Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (215)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

moldoveanca, imi pare rau de patania de ieri, bine ca nu ati patit nimic, e periculos sa nu-l pui in scaunel,masina este o tabla se indreaptasa treaca spaima si durerea

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
of....ieri cred ca m-a injurat cineva foarte tare...am facut o criza de lombosciatica.a fost groaznic!acum sunt mult mai bine..inca nu au trecut durerile de tot, dar aproape...
ce sa mai zic?multumesc pentru aprecieri la adresa fiarei!
luy - dar nu poti s-o duci pe maria la medicover sa faci acolo aerosoli? ca poate sta....si insanatosire grabnica.
sabina - distractie maxima la munte.
rox - deci dupa 10 noiembrie sa nu mai indraznim sa mergem prin magazine ca nu mai gasim nimik, nu?
pupici dulci tuturor si succes la bb2, 3...cum o fi.si eliza sta in cap si se uita printre picioare, dar zau ca bb 3 nu se mai intampla.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Help Cris a facut aceara 39,1 temperatura la 3 dimineata. am chemat salvarea si mi a zis ca de la dinti, in gat nimik, la plamani nimik, era f rosu la fata si balosea. Se trezise plangand si mi-a zis ca de la canini. Acu are 39,5
ii scazuse la 5 dimineata la 37,8. Problema e dc s-a mai confruntata cineva cu asa cdeva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Moldoveanca, imi pare tare rau pentru voi!Bine ca nu s-a lovit micutul!Multa sanatate tie, sa-ti treaca cat mai repede, sa nu fie nimic rau!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Andreea, noi am trecut de curand printr-o intamplare asemanatoare. In noaptea de miercuri spre joi, acum 2 sapt, am pus mana pe Maria si am vazut ca frigea, i-am luat temp si avea 39,2. Am sunat si noi la linia de urgenta, ne-au zis sa-i facem baie cu apa calduta ( cu 4 grade mai rece decat temp ei ) si sa-i punem supozitor cu paracetamol ( era singurul antitermc pe care-l aveam in casa la ora aia, era 1 noaptea ). I-a scazut febra, a ajuns la 38 pe la ora 4, insa de dimineata la 6.30 iar era 38,5. Am mers cu ea la dr, a examinat-o, nu avea rosu in gat, nimic la plamani. Erau 3 ipoteze: fie eruptie dentara, fie infectie urinara, fie viroza. Ne-au dat antitermice, sa-i tinem febra sub control, au luat proba de urina sa vedem de-i vreo infectie ( nu era, n-a iesit nimic ). A mai facut febra vreo 2 zile, nu asa de mare pt ca-i dadeam Nurofen si paracetamol. Iar de luni au inceput sa curga mucii garla... Au urmat cateva zile cu accese de tuse din cauza mucilor, apoi au disparut mucii si am ramas cu tusea... Deci a fost viroza. Sper totusi in cazul vostru sa fie numai eruptia dentara.
Oricum, da-i antitermice si tine-l sub observatie, nu-ti ramane decat sa astepti sa vezi ce se mai intampla...
Multa, multa sanatate !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

gabitz, nu stiu ce implica o asemenea criza, dar din cate inteleg este tare rea Off, greu e cand ne doare cate ceva, atunci realizam ca de fapt sanatatea e cea mai mare bogatie. Sper ca acum esti bine

Mergi la inceput

moldoveanca
Bine ca nu a patit Vladutz nimic, asta a fost norocul cel mare. Du-te neaparat sa-ti faci un control serios, nu te neglija.
De-acum sunt convinsa ca nu veti mai merge nici 10 m cu masina fara sa-l puneti pe Vlad in scaunel.
Ati trecut printr-o intamplare groaznica si in astfel de momente nu poti decat sa te consolezi: "bine ca n-a fost mai rau"

Mergi la inceput

cecilia, frumoase poze, va sa zica isi doreste sa devina aviator
Vazut si placut fotomodelul Andrei de Emma

Mergi la inceput

Rox, ieri mi-am uitat telefonul pe "silent" si abia azi-noapte la ora 23.30 am vazut ca aveam un apel de la tine . Sper ca nu era ceva ce nu suferea amanare, nu te sun azi ca stiu ca esti in focuri. Petrecere frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Luy merci mult de raspuns. la noi mucii abia s-au oprit, sper sa nu o mi ia de la capat. Problema e ca de dimineata a si tusit putin si a vomitat. Eu dau vina pe muci ramasi pe gat. Stiu ca si Cristi al Ceciliei a patit la fel. asa ca vreau sa o intreb pe Cecilia cat a facut Cristi febra inainte de a sparge canini. Unul e deja mov, umflat ca naiba, iar celalalt e mai binisor. Dr. mi-a zis ca e posibil sa fie de la dinti dc e eruptie multipla. Chiar nu stiu ce sa fac, sa mai ma duc la un spital sau sa mai astept pana maine cu antitermice??? Luy la ce sp[ital ai fost??
Dr de pe salvare mi-a zis sa i dau in caz de febra f mare Desitin Diazepam previne convulsiile. Ce parere aveti??

Mergi la inceput