Gravidute si mamici de Constanta (34)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
docdecap spune:
salutam fetele!!
felicit cu intarziere sfintii/sfintele, toti cei dragi, si pe Maria Sofia care a facut un anisor, sa fie bucuroasa si fericita inca multi altii!!
adina, ma bag sa zic si eu de cumparaturi, si noua ne va trebui in curand un scaun de masina, am pus ochii pe asta http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=1604&c_id=54&cf_id=57 eu nu prea stiu sa fac diferente, am intrebat-o pe sor-mea si mi-a zis ca e ok asta dupa parerea ei, nu stau sa imi ma bat capul, sa fie traininc si rezistent pentru doamne-fereste vreo frana meseriasa de a lu' mama. daca a stat el pana acuma in ala vechi, la mana a 3-a cred, tare ca piatra, i-o merge bine si asta.
cu jucariile nu ma bag acuma, scaunul ar fi si pentru noi o achizitie obligatorie in curand.
mav, eu ti-am spus ca am primit instructiuni pentru spargerea lor, dar aveam si dignostic clar de pio-dermita, tin minte ca i-au facut tipele in spital la inceput, de 2 ori pe zi, l-am vazut la 3 zile de viata dupa ce a urlat cand il curatau ele curgandu-i o lacrima si ramas asa, cu ochii in lumina, si acuma imi vine sa plang cand imi aduc aminte, si i-am promis ca mami n-o sa-l chinuie si o sa-i stearga lacrimile toata viata. le-am rugat sa nu-i mai faca cu alcool, ca ma lasau nervii de tot, si i-au facut cu iod, desi mi-a spus ca tot mai bine era cu alcool, dar merge si asa. cred ca daca ar fi fost mai putin extinsa eruptia ar fi mers, dar asa era un chin.
ma rog, revenind, acasa i-am facut aceeasi treaba cu sol. 2% tinctura de iod, mai dadeam apoi cu o tinctura de plante, avea si aia alcool, da' statea tati cu feonu' si nu se supara tare, apoi baneocin abundent si in vreo 2-3 sapt. i-au trecut.
deci n-as spune decat ca la inceput a fost un chin, dar de scapat a scapat repede, nu vroiau sa-mi dea drumul acasa ca avea el problema asta, si a trebuit sa ma tin tare si sa-i fac, ca era plin-plin-plin pe piept de bubite dinastea, si un pic pe fata.
nu stiu daca am lamurit pe cineva cu ceva, am zis si eu din experienta mea.
andreb, deci eu nu pot marti si vineri, acuma dupa cum spune si restul lumii, astept propuneri concrete ;)
fetelor, am vb. cu o vecina sa stea cu bb dupa-amiaza, cat mi-am dorit sa stiu ca am varianta si ca are cu cine sta, acuma imi vine sa ma razgandesc, cum sa il las pe serban cu altcineva, of-of mai-mai, jale mare la mine in psihic.
oricum, la inceput stau cu ea si vad cum se descurca, cum merge treaba, cum imi place de ea cu serban, parca nu mi-a fost niciodata teama pana acum sa-l las cu cineva sau la cineva, acuma am o gheara...
om trai si om vedea.
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andicu spune:
Sanziana, ai o papusa scumpa foc! si ce hainute areee!! mor dupa fetite, vreau si eu una!
Noi tot virusati..f ciudat, numai temperatura. Azi a avut sub 38, pe seara , la culcare avea 38.0 fix. A mancat binisor, s-a si jucat normal printre reprize de maraiala, dar baleste raaauu, ceea ce ma face sa cred ca virusul ala s-a amestecat in treaba dintisorilor! Nu stiu ce sa fac maine cu el..sa-l scot afara sau nu..azi nu l-am scos, dar a fost scandal si n-a dormit mai deloc pe zi!...oof, nu stiu ce sa fac..ma roade rau, ca daca nu-l scot, iar o zi in casa doar noi 2 o sa iasa urat, ca se plictiseste; daca-l scot, mi-e ca i se agraveaza ce are ...
