Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (215)
Raspunsuri - Pagina 6
ANDREEA11 spune:
Deci Cristian aseara s-a trezit la 3 cu febra 39,1. I-am pus novocalmin si i-a scazut abia la 5 dimineata ajungand la 37,8. La 9.30 avea iar 39,5 i-am pus supozitor cu paracetamol, i-am facut o baie calaie si a ajuns in 1 ora la 38,7.de atunci o tinem in febra peste 38 dar pana in 39, iar ca medicatie panadol si nurofen. Problema e ca e stresant sa ii dau la 4 ore, astfel ca nu mai a vrut sa mai ia siropurile si l-am cam fortat si nu imi place ca mi e teama sa nu capete repulsie. In rest starea lui e buna, se joaca, a mancat, cotrobaie peste tot, nu ai zice ca are ceva dc nu ar frige ca o soba.
Va rog nu ma uitati cu sfaturile despre administra`rea siropurilor
cecilia L spune:
Andreea, sper ca acum sunteti mai bine, sanatate multa.
Mie mi-a spus pedriata ca pot sa-i pun siropurile in ceai,suc sau chiar lapte, mai putin antiboticul...era vorba de ketof si eurospal, in loc de sirop panadol poti sa-i pui supozitor cu paracetamaol(la 8 ore), dar tot ramane nurofenul la 8 ore, asa ca nu pot sa-ti spun decat ca ai nevoie de multa rabdare(la noi nu merge fortat, il scuipa afata).

Urmy sanatate multa 

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
Maria, unde esti????????
Tu vorbesti ca e liniste????? eu oricum vorbesc singura.......![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
urmychance spune:
Andreea - noi il fortam un pic pe tudor, nici el nu vrea siropuri.
La masa de seara, Tudor si-a pus clatite in cap. Clatita si asa arata spalat
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cecilia L Maria,hai ![]() Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze |
,sunt pe aici ,mi-am bagat nasul pe la fetele de se prajituresc ,caut niste retete de fursecuri pt craciun,dar sunt cu urechile ciulite la meci
bikmaria spune:
Urmy ce tare e piticul in poza asta 
http://picasaweb.google.com/urmychance/Spanac#5263762699656725906