Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (110)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Tare bancul

Noi am fost la o aniversare de un anisor cu taiere de mot ( a ales pix, ruj si aur) intr- un separeu in care se forma curent. Nu stiu daca de la asta sau nu, cert e ca Daria e iar ragusita. A cincea oara. I- am facut aerosoli in seara asta, poate nu mai evolueaza.

Eu la Daria nu am avut pofte ( bine poate doar de niste bluzitze si cercei), insa vad ca sarcina asta se anuntza total diferita. Am mancat in seara asta niste muraturi cu o pofta de ziceai ca- s d- aia salbatica. Mi se pareau divine.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si mandra de 5 saptamani.

Va doresc sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
O cu lapte si un ceai de fructe de padure cu multa lamaie pt toate mamele de strumfi.
mamiCamelia bine ai revenit. Nici eu nu postez prea des. Am admirat un bebe Luca care de fapt e o minune de baietel. Mie tare imi place sa citesc despre progresele strumfilor asa ca abia astept sa ne mai scri.
Dana si la mine au fost diferite sarcinile. Sanatate multa Dariei.
Carla eu nu pot sa inteleg de ce trebuie infofoliti copiii cand afara sunt peste 20 de grade. Noi ieri am fost in Cheile Bistritei (deci la munte) si copiii au fost foarte lejer imbracati. Sotul m-a intrebat mirat cand sa plecam daca chiar cred ca e vreme de tricou, dar chiar a fost cald. Normal ca am intalnit copilasi mai mari decat Andra cu caciula, fular si geaca de iarna. Daca nu te deranjaza asi vrea sa imi trimiti produsele prin posta. Se pare ca prietena mea nu mai ajunge prea curand la mine.
Cafera sa inteleg ca Ilinca e mult mai bine?
Luna, Brazuca foarte frumoase bancurile.
cristina cateva povesti despre Ingrid ne prindeau bine .

Strumfita mea iar s-a trezit de n ori peste noapte. Si ca sa o linistesc a trebuit sa ii dau lapte, apa nu i-a trebuit. A baut domnisoara 650 ml.
Acum spune si ea destule cuvine (probabil a aflat ca ma plangeam ca nu vorbeste). Mor de dragul ei cand il striga pe Alex. ii spune Aie. Ii place mult sa spune mama. Ma striga si se uita in ochii mei. A invatat sa ma ia in brate si sa ma pup (pana acum doar Alex beneficia de acest tratament). Il iubeste mult pe Alex dar si el pe ea. Sunt tare dulci cand merg pe strada de manuta. Ieri la munte, multa lume le-a facut poze. trebuie sa cumpar si eu urgent alt aparat fota.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Acum dupa si povesti va servesc si cu caci azi se implinesc 7 ani de la .

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nma

Acum dupa si povesti va servesc si cu caci azi se implinesc 7 ani de la .

poze

Waw, FELICITARI! Sa fiti sanatosi si sa ramaneti la fel de frumosi! Sa aveti grija unul de altul si impreuna de copiii vostrii! La multi ani!

Multumesc mult ca intrebi mereu de Ilinca. Da, e mult mai bine. De aceea am scos-o si din casa, dar am preferat un loc nepoluat si bine am facut. Drept sa spun si mie mi-a prins tare bine; parca mi-a mai fugit frica din oase, ca eram tot intr-o tremuratura.

Mergi la inceput

Dana, ce face Daria? Cum se simte? Ma rog sa se faca bine repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

La multi ani impreuna, Nico!

Noi suntem mai bine, adica David e bine dar totusi nu l-am dus astazi la gradinita, cred ca il mai tin acasa cateva zile, sa se mai inzdraveneasca. Mara mai tuseste putin, sper sa-i treaca in cateva zile si ei si sa ni-i mai apuce curand boala, ca vrem sa mergem pe 14 noiembrie la Poiana Brasov
In rest Mara patruleaza prin toata casa, ii place tare mult sa se joace cu David.

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Nico,LA MULTI ANI FRERICITI!!!!!

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Nico LA MULTI ANI! impreuna

Simo mami de Matei
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Nico, LA MULTI ANI fericiti impreuna

Mami de
Chris (08.08.07)