca ai plecat pana la urma! ma bucur ca te-ai desprins! La multi ani! pt cei 8 ani de casatorie! sa va vedem la fel de frumosi, fericiti si sanatosi si la nunta de aur!
Stai linistita in ce priveste virusarea! o fi luat Filip ceva, dar nu complet! febra nu mai are de ieri, dar e la fel de marait si balos! sigur ii iese ceva, si e naspa! adica il doare rau, bietul de el! maine ma duc si eu la dna dr sa-l vada, sa vad ce zice si ea.
Daca e numai de la dinti, suntem deschisi la vizite in orice directie! asa ne mai trece timpul si noua!

Doc, sunt de acord cu Madalina! pai mai stai sa alegi? daca te "tin balamalele" si fizic si psihic, da-i bataie! n-ai idee ce greu e sa-ti doresti asa ceva, si sa nu poti oricand si oricum, ca mine!
Mai MAv, nu stiu unde te-ai uitat si ce-ai facut tu gravi, dar a iesit un baiat de toata frumusetea! sincer, asa conturat atat de mic, rar am vazut! Cat despre buricel, si noi am patit asa, dr l-a tratat si cu nitrat de argint, apoi am dat cu apa oxigenata, tamponam cu steril, dadeam cu baneocin pudra. Si noi ne-am chinuit asa vreo 2 saptamani, pana i-a trecut de tot.
Cat despre programul de masa, cam dupa o luna si l-a facut aprox noaptea, iar ziua, tot asa, haotic, vreo 2 luni, parca: cand dormea cate 3 ore -4, cand cerea papa la 1,5 ore-2 maxim! trebuie sa ai rabdare un pic la inceput, pana invata si el ce si cum. Dr imi explica ca ei in primele saptamani nu cunosc senzatia de satietate, ei cer tzitzi intruna si pt nevoia de a te simti lipita de el mereu..
Sper sa te simti mai bine in curand!

Noi suntem mai bine, adica nu febra de aseara, dar maraiala mai toata ziua; in noaptea asta doarme soacra mea cu el, ca sa ma pot odihni si eu, ca ma chinuie si raceala si asta imi creste starea nasoala la oboseala.
Va pup, fug la nani!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Madaluta multi ani si de acum inainte!
Sunt fericita ca si noi vom pleca pana la urma un weekend la munte,a ramas sa vedem daca singuri sau cu Teo.Of singuri...........duminica dimineata am dormit si eu in brate la tati si tare bine a fost,uitasem ...........
Daca se stabileste intalnire venim si noi ,sa vedeti ca ne-am indreptat parul,doar cel din nastere.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Salutare!
Uram si noi, cu intarziere la multi ani tuturor sarbatoritilor carora nu le-am urat la timp , Matei si Maria Sofia, sa fiti sanatosi, norocosi, sa aveti o copilarie frumoasa si sa-i bucurati pe parinti! Si pt. cei care si-au sarbatorit onomastica, deasemenea, multa sanatate si noroc!

Mav, bb Antonio e un scump! M-am uitat la poze si m-a cuprins o emotie....Mi-am adus aminte de Luca,, cand era mititel De bubite, nu stiu ce sa zic, noi n-am avut.

Andicu, off, sa iasa mai repede dintisorii aia , ca si pe noi ne chinuie unii de ceva timp. Sanatate multa!
Am vazut si pozele de la nunta, mi-au placut mult.

(am inceput mesajul asta acu' mai bine de o ora...)
Asaaa..
Nastasie, bine ai venit! Frumos foc, Razvan!
Eu sunt pacienta dr. Zaher si sunt multumita de el.

Adina, vreau si eu ceva de pe bimbomarket. Se poate? Sper sa nu fie tarziu...Cum sa facem?

Mada, la multi ani pt aniversare!

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Seara buna,intru pe fuga mare...sa-i spun lui Roxx ca nu e prea tarziu....spre sf. saptamanii fac comanda...iar saptamana vitoare avem produsele.Deci spune ce si trecem pe lista...
Madaluta.Sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti!
Nici nu cat cat ma bucur ca ai putut evada;dar am nelamuriri:chiar a acceptat Briana alta mamica?????Si ce ai facut cu sanii...nu s-au umplut de lapte?Te-ai muls? Ca planuiesc si eu o iesire mica si sa stiu daca imi fac sperante sau nu?

Pup,noapte buna!

P.s Sanzinu e Isi mai frumoasa decat Mariuca dar speranta moare ultima....so ,intrevad a little bora bora for me 20 years... from now on....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

madalina, roxx, multumesc pentru primire.
noi ne pregatim saptamana asta cred de vaccin antigripal.la gradinita vad ca nu se face.dar deocamdata avem ceva muci asa ca mai asteptam un pic.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

LA multi ani de casnicie inainte MADALUTA!!!

Noi am fost azi la medic......am luat 800 de grame.......se pare ca ii prieste combinatia NAN1 + NAN ha ..DE FAPT numai asa ii place..

De 2 zile am reluat si vigantolul.Acum asteptam si rezultatul la analize.

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Mergi la inceput

Multumimesc mult pentru urari..de fapt chiar azi se implinesc 8 ani de la nunta, dar noi am serbat in avans.A fost o zi la fel de insorita k si azi, numai k mult mai calduroasa...Cred k a fost cea mia frumoasa zi din viatza mea...

Citat:
Nici nu cat cat ma bucur ca ai putut evada;dar am nelamuriri:chiar a acceptat Briana alta mamica?????Si ce ai facut cu sanii...nu s-au umplut de lapte?Te-ai muls? Ca planuiesc si eu o iesire mica si sa stiu daca imi fac sperante sau nu?

Isidora: da, briana a acceptat fara probleme alta tzatica si probabil n-as fi stiut asta niciodata dc nu as fi incercat. Mai demult,eram cu niste prieteni in oras, iar eu am intrat sa cumpar ceva, briana ramanand in masina cu cip si cu prietenii. A inceput sa planga si k sa o linisisteaca pana veneam eu,prietena mea, care avea si ea bb a pus-o la san. A acceptat din prima , ba chiar a adormit de drag... Cand am aflat, m-a durut putin sufletul, dar acum mi-a prims bine, pentru k din partea acelei prietene a venit solutia salvatoare si am putut evada. Eu m-am muls acolo de 2 ori pe zi si a fost bine.Oricum, briana nu se mai innebuneste dupa san, deci n-a trebuit sa vina de prea multe ori...
Asa k poti incerca dinainte sa vezi dc Ioan accepta mamica surogat...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

am uitat sa va zic: briana a inceput sa se tarasca..imi vine sa o mananc cand o vad cu funduletul in sus k se chinuie sa ajunga la jucarii. A inceput sa stea si in picioruse la marginea canapelei...
Mor de dragul ei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Citat:
citat din mesajul lui madaluta

am uitat sa va zic: briana a inceput sa se tarasca..imi vine sa o mananc cand o vad cu funduletul in sus k se chinuie sa ajunga la jucarii. A inceput sa stea si in picioruse la marginea canapelei...
Mor de dragul ei...

Felicitari pt harnicutza!!

Ajutor!! dati-mi si mie niste pareri, please, cat dureaza, in cel mai rau caz, asa crize de durere si nesomn, pana iese vreo maseluta sau canin? au trecut deja 3 zile, si bietul pui tare se mai chinuie!!! mi-e asa mila de el, e evident ca il doare f tare!
Ii dau asa: Camomilla granule, gel de dinti, Nurofen Baby sau Panadol (astea 2 cam de 2,3 ori/zi max). Ce sa-i mai dau sau ce sa fac, ca niciodata nu a facut asa rau?!??

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput