Dansez pentru tine, sezonul 6 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
rory76 spune:
Gina asta m-a dezamagit la maxim! Parca are capu'ntre craci,nu stiu cum sa zic! E pacat de baiatul ala, Vladimir, cu care danseaza, o sa piarda la sigur! Mie imi place cum danseaza Marius cu fatuka aia, am uitat cum o cheama...desi si aia are okii incrucisati se uita ca Base cu stangu la dreptu'
"sky is the limit!"
Alinutzaa spune:
Ola
Mai ce harnicute ati fost astazi. Mai sunt cateva ore pana incepe emisiunea si voi deja sunteti pe aici.
In legatura cu Mihai Petre - el este cel care jurizeaza partea tehnica a dansurilor (dupa cum stiti membrii juriului se ocupa de cate un aspect al dansului prezentat de concurenti). Si desi uneori pare prea critic, sa stiti ca are dreptate. Este obiectiv si nu mi s-a parut pana acum ca ar favoriza vreo pereche. Repet: din punct de vedere tehnic.
Despre Beatrice si eu am observat ca din punctul de vedere al look-ului inclina spre gothic style...sau cum s-o numi el. Uneori arata bine si chiar imi place, uneori insa cam exagereaza si isi scoate in evidenta defectele si urmele lasate de trecerea timpului asupra ei.
Elwira Duda cred ca o sa apara la emisiune doar in cazul in care va dansa. Altfel...nu cred.
Despre tinutele Iuliei...mie imi plac tare mult. Nu stiu ce casa de moda ii furnizeaza tinutele dar sunt super dragute. Nu prea imi place de Iulia in schimb. Arata bine, nimic de zis dar pana deschide gura. Nu zic ca e prostuta, nu vreau sa ma pronunt in privinta asta. Dar mi se pare ca nu prea face fata unei emisiuni in direct.
Abia astept emisiunea din seara asta. Sper sa vedem macar un tango frumos. Il mai tineti minte pe cel dansat de Laura Cosoi si partenerul ei Bogdan? Mammaaaaaaaaa, cum a fost ala.
Gata, ma duc ca s-a trezit piciul.
Ne auzim in cateva ore.
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
april spune:
Sper ca macar in aceasta seara sa nu cad lata de somn si sa stau cu voi.
Si mie imi pare tare rau de Vladimir. Ce am observat la editia asta e faptul ca in general vedetele sunt mai slab e decat concurentii. Nu in toate cazurile insa in majoritatea. Poate ca ar fi nevoie de o selectie mai drastica in privinta vedetelor.
Sper sa vedem macar un tango de neuitat.
Ne vedem intr-o ora jumate
Dada
Anina_n spune:
Buna seara, fetelor !
Ce tinuta frumoasa are Iulia ! Intr-adevar, nu face fata prea bine emisiunii live, pare nesigura cand vorbeste. Ori o fi emotia de vina.
Incepe cu un tango prezentat de Cristina Rus si Anda Adam.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Anina_n spune:
Petrisor e fantastic ! N-am vazut pe nimeni sa se miste ca el.
Pavel si Luciana deschid concursul in aceasta seara, cu un tango.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
catutza spune:
hello!
bine v-am gasit
frumos tango dansat de Anda si Cristina dar mai frumos R&B -ul dansat de Petrisor si Piticul
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Alinutzaa spune:
Buna seara si bine v-am gasit
Frumoasa tinuta Iuliei.
Tangoul nu prea mi-a placut. In schimb R&B-ul super tare. Petrisor se misca fantasic de bine. Si pe langa asta are energie cat pentru zece si e frumuseeeeeel.
Un pici pe nume Tudor
catutza spune:
Alinutza bine ai venit !
Tango-ul dansat de Luciana si Pavel nu mi sa parut cine stie ce...dar eu nu ma pricep asa ca sa vedem notele...
iar au inceput astia cu publicitatea lor ma dispera!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Alinutzaa spune:
Mmmmmmm, sunt putin dezamagita si de dans si de Pavel. La tangoul argentinian, ceea ce au dansat ei, dansul picioarelor este foarte important. Iar ei la partea asta nu prea s-au descurcat. Mi s-a parut ca s-au impiedicat unul de picioarele celuilalt...nu stiu. Cel putin asa s-a vazut de la televizorul meu
Un pici pe nume Tudor