Dansez pentru tine, sezonul 6 (2)
Raspunsuri - Pagina 2
Anina_n spune:
Vlad si Ludmila ! Sunt mai slabi dansatori decat Gina si Vladimir. Si sunt mai slabi si decat Marius Urzica si Larisa, care au parasit concursul vinerea trecuta.
Acum, depinde de public.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
Anina_n spune:
Buna seara !
Sunteti gata de vals si break dance ?
Sunt curioasa ce dansuri va face Pavel Bartos.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Anina_n spune:
WOW, pe ce melodie au dansat Marius si Alexandra ! "Have You Really Loved a Woman" a lui Bryan Adams din filmul cu Johnny Depp, "Don Juan de Marco"(sau cum se numea).
Marius mi s-a parut mai...rigid pt. vals.
april spune:
Buna seara,
Intr-adevar frumoasa melodie. Marius in general e mai rigid. Dar imi place perechea asta, binenteles dupa Luciana si Pavel. Si Vladimir imi place mult dar nu si Gina. Parerea mea.
Dada
Edit: e ceva intre cei doi?
Anina_n spune:
Aha, a zis bine Mihai Petre, nu prea a fost vals, mai mult dans contemporan.
Anto, perfect de acord cu tine !
Care, doi ?
Anina_n spune:
Scuze, Anto ! N-am fost pe faza, ma ocupam de Kiki.
Acum, am aflat ca numai asa a zis bunicul, ca-i place fata, iar marius e singur.
Un break dance frumos, Alina si Denis, doar ca Alina a fost lasata cam pe dinafara.