Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Felicitari Diamisha! Sa fi sanatoase si refacere rapida, iar puicuta ta sa fie urmarita de noroc si mereu fericita!

Citat:
citat din mesajul lui diana21

A nascut Diamishaaaaaa!!! Am primit sms de la sotul ei:"A nascut Diana, am vazut fetita si amandoua sunt bine! revin cu detalii"

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Wow ,fetelor, prin cate ati trecut. Si eu care eram inebunita dupa povesti de nastere..... acum mi-ati pus capacul.Sunteti niste mamici curajoase si puternice(eu sunt la polul opus).Totul e bine cand se termina cu bine. Si sigur asa va fi si peste 4 luni, Bebecris, gata cu suferinta.Acum sunteti pe maini bune, aveti incredere in medicul pediatru.
Spiridusule eu sunt tare sceptica privind intalnirea dintre fetele mele(diferenta dintre ele este de 6 ani). Am incercat s-o pregatesc pe Julia si sper ca totul sa decurga si la noi asa cum am vazut in filmuletul vostru- multa caldura si dragoste.
Diana21 , multumim pentru vesti.
Diamisha felicitari, recuperare rapida si usoara, laptic mult si bun pentru fetita.

Pentru fetele care nasc la municipal, intru si eu in gasca voastra, DNP 17 nov. Maine merg la spital pt eco si stabilirea datei pt cezariana. Daca pana seara nu vin cu vesti inseamna ca m-a oprit acolo...eu oricum merg cu bagajul ... just in case.

Leeloo ai castigat o lupta, nu esti pregatita inca pentru batalia finala? Nu-l lasa sa adoarma la san, joaca-te cu nasucul lui .

Flory 37+ Brianna Theodora Julia Alessandra 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Andreyutza, aceeasi problema am avut-o si eu.Acum 2 sapt mi-a iesit fibrinogenul 800, iar dr.mea mi-a dat o trimitere la Fundeni pt investigatii.Se pare ca ar avea legatura cu coagularea, care este f rau in sarcina.Cei de la Fundeni mi-au prescris aspenter doar 2 sapt(sunt in sapt.32 si este max pana cand se poate folosi aspenterul), urmand ca maine sa merg iar la control si probabil imi va prescrie heparina pana la sfarsit.Eu te sfatuiesc sa mergi urgent la dr tau sa vezi ce parere are.Apropos, la ce dr esti?Sa ma tii si pe mine la curent cu ce-ti recomanda tie.Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Am schimbat si semnatura

Flory 38+ Brianna Theodora Julia Alessandra 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Diana, Creatza, Flore, Amalia, Dandusa, Diamisha, felicitari mamicutelor, sa va traiasca puisorii sanatosi si norocosi!!!

Cateva poze cu www.flickr.com/photos/12628432@N06/" target="_blank">COZONACELUL NOSTRU.....
Nu stiu ce si cui sa raspund mai intai....
BB e deja un smecheras... adoarme numai la san... Dne fereste sa-i iau tzitzi... ca are un tzignal...... Si acum doarme la mine in brate... Mi-a amortit de mult o mana, dar mi-e atat de drag, ca nu ma mai satur de el si nu pot sa-l las!
In legatura cu "hidronefroza" vazuta la echo inainte de nastere... ne-am linistit: lui Antonio i s-a facut o ecografie inainte de externare si totul este ok.
Sebi este foarte incantat si a devenit foarte afectuos. De unde inainte fugea de pupat... acu' ne pupam si ne alintam si ne zicem ca ne iubim... toata ziua. Bine-nteles ca ar sta numai calare pe bb ("frate-miu")...
Aseara am avut inspiratia sa-mi rezolv problema sanilor prea plini si intariti... punandu-l pe bb la un san si in acelesi timp, pompa de muls la celalalt san (m-a ajutat tati).... A fost primul muls -cu pompa- eficient din viata mea de mamica (si doar am mai alaptat 14 luni de zile, da' succes ca asta n-am mai avut)! Am scos vreo 70ml laptic... pe care l-a baut cu maaare satisfactie... Sebi!
Bine-nteles ca mai doreste...... si alta portie... de "lapte cu miere de la mami"...

Trebuie sa merg sa citesc din urma, sunt tare curioasa ce/cum s-a mai intamplat pe aici.... offf... da' nu stiu cand o sa-mi gasesc timp...

Mami fericita de Sebi si Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Mav, ce frumuseeeel si grasunel e "seful" iar tu esti la fel de frumoasa si senina chiar si dupa atata durere...bravo, mamica curajoasa, te admir!!!

Olivia 39+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

KINETA, ce mult ma bucur pentru tine.Felicitari si sa ai o sarcina usoara si bebei sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Woow Mav, ce "sef" ai tu acolo! Si tu radiezi de fericire. Imi dau lacrimile cand vad ce bebelusi frumosi sunt la noi la odisee...de abia astept sa-mi tin si eu minunea in brate.

==========
Corina 35+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

BraveGirl, Mirtha, maria215ro, multumesc p[entru raspunsuri.
Bravegirl, asa mi s-a spus si mie de la Institutul Cantacuzino, unde am facut aceste analize, ca ar fi vorba de o inflamatie dar pana nu vorbesc cu doctorul meu, nu ma linistesc.
Mirtha am cautat pe net si am gasit mai multe explicatii care, sicer, m-au ingrozit.
maria215ro hai ca mai cam speriat. si eu am 32 sapt si 3 zile. ce analize ai facut la Fundeni? eu sunt la dr. Pana de la Giulesti. tu?

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

mav, ce grasunel frumos ai!!

Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
32+

Mergi la inceput