FIV sau inseminare cu donatoare/donator(12)
Raspunsuri - Pagina 7
montytaiana spune:
cirip sunt si eu alaturi
si bytzi subscriu la tot ceea ce ai spus ai amre dreptate
ne bucuram pt cine reuseste k si cand ar fi vb despre noi
si sotul meu la fel
parca ne da aripi
simonete spune:
Bytzi , aseara tarziu am ajuns de la Sibiu , de la prima "intalnire " cu Ispasoiu....... e suuuuuper , ma bucur ca m-am dus la el .....de asta am "lipsit ". Cip ,deseara ne pregatim ?? . Daca a 2-a liniuta a iesit palida esti , altfel cum iti explici aparitia ei ? Mai ales ca ai avut 2 foliculi , nu unul. Nu mai tin minte ,ce dimensiuni au avut foliculii in ziua inseminarii ? Iti faci probleme degeaba , parca te vad ca peste un timp ne anunti ca ai 2 . Iuca , astept cu drag vesti despre voi 3 , ma bucur f. mult pt. tine si pentru oricare dintre noi care reuseste, parca creste sufletul in mine si apare iar speranta , mie toate vestile astea imi fac bine si ma simt raaau cand una dintre voi imi da o veste rea , imi dau lacrimile , pt ca stiu prin ce ati trecut.......Deeeeeci , astept ...... Va pe toate
@dodo@ spune:
cipcirip, hai odata cu vestea, m-am saturat sa dau refresh la pagina asta, nu ne mai tine in suspans.
SA INCEAPA FIESTA
cipcirip spune:
Wau ce galerie, va multzumesc fetelor
Paiiiiii deschidetzi shampaniile
BHCG 89,71
in zi 14 de la spargerea foliculilor ( au fost 2 foliculi unul de 22mm shi celalalt de 23mm)
Deci , e bine? Sper sa se dubleze frumos.
Cirip
inna30 spune:
cip-cirip FELICITARI!!! AI VAZUT CA A FOST BINE, BRAVO, MA BUCUR DIN SUFLET , SA ITI DEA D-ZEU O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS SI MANCACIOS.
20+
cipcirip spune:
Multzumesc Simonete . Uite scot eu 3 sticle de shampanie pana le scoate DODO pe alea din frigider
EDIT Multzumesc Inna. Acum mi-e frica sa nui fie SEU ca ma cam doare pe stanga.
Cirip
@dodo@ spune:
Gata, vineeeeee, sampaniaaaa, e rece si este pentru toate fetele
OF DOAMNE DE CAND ASTEPT ACEASTA ZI, SA MAI AUD DE O REUSITS LA SIBIU.
FELICITRI, SA AI CELE MAI FERICITE 9 LUNI DIN VIATA TA