Gravidute si mamici de Constanta (34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Uram si noi cu intarziere LA MULTI ANI!!! sarbatoritilor mici si mari....

Si apoi vrem sa va spunem ca piticul nostru bea lapte NAN1 combinat cu NAN HA. Doar HA nu vrea si doar NAN 1 nu bea. Combinat ii place....nu se omoara insa bea.....si a ajuns la 800 ml/zi luand in greutate (nu stim cat ca nu am cantarit-o. Acuma nu stiu daca o fi pofta de mancare de la Infant Formula vitamine sau ca pur si simplu ii place asa laptele.....asteptam sa facem maine hemoleucograma si examenul d eurina s avedem.

Noutatea saptamanii este ca de pe burta pe spate se poate intoarce numai pe partea stanga si pe dreapta nu poate si se ambitioneaza si se enrveaza si plange ca nu poate.....si a inceput sa se plictiseasca in pat pe spate sau pe burta si vrea sus .....

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna, fetelor.
imi plac scaunele de masina, desi mie mi-ar trebui unul din ala grupa 3 sau cum ii zice.ca in ala grupa 2 nu mai incape de mult.problema e ca nu vrea desi cand am fost in germania la sora mea nu se dadea jos din el.aici in schimb sa nu vada.sta in spate cuminte dar tot imi e teama.
sanzi, e superba.sa-ti traiasca.si eu vreau fetita, sa o imbrac si sa o gatesc.ca la baieti doar stiti ca arunci un blug si un bluzon si gata l-ai imbracat.
si eu il scoteam pe razvan cand era racit, nu foarte mult si nu in locuri aglomerate, dar asa cat sa ia o gura de aer proaspat.
mamacita, nu stiu nimic de gradinitele mentionate, dar ai incercat la gradinite constantene sa vezi daca scrie ceva pe acolo?

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salutare!
Scriu si eu cateva vorbe, repede, ca nush cand mai apuc sa mai intru....
Ieri am avut vizite toata ziua (vreo 12 persoane), desi n-aveam niciun chef de musafiri, pe principiul "stim ca nu ti-ai revenit si ca inca nu ne-ai invitat, dar nu mai aveam rabdare sa-ti vedem bebele"....
Adik, m-am bucurat sa socializez, ca simteam nevoia, insa am picat franta pe seara... si apoi am avut parte de-o noapte de alaptat la 2 ore...si cum eu abia stau in sezut... zau ca nu mi-e deloc usor sa zambesc....
Cred ca ar trebui sa fac un grafic pt vizite...
Si in plus, am o prietena cu fiica liceana in cls a9a si... are nevoie de ajutor la fizica (optica)... si na, io am fost profa de fizica acu' multi ani de zile... Cum as putea eu sa refuz s-o ajut?! Numai ca eu n-am mai predat de 6 ani de zile, numai la optica nu-mi sta mie mintea acum... la cat de nedormita sunt..... Ma streseazaaaaaaa raaaauuuuuuuu de toooooot........ Ce ma fac? Ce ma fac?

....lui Antonio ii sangereaza buricul, desi i-a cazut "cordonelul" cum zicea Sebi, cam din a 10-a zi, si asistenta i-a dat deja o data cu nitrat de argint pe acolo... Si cred ca il si doare putin...
Baita generala nu i-am facut decat de doua ori pana acum (l-am spalat separat, pe parti). Nu prea ii place.... si nu reusim sa ne facem un "program"....
Cu ochisorii nu avem probleme; la Sebi am avut.
Alaptatul -la cerere-la sursa-.... haotic.... Cand suge la doua ore, cand la 6-7 ore... Cand suge cate 5 minute, cand cate o ora jumate.... Adoarme numai la mine in brate, de preferat cu tzatza in gura....
Dupa ce-am scapat de furia laptelui, nu am mai avut nevoie sa folosesc pompa pt muls, nu s-au mai intarit sanii si nici nu plec nicaieri fara bb, sa fie nevoie sa fac stoc; si nici nu-mi face placere sa ma mulg...
Plange rau pana face kk... Deja stiu sa deosebesc "plansetele"...
Ieri am aflat ca bunicul meu din partea tatalui (nu mi-l aduc aminte, aveam 3 ani cand s-a prapadit; sa se odihneasca in pace!) avea ochii albastri si ca Antonio seamana cu el, se pare... asa ca.... avem sperante ca ochisorii sa nu devina caprui...
Bubitele.... sunt inca urate... si pe tot corpul... Am pus www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">poze.
BB si-a descoperit degetelul magic...
Inca n-am iesit afara.... Nu stiu cum sa-l imbrac.....de fapt, nici pe mine nu mai stiu cum sa ma imbrac.

