Mamici si Gravidute de ITALIA (38)
Raspunsuri - Pagina 11
bionda spune:
Andreea Ambra e nume italienesc? Pana acum nu am auzit de numele asta!Cine l-a ales?
Polia
bebele meu
Raluk31 spune:
Buna dimi!
Andreea,la ultimul control gastro,s-a constatat esofag subfrenic.De curand am aflat si eu ce insemna: o portiune din esofag se afla sub muschiul care ar trebui sa-l separe de stomac,deci chiar daca se inchide corect cardia (locul de jonctiune intre esofag si stomac),o parte din esofag va ramane in legatura cu stomacul,expusa acidului gastric..O sa vb cu dr sa vad de fapt ce variante am,dar ma gandesc ca,atata vreme cat ia normal in greutate,n-o va opera nimeni.
Nelia,nici Anais nu se taraste,sta pe genunchi si pe coate si se balanseaza deocamdata.
Care e meniul lui Cris in faza asta?
Bionda,nu dormim,stai linistita
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
Berarpiri spune:
bionda e nume italienesc Amnbra.
L-am ales eu,pentru ca de mica ma uitam la
,,Non e la rai",si imi placea mult cum prezenta
Ambra.I-a placut si sotului,asa ca am fost
de acord amandoi.Daca era baiat ii puneam numele
Giorgio,pe care l-a ales sotul.
raluca imi pare rau;dar nu e ceva
grav,ma gandesc...Nu?Tu ce ii dai acum sa
manance?Minestrina?
neliacris nu iti face probleme
ca nu merge de-a buselea.Fiecare are felul
si momentele lui.Ambra se ,,tragea pe fund",asa era
felui ei de a se deplasa.Eu o puneam pe burta,ca ma
gandeam ca o ajuta sa mearga de-.a buselea.Urla
de zici ca ce i se imtampla...Pana la urma a gasit ea
singura un mod...
Voi cum faceti cu hainele?Eu una nu le pot usca
in casa,ca mi le imprastie Ambra.Afara ploua...
nu stiu zau...
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
neliaCris spune:
al meu e la stadiul de girelo...dar si asa trage de haine.am noroc ca e plin de rufe ca de nu si l-ar trage in cap.doamne fer!!!si afara parca se rancezesc.se duce si mirosul de lenor si toate ,se imput,ramane apa mult timp in ele si prind miros...
ralu,ce sa iti zic...mananca cate un pic din toate...cel mai mult ii place crema pancino...normal aia se da noapte la culcare ca a 2 masa dar el papa la 12.in ea bag carnita de care am ...la baorcanase...putina branzica sa fie mai dulce sa o pape...galuste cu supa...a.creama o torn in supica facuta la plic...i-am facut si papa eu .am stat 1 oara sa astept sa se fiarba toate si la final ni ia placut..nu iese asa crema nici cu frulatorul,cu nimic.revin...
mami de cristian 14 martie 2008
mamii spune:
nu m-am zgarcit mai fetelor cu cafeaua..aveam si eu o lene
neliacrisAr trebui sa vezi daca asezi bine pampersul,daca nu sa incerci sa il schimbi mai des chiar si in somn ca sa eviti astfel de treziri ude si sa stai sa il schimbi din cap pana in picioare (nu mai vorbesc de faptul ca asta inseamna ca el sta ud la rinichi)Si in afara de asta.Daca face pipi mult ar fi bine sa ii dai si lichide multe iar daca pipi este in continuare mai ''mult'' dekt ti se pare tie ca ar fi normal ar fi bine sa treci pe la un medic.
Irina20 spune:
Nelia eu ii fac cu frulatorul si iese crema. Ca sa manance mai orice puneti in mancarica un pic de iaurt,eu asa ii fac lui Fabian si mananca n-am treaba cu el.
Cam putin azi sa vb pe aici
Irina,mamy de Fabian
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12
nou
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all
Raluk31 spune:
Neatza si de la mine!
Andreea,pai nu e grav,numai ca esofagul nu are membrana de protectie si se poate eroda.Sa speram ca nu va fi cazul.
Ea mananca tot asa :lapte de doua ori,mar cu biscuite si supa..deci 4 mese.
O zi buna
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
bionda spune:
Neata mamici si burtici!Am dat acum o fuga pana la supermarcket sa i-au ceva de haleala ca dupa daca incepe iar ploaia raman flamanda.
Ralukaparca tu m-ai intrebat ce am mai cumparat pt bebe ei bine totul e gata cu exceptia carutului si a scaunelului pt masina pe care le vom lua dupa ce se naste.Eu mai trebuie sa-mi iau o pijama, papucei de casa si gata bagajelul de spital.
Polia
bebele meu
Raluk31 spune:
Bionda,dar in ce-l aduci pe bebe de la spital?Cred ca ti-ar trebui si scaunul de masina..Plus ca,la inceput,n-o sa ai tu timp si chef de plimbat prin magazine sa alegi caruciorul.Parerea mea.
Raluca
de Anais Iasmina