FIV sau inseminare cu donatoare/donator(12)
Raspunsuri - Pagina 6
@dodo@ spune:
bytzi, am pierdut deja mult timp, parca mi-am facut curaj, am facut planul de bataie asa ca dupa sarbatori ma tin dupa tine si merg la Sibiu. FSH -ul e 6,65. N-am avut niciodata probleme cu FSH-ul, prolactina imi da batai de cap.
cipcirip, daca faci vineri Bhcg, iti calculezi valoarea pana luni: sambata sa fie dublu fata de vineri, duminica dublu fata de sambata, luni dublu fata de duminica.Sper ca m-am facut inteleasa. Of, ne mai tii cu sufletul la gura pana vineri seara, sa ne dai repede de veste.
cipcirip spune:
Dodo eu shtiu ca tb sa se dubleze la 48 ore nu la 24 cum mi-ai facut tu calculul. Deci duminica tb sa fie dublul lui vineri iar luni cate e duminica plus jumatate din dublul lui. Acum sa vedem dc am ce sa repet shi dc am luni vreau sa fac shi progesteronul pt ca eu cred ca am suficient shi sa mai reduc din alea 6 utrogestane care le iau . Tu tzine reci shampaniile
Cirip
iuca spune:
cip eu tot la 48 ore stiu ca tb sa se dubleze. Nu e obligatoriu sa faci la 48 ore, dublatul valorii inseamna ca sarcina e in evolutie. Nu ar fi rau sa il repeti totusi la cum te stiu eu de panicoasa.
Asa daca faci doar intr-o zi si vezi valoarea de sarcina o sa iti pui iar 1000 intrebari daca evolueaza bine, daca nu e SEU, etc...si o stai ca pe ghimpi pana la eco.
Deci poti sa faci maine si sambata sau maine si luni sau vineri si marti, sau cum iti vine tie bine.
Eu am facut bhcg in z14 si in z16 de la inseminare si au fost 108 si 256.
bytzi mie teama sa nu ma intelegeti gresit daca va spun de bebei, stiu cat de mult va doriti sa reusiti, cum mi-am dorit si eu, imi e sa nu pun sare pe rana.
Va pe toate cu drag
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
14+
bytzi spune:
cip eu zic ca ar fi bine sa faci azi si sambata bhcg ,esti z13 si iese val maricica daca e sarcina,iti tin pumnii strins....
cip nu stiu daca mai fac iarasi o laparoscopie, prof Sthromer precum si Dracea a zis ca e f mic chistul si nu este o problema cand am facut eco la Dracea era de 0,9mm ,la Sthromer era de 10mm si la eco din z 3 la mine in oras mi la gasit de 14,3mm ....deci la ciclul urmator o sa fac o monitorizare sa vad cum ma prezint...dr la care am facut eco am vazut ca are ecograf SLE 801 fabricat in 2007 cu doppler color ,daca ma duc an z12 si apoi in z14-15 dupa ovulatie oare imi vede daca am flux endometrial cu eco asta?iuca e duroros cand auzi de bebelusi ,dar aici santem o familie si ne bucuram una pt alta....stii ma gandeam ,cand aflam ca santem insarcinate cred ca fetele de aici sant cele mai bucuroase pt reusita mai mult decat familia ca doar noi intelegem cate eforturi facem si cat ne dorim sa se intample minunea....acum mi-am adus aminte cand mi-ai spus ca ai reusit,sentimentul acela mi-au dat lacrimile fara sa vreau ,parca mi s-ar fi intamplat mie....dodostai f bine cu rezerva ovariana,cred ca vei raspunde bine la stimulare...chiar eram curioasa cu ce ai facut stimulare la Fiv si cate ovocite ai avut?inseminarile le-ai facut toate pe ciclu natural si aveai foliculi mari?...pe cand prima intalnire cu Ispasoiu ,te-ai programat?iauramai treci pe la noi,cum te simtiamamycand trebuie sa faci test?tinem pumnii,stii cand te astepti mai putin s-ar putea sa se intample....montitaiana,simonete?????
anamy spune:
bytzi azi z a 7 a de la IA .de testat nu ma testez ,doar odata am facut-o la prima IA si de atunci am renuntat.ce o fi o fi,nu vreau sa ma stresez,atat astept sa imi intarzie CM.simptome nu am sau nu le bag in seama,cel mai aiurea cred eu sant cele 2 saptamani de asteptare.
cipcirip hai tu cu un test de II liniute ,in a cata zi esti de la IA ?succes
pooop restul fetelor
cipcirip spune:
Bytzi multzumesc pt sfat dar deabia acum am desc calc. Maine ma duc sa dau sange.
Fetelor sunt un pic plouata, am zis ca nu mai fac alt test dar uite ma manca undeva shi incepui sa caut la mine in cartier test barza ca alea de zilele trecute adica CASETA , gasii Barza dar alt model -BANDA. Ieshi shi de data asta slab pozitiv nu vad diferentza intre cel de azi shi cel de ieri , de ce oare? Posibil ca diferentza sa fie f putzin vizibila pe ele de la o zi la alta? Sau nu sunt gravi shi am un BHCG in organism din cauza de alte pb
Am aflat ca se pozitiveaza de la o val de 30 in sus , voi asha shtitzi?
Anamy , bine faci ca nu te testezi ca dc apuci sa faci ca mine e rau.
Cirip
iuca spune:
cip uite eu scot majoretele pt tine
hai cu un rezultat bun cip
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
15+