Aoleuuuu... tre sa fug..... deja scartzaie.....

Mami fericita de Sebi si Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Andicu imi pare rau ca sunteti bolnaviori.si multa sanatate.
Mav of dar chiar sunt urate bubitele lui bebe,sfatul medicului de familie e o tampenie,da-l cu creme ,la noi bephanten-ul e sfant. Iar despre ora de fizica ,eu sunt de parere ca daca ii explici prietenei tale ca pt moment nu o poti face si sa-i mai zici si cauzele nu cred ca se va supara;asta daca iti e prietena .

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

alina, doamne cat e de frumos.ptiu, sa nu-l deochi.de bubite nu stiu ce sa zic.la razvan nu am patit.iar in legatura cu prietena ta, ca si jojo, ar trebui sa-i explici ca nu poti in momentul asta.parerea mea.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

iar cu alaptatul asa haotic, sa stii ca si eu la razvan tot asa am patit.nu puteam sa-i fac un program.tot asa manca cand la 2 cand la 5 ore.ba cate 5 minute, ba cate 20-30.baita i-am facut si eu tot dupa ce i-a cazut buricul si ii faceam tot asa la 3-4-5 seri.chiar nici nu mai stiu exact.stiu ca era in functie de cum venea mama.ca eu pana la 3 luni nu i-am facut baie singura

varsta lui razvan

Mergi la inceput

MAV si noi am nitratat piticul 3 saptamani dupa ce i-a cazut buricul.A sangerat uneori, iar dupa indicatia medicului in fiecare seara stergeam cu o compresa sterila si spirt apoi pudram cu baneocin. Dupa ce s-a cicatrizat mai bine am utilizat betadina.Ne-am hotarat greu sa folosim spirtul pentru ca o ustura, insa dupa 2 zile de facut toaleta buricului cu spirt, totul a fost ok.Si imagineaza-ti ca a fost nitratata 3 saptamani de 3 ori pe saptamana....adica chiar avea ce sa sangereze.

mocutza

Mergi la inceput

Imi explica si mie cineva cum naiba fac sa utilizez culoarea atunci cand scriu.....ca nu am reusit.....incerc de cand am inceput sa scriu pe forum si nimic domle' zici ca sunt pierduta in spatiu nu ma duce capul cum as putea face...poate are cineva timp

mocutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Citat:
citat din mesajul lui mocutza

Imi explica si mie cineva cum naiba fac sa utilizez culoarea atunci cand scriu.....ca nu am reusit.....incerc de cand am inceput sa scriu pe forum si nimic domle' zici ca sunt pierduta in spatiu nu ma duce capul cum as putea face...poate are cineva timp

mocutza

Dupa ce ai terminat textul de scris..sau pasajul pe care il vrei de alta culoare,,il selectezi(albastresti textul sau pasajul)cum vrei sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Revin..nu prea am fost explicita ca se trezise Veve.
Mocutza-selectezi(albastresti)textul sau paragraful care il vrei colorat apoi mergi in bara de instrumente din casuta mesajului unde scriu si din casuta ''culoare'' alegi culoarea pe care o vrei.
Apoi pui cursorul la sf de rand si o iei de la capat.Sper c m-am exprimat bine.

Mergi la inceput