![](al9leacer.gif)
![](mamica.gif)
![](bonjovi.gif)
Marinarul vesel
![](foto.gif)
Asa cresc
docdecap spune:
andicu, sa nu fie vreo treaba virala cum ar fi roseola sau, cine stie alta. daca n-are mucisori, tuse si de-alea mai gripale.
eu zic sa iesiti la plimbare, numai de contact cu alti copii sa-l feresti pana una-alta.
sanziana, si eu am vazut printesa, da, si tu ai un copil foarte-foarte frumos, zice una bucata mami de cel mai frumos copil din lume (evident!)
daca intrati pe blog, am pus acolo istoria primei mese ale lui serban "de capu' lui". oricum carnita o mananca cel mai bine, daca nu doar asa, bucatele sa le adune el cu mana. cred ca de acum trebuie sa pun masa si sa umplu si cada, ca e cazul apoi...
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
mamacita spune:
Isidora,multumim,suntem bine,doar ffff ocupati.
La multi ani pentru Mihail si Gavril,pentru Maria Sofia si Matei!
Din pacate ,nu pot raspunde acum,suntem si in cautare de alta gradinita (poate stiti ceva de Spectrum,Casuta Magicienilor sau Bambi?)si aglomerati cu diverse sarcini(numai pentru aceste cateva cuvinte m-am intrerupt de 4 ori!).
Andicu,poti sa-l tii in casa daca asa simti,oricum la iarna-si nu e departe-n-o sa iesiti zilnic.
Mav,si Alex -a cincea ora ma intrerup,innebunesc,oare copilul meu nu va dormi niciodata?!!!-deci,ce ziceam?Aaa,Alex a avut acelasi stafilococ ca si Ioan al Isiorei,cu acelasi tratament barbar in spital,continuat cateva zile acasa cu betadina,nici nu vreau sa-mi amintesc.La Antonio nu e acelasi aspect,e acneea tipica bb.Poti urma sfatul fetelor cu Avene,noi ii faceam baie cu tarate,a trecut cand i-a venit vremea,nu mai repede,dar fara urme.Asa ca lasa-l in pace,eventual poti merge la un dermatolog daca te agita prea tare problema,dar mie mi s-a parut ok.
Sa va povestesc o poanta care se incadreaza in dragalaseniile varstei magnifice(eu nu sustin ca am un geniu,caci am cunoscut asa ceva si,sincer,nu-mi doresc la mine in casa).Asta-seara,Alex facea miscari de breakdance,habar n-am de unde furate,dar ii ieseau de minune.dupa ce l-am aplaudat o vreme,l-am laudat:"Mama,pai sa te dau la dans modern sau la balet,ca ai talent!"
Alex:"Sa ma dai la fete,mama!La alea cu mersu'leganatu'!"[Ii povestisem eu odata,aiurea-n tramvai,de fetele de la Capalna]
mamacita spune:
Sanzi,ti-am vazut dulceata,sa-ti traiasca!
Doc,inteleg perfect ce simti,dar se atenueaza,n-ai incotro...
Isi,manipularea mentalitatii societatii a fost prezenta in orice epoca,indiferent ca era sclavagism,comunism,capitalism sau cum vrei sa-i spui.Asa s-au instaurat oranduirile sociale.Depinde de noi cum ii crestem si-i educam sa mai "tamponam"efectele npocive.Cred ca este vital sa aiba ca scut permanent o intangibila incredere in sine si posibilitatile proprii si credinta ca gaseste tot timpul un sprijin in noi,parintii,in camin.
Iar fug...
docdecap spune:
mamacita, si eu i-am facut baie in tarate, si in ceai de galbenele sau pelin
mav, daca vrei, mai am o punga de tarate! sau daca vreuna dintre voi vrea sa faca borsh cu ele...
numai bine!
