Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (116)
Raspunsuri - Pagina 19
Otiliav spune:
Felicitari Diamisha, sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa, cuminte si norocoasa! Recuperare usoara si laptic din plin!
Leeloo, si la 7.30 nu a vrut deloc sa suga ca doar inteleg ca ii era ceva foame. Nu zice ca nu a mancat deloc la 5 dimineata, altfel nu dormea 2 ore.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
35+
Pozele noastre
BraveGirl spune:
Bebelina mi-a dat palpitatii pt ca vreo 3 zile nu a vrut sa miste decat daca o gadilam sau ii vorbeammai tare. Bine ca am fost la eco, ca altfel inebuneam. Dar de aseara si-a luat revansa, si am cam facut noapte alba.Am zis ca plec la spital ca nasc...iar am avut o pata pe chilot, ceea ce inseamna ca iar colul meu se chinuie sa reziste. Fetele, eu in general nu sunt genul care sa ma vait de durere fizica. Dar credeti-ma ca efectiv nu mai pot. Ieri am tras o portie de plans pt ca altfel inebuneam. Nu m-au lasat deloc durerile. sper ca maine la control sa am inca inchis colul, pt ca eu nu nasc inainte de 7 noiembrie, orice ar fi. Pot sa mor de dureri, dar nu ma las. Ma ajuta Doamne-Doamne si trec eu si peste asta.
Imi cer scuze ca ma vait....
==========
Corina
35+
Arianna MariaMy baby
Albumul meu
alra spune:
felicitari diamisha!!
eu sunt ceva mai bine azi, am dormit mai mult si mai bine azi noapte. laura s-a trezit abia la 9 de dimineata, in loc de 7.30
burta tot mi se intareste, dar nu mai e tare continuu. oricum sambata am programare la ginecologie sa vedem cum sta treaba
mirtha, tot ce iau eu e prescris de doctor. oricum nu imi dau cine stie ce, numai chestii slabe.
analiza de la streptococ nu stiu daca o repet. ideea era sa o repet la 36 de saptamani. posibil sa o faca oricum chiar daca l-a gasit sa vada daca e curatat de antibiotice. am sa o intreb insa pentru cat timp suntem sigure ca sta departe.
ALRA 35+
Vacanta cu Laura in Romania
andreyutza spune:
fetelor am si eu o intrebare.
mi-au iesit analizele. toate bune fara streptococ B sau altceva numai ca fibrinogenul e foarte mare. intervalul de referinta este intre 200-400 mg/dl si eu il am 875 mg/dl. aveti idee ce poate fi in conditiile in care aslo mi-a iesit bun, deci o eventuala infectie cica ar fi exclusa? maine am programare la doc dar nu mai am rabdare pana maine.
Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
32+ 

andreyutza spune:
BraveGirl 
nu-ti mai cere scuze ca n-ai de ce. de aia suntem aici ca sa ne ajutam fie doar si printr-o vorba buna.

sunt sigura ca bebelina o stea cumintica acolo, la mami in burtica, macar pana pe 7 nov. cat despre plans si eu plang ca mi se pare ca mi-a spus sotul nu stiu ce aiurea sau ca nu mi-a facut mama placinta pe care mi-o promisese. cateodata ma gandesc ca nu sunt eu. si nu va inchipuiti ca sunt vreo rasfatata care bate din picior dar cred ca de vina sunt hormoneii, sau cel putin asa vreau sa cred.
asa ca voi, cele care aveti probleme cu sarcina, dureri, col deschis etc. e normal sa rabufniti prin plans.
Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
32+ 

BraveGirl spune:
Andreyutza, eu stiu ca fibrinogenul e crescut cand ai o inflamatie. Cel mai bine te lamureste medicul tau.
==========
Corina
35+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
Mirtha spune:
Nu itit face probleme ca te vaieti. Daca te ajuta sa treci mai usor peste aceasta perioada de foc. , vaieta-te cit poti.
Nu putem decit sa iti fim alaturi. Eu iti admir vointa si sper ca maine sa ti se spuna ca ai colul inchis si nu este cazul de vreo cezariana "la rece".
Deci iti tin pumnii pt. maine. Te apropi sa intrii in a 37 a saptaman(36+) asa ca e inca o batalie cistigata.
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl |
Bebelina mi-a dat palpitatii pt ca vreo 3 zile nu a vrut sa miste decat daca o gadilam sau ii vorbeammai tare. Bine ca am fost la eco, ca altfel inebuneam. Dar de aseara si-a luat revansa, si am cam facut noapte alba.Am zis ca plec la spital ca nasc...iar am avut o pata pe chilot, ceea ce inseamna ca iar colul meu se chinuie sa reziste. Fetele, eu in general nu sunt genul care sa ma vait de durere fizica. Dar credeti-ma ca efectiv nu mai pot. Ieri am tras o portie de plans pt ca altfel inebuneam. Nu m-au lasat deloc durerile. sper ca maine la control sa am inca inchis colul, pt ca eu nu nasc inainte de 7 noiembrie, orice ar fi. Pot sa mor de dureri, dar nu ma las. Ma ajuta Doamne-Doamne si trec eu si peste asta.
Imi cer scuze ca ma vait....
==========
Corina
35+
Arianna MariaMy baby
Albumul meu
[/quote]
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha spune:
Alra daca laxativul e prescris de medic nu cred ca mai e cayul sa iti faci probleme. Banuiesc ca stie ce face. Mai prudent mi se apre sa repeti analiza sa vezi daca tratamantul a dat rezultat.
Andreuytza nu ma pricep deloc la problema cu fibriogenul. Da o cautare pe google. Sa vedem ce zice si net-ul.
Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
malinas spune:
elilov, 
diana21, multumim de vesti.
Diamisha, felicitari! Sa va traisca minunea si sa va bucurati de ea.Recuperare rapida si sanatate maxima.
Mirtha,
. Nu-mi doresc decat sa fie bebe sanatos si sa vina cand vrea el, ca nu conteaza, noi suntem pregatiti (sper) si-l asteptam.
BraveGirl, tinem pumnii stransi sa fie totul bine la control si bebelina sa mai stea la cutiuta.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
39s +
poate Vlad, poate David, poate Sergiu, poate Emanuel (dar mai negociem)
Olivia26 spune:

Felicitari, Diamisha! Refacere rapida si mult laptic! Sa va traiasca printesica scumpa!

Olivia
39+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">DavidLucrusoare bebe