Pepenasi de iulie-august 2008 (31)
Raspunsuri - Pagina 19
narcisa.s spune:
Ruxule, eu am intrebat-o pe sorta de ce e suparata.Scuze ca am facut sa ti-o iei pe cocoasa, da??Iarta-ma te rog.
Biri...mda asa eram, micuta isterica. I-am varsat o data la Vil doua iaurturi de la Mc pe bordul de la masina doar pentru ca nu m-a lasat pe mine sa merg sa le cumpar si s-a dus el sa le cumpere.Gentelmanu gentelman, vaca tot vaca.
Punem si poze mai recente saptamana viitoare cred, sanatosi sa fim.Auzi, cum prepar dovleceii pe care o sa ii dau fie-mii dupa cerealele de orez?...
A, si mai am o chestie, vreau sa cumpar o piscina gonflabila, costa vreo 30 usd dar nu livreaza decat in USA.Poti sa ma ajuti?Si te rog mult, sa nu-mi mai vad ginerele imbracat in costum de broscutza da?
Mai am o intrebare pentru Sybille - cum prepar avocado pentru bb??
Noh, de o saptamana de cand am auzit nenorocirea cu nasii mei, mi-a scazut productia de laptic.Dau cu apa, dau cu ceai, dau cu Glactogil, o sa iau si pastilute homeopate...dar pana una alta Anais primeste in fiecare seara 150 ml de formula...Ma lupt in continuare, va tin la curent
Ariadna, superbe pozele de la botez, fetele sunt niste comori amandoua iar tu arati EXTRAORDINAR
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui narcisa.s Ruxule, eu am intrebat-o pe sorta de ce e suparata.Scuze ca am facut sa ti-o iei pe cocoasa, da??Iarta-ma te rog. |
hai, fata ca SOR'MIA glumea. Nu m-a batut asa de tare.
puuuuup si pt saptamana care vine.

Si al meu face balonase din saliva. Chiar ii place.

Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Biribu spune:
Narci eu legumele le-am preparat la steamer, sau se pot fierbe, ma rog la steamer le pastrezi viatminele mai bine. apoi le pasezi prin sita sau le blenduiesti, in final piureul sa iasa ca o smintina, nu mai gros de-atita. eventual le mai poti adauga un pic de apa sau chiar laptic (al tau sau formula) ca sa fie f moale. desi la inceput eu te-as sfatui sa dai leguma fara lapte, sa simta gustul si sa se obisnuiasca cu el, ca e parte din procesul de diversificare asta, introducerea a noi gusturi. si ii bagi tot ce vrei tu treptat, cam la 3 zile introduci ceva nou si ii vezi reactia, bine ar fi sa-ti si notezi ca sa stii - nu neaparat gindindu-te la alergii, ci si la scaun: mai moale, sau constipatie de la un anumit aliment etc.
eu imi propun cam asa sa incep: cu cereale de orez, aici se gasesc unele instant, presupun ca si pe la voi, care se amesteca cu lapte, si incet incet la masa de prinz, am mai povestit eu. cind ajunge sa stie sa inghita asta, bag o leguma - la mine lista e asa in ordine: yams(cartof dulce), dovlecel, morcov, mazare, telina, fasole verde, avocado. observi ca introduc alternativ una galbena la culoare apoi una verde. asta pt varietate. cind le-am terminat pe astea, cam dupa 2 saptamini, am introdus a doua masa - de fructe. aici am in plan mar, para, piersica, caisa, banana, pruna. tot asa astept dupa fiecare sa vad cum ii prieste vreo 2-3 zile.
masa de fructe o poti baga fie ca gustare pe la 10 fie dupa-amiaza. eu am evitat fructele seara de teama ca ii cam agita pe copii, au mai mult zahar.
si se cam face o luna cu toate astea de mai sus, deja cu 2 mese. si atunci o bagi pe a treia seara cu cereale cu lapte sau /si cu brinzica de casa.
plus in completare lapte dupa pofta la fiecare masa.
eu aici ma mai repet dar imi adun si eu ideile ca acusi ne paste...
de avocado pot sa-ti spun cum am dat eu - pasat pur si simplu si cu un strop de ulei de masline.
cu piscina se rezolva, vorbim pe mess
.
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
violeta29 spune:
Neata! Scuzati absenta dar am fost cam prinsa zilele astea. vineri cu botezul,sambata cu niste musafiri si cu cumparaturile ,duminica am fost la biserica la impartasit , iar dupamiaza am iesit la restaurant . Dar mai bine stateam acasa ca Alexandra a dormit cam 15 minute apoi a stat alte 15 cumintica iar apoi s-a marait de nu mai stiam ce sa ii facem si dupa o ora jumate am plecat. Ca sa nu mai spun ca a papat si tzitzi acolo, noroc ca eram la un separeu ptr nefumatori, ca altfel as fi fost atractia serii![]()
Vineri seara cand am fost la botez a ramas cu mama acasa, a fost pentru prima data cand a ramas o noapte intreaga singura dar s-a comportat exemplar. Am venit acasa o singura data acasa si i-am dat papa pe la 3 ,iar dimineata la 6 cand a vrut iar, eram deja acasa.
Dupaamiaza mergem sa facem vaccinul de doua luni, sa ne masuram si sa ne cantarim. Atunci sa vedem cum va reactiona. Si diseara mai avem si musafiri, si pleaca si mama
.
Uff, si voi tot vorbiti pe-aicea de diversificare si mie mi se pare ca mai avem asa mult pina atunci!Hai ca am limbarnita de dimineata, ia sa ved poate ma lasa fata sa recuperez capitolul asta ca n-am citit decat primele doua pagini.
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata
adelais spune:
Buna dimineata!
N-am apucat sa citesc. Multumesc inca odata tuturor pt primire. Fug la job :( . Predeau copil, morcovi, dovlecei , mere coapte, ceai ... bonei, iau ceva sa-mi treaca alergia pe care o am numai cand ma gandesc cate am de facut (pe bune, ma mananca pielea de agitatie)si fug.
Va pup si va doresc o zi si o saptamana minunate.
ileanna spune:
Niatza ... 
Shi salutari la schimbu' 3. Narci, Biri la voi care e decalajul de ora fatza de RO?
M&M spune:

..sunt in zona...azi , cred ca de la vreme, ma simt tare ciudat si mai am si o durere de cap...
Ieri am fost la socrii, sambata am fost la control si, cu ocazia asta am facut si Prevenaru'...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
M&M spune:
Ile, chiar am nevoie de o cafea...
Vio, bafta bebelinei la vaccin!!! Oricum, fetitele sunt mai curajoase!!...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
kamelya spune:
Neata
am ajuns si eu la zi cu cititul
Ariadna sa-ti traiasca minunile
mica crestina
violeta29 sa vezi ce repede trece timpul ca acusi incepeti si voi diversificarea numai maine nu-i poimaine sa va traiasca mica crestina
buburuza mea e cam maraita,vad ca nu mai tuseste asa rau,ce vrema urata
ma duc sa bag un rand de
si un pic de [smotru] asta daca ma lasa fiimea
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
violeta29 spune:
BUFI, Alexandra de vreo doua saptamani tot face"ploicica" si balonase, eu o tot sterg dar ea face din nou, probabil ii place, dar deocamdata nu a facut nici o iritatie.
ARIADNA, felicitari pentru micuta crestina.
DIARUX," beton " poezia pentru Anaxena
TEKY, cu intarziere LA MULTI ANI fericiti alaturi de cei dragi
SUN, ma primesti si pe mine in clubul celor ce sunt mandri cu parintii lor?Ai mei nu mai sunt chiar asa tineri dar sunt deschisi la minte si "nesufocanti" si nu au conceptii din alea invechite, mai ales in ceea ce priveste cresterea copiilor.
MADA, ne e dor de tine, zi si tu macar un prezent pe-aici sa stim ca esti bine
OANASM , un semn ceva, un prezent?
ANAXENA esti o gagica bestiala!Si zici ca ai nascut? Nu te cred
Poi zici ca esti o pustoaica mey, sunt verde de invidie
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata