Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (215)
Raspunsuri - Pagina 3
melaniatud spune:
Teoretic eu la aceasta ora tb sa fiu la cumetrie
...practic o astept pe soacramea sa vina sa stea cu Tudor asa ca bantui pe aici ca astia de la Dansez pt tine ma plictisesc ingrozitor
cecilia L spune:
Am vazut pozele, tot poza cu ''caciula mamei''mi-a placut mult,
frumosul protagonist.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
cecilia L spune:
Melania distractie placuta...te ti bine vad, numai petreceri.
Cecilia si
poze
cecilia L spune:
Maria unde esti??????????
Roxana, distractie placuta maine, casa de piatra finilor.
Astept poze cu rochia...si nu numai![]()
Cecilia si
poze
cecilia L spune:
Sim, cand ai timp maine da un semn, poate reusim sa ne vedem ,sa iau filmuletul, nu mai am rabdare...tb sa-i vad nasul lui papanash![]()
Cecilia si
poze
cecilia L spune:
cine vrea sa ne mai vada.....poftiti aici aici
Cecilia si
poze
cecilia L spune:
Gata, m-am suparat, iar bantui singura pe aici, de maine intru in greva...ca si asa nu ma luati in seama
![]()
![]()
un sfarsit de saptamana cat mai placut si
noapte buna
Cecilia si
poze
moldoveanca spune:
Intru si eu pe fuga sa va salut.Am reusit sa culc piticul si am citit cateva pagini aici dar nu am terminat.Noi am avut accident aseara a fost tare urat ca ne-a lovit un nene rau din spate si eram cu Vladut in brate
Tocmai fusesem la cumparaturi si ne indreptam spre un alt magazin si nu l-am mai pus in scaunel.El e ok l-am tinut cat am putut de bine in schimb m-am lovit eu la cap si am dureri.Am fost la doctor mi-a dat calmante dar tare as vrea sa fac un control mai serios.Masina e facuta varza dar asta nu e important acum sper sa nu fie nimic serios cu mine.
M-am speriat foarte tare si ma gandesc cu groaza ca Vladut nu a fost in scaunel si se putea lovi foarte tare.Va pup mai revin cu vesti.Acum ma duc la nani ca sunt super obosita
teo
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Eu am anuntat greva nu voi????????//
Dau cafeluta in dimineata asta... sau ce vreti voi...
Papanash, te-ai bucurat degeaba, noi nu intram in actuala lege a mamelor, cel putin eu asa am citit....noi ramanem pe 6 mil.
Cecilia si
poze