Ingerash_M spune:
Fetelor, multumim din suflet pt urarile de bine!
Va poop dulce pe toate.
Mav, incearca si cu banalul ceai de musetel. La noi a facut minuni!
sinzi_ana spune:
Adina, va trecem pe lista, imi amintesc pozele cu Isidora (desi nu am mai vazut recente) si stiu ca e fooooarte frumoasa!!!! Ne-ati onora
!!!
Am citit si eu blogul...putin eronat in US scoala e obligatorie de la 5 ani, nu de la 3 ani, la gradi poti sa il duci daca iti permiti financiar, sau daca nu ai de ales (nu exista gradinita de stat)...si in majoritatea cazurilor parintii aleg sa isi imbrace copiii "la moda", "de firma", si nu spoturile publicitare, iar majoritatea scolilor (in US) au uniforme obligatorii....
Mav, cum merge alaptatul?? Folosesti si pompa? Finuta mea bea lapte numai pompat...nu mai stie sa suga din pacate, cu toate eforturile noastre...din fericire, inca e lapte din belsug, si pompa e excelenta!!!!
Mamacita, David nici la aproape 6 ani nu doarme toata noaptea...pe la 3-4 vine cu catel si purcel peste noi in pat, si e atat de foit ca eu nu mai pot sa dorm, decat daca ma mut in patul lui Sper ca poate se insoara, si atunci o va chinui pe nora
Pai, poate ar trebui sa incepi sa cauti niste fete de la Capalna!!!..si sa ii cumperi baiatului niste ciubotele sa le impresioneze!!!!
Andicu, eu ieseam cu David afara in carucior cand era racit chiar si cu febra, atat ca nu il duceam in colectivitate-parc/locuri de joaca/magazine...dar aerul curat il ajuta sa doarma, sa respire mai usor (mai ales pe faleza!!!)
Si eu sunt fan fetite...imi e draga asta mica de mor...si o imbracam ca pe o papusa!!! Am adus-o acasa in rochita (pe care i-am cumparat-o cand mamica era insarcinata in 3 saptamani - am ursit fetita!!!) si de atunci o asortam si ne invartim o ora in jurul ei pana alegem cu ce o imbracam cand iesim undeva!!!!!
Docdecap, imi place scaunul de masina!!!
Inginerul tau calca pe urmele psihologului meu, care ar manca 6 copane odata cu tot cu maduva si cat de mult se poate din os!!!! (si e un sclifosit la mancare) Cred ca primul lui cuvant a fost "copanel"...si acum cand mergem sa mancam undeva el comanda elegant un "copanel" cu toate ca stie ca nu il intelege nimeni!!! Delicatesa !!!!
Angelique, inca ai bebe mic!! haha!!! Eu pot sa spun ca am uitat...desi uneori, cand vine noaptea in patul nostru, astept sa atipeasca si il strang tare in brate, ca atunci cand era bebelus mic si nu protesta ca acum, si nu ii era rusine sa il pupe mamica zgomots pe obraz de fata cu "prietenii lui"
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
jojo_miha spune:
Buna ziua! Cu intrarziere multumim pt urarile aduse si le uram si noi LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
andicu spune:
Neata!
Dupa o noapte aproape alba! sunt nauca, Filip s-a trezit din ora-n ora, dimineata la 6 vroia afara urland..in fine, a adormit dupa laptic vreo 2 ore..eu, racita cu gatu' in pioneze si nasul la fel.
El, n-are nimic, nici macar febra si e maraiiit. Nu-i dau seama, nu vad nimic la el, dar sunt 99 % sigura ca e de la vreun canin sau maseluta. A balit azi-noapte de i-am schimbat de 3 ori fata de perna. E prima data cand face asa urat!
Fug ca nu ma lasa nici sa stau jos, vrea plimbat numai in brate.
![](al9leacer.gif)
![](mamica.gif)
![](bonjovi.gif)
Marinarul vesel
![](foto.gif)
Asa cresc