FIV sau inseminare cu donatoare/donator(12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

@dodo@ te inteleg perfect prin ce treci,mai ales ca tu ai 10 IA si un fiv inainte,eu doar 4 IA si deja m-am saturat.chiar ca te-ai luptat sa ai un bebe,sa-ti de-a domnul de data asta sa reusesti pt ca tu chiar meriti.capul sus si cu multa incredere in dzeu vei reusi pana la urma!!!de fapt toate meritam pt ca altfel nu am face ceea ce facem!
fetelor,azi e z 5 de la IA ,eu sant in asteptare,fara stres ,fara acid folic,fara utrogestan sau duphaston,fara TB.ce o fi o fi.
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

fetele eu sunt in butoi , abia azi am reusit sa ies putin....daci gata cu insiminarea anul asta...
nu mai fac pt ca nu mai aveam deacat 1 folicul de 16 si unu de 15 in z 11 ceea ce nu ma ajuta f. mult si am decis impreuna cu dr sa nu mai fac acum si poate la viitoarea imi da 2 gonale /zi , m-a vazut f. dezamagita si ....asta e ...gata...va poooop si sa aveti voi mai mult succes

"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

iaura21scuze,nu mai stiam nimic de tine si am presupus ca faci IA ,n-am stiut.imi pare rau dar lasa ca anul viitor nu ne lasam noi si cumva o sa reusim,fii optimista ca va fii bine!!!poooop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Fetelor multzumesc pt felicitari dar eu zic sa nu va grabitzi pt ca nu se stie sigur dc sunt gravi. Nu am dat sange astazi pt ca am citit sfatul Innei shi decat sa vad un BHCG de 2 ca ala de l-am avut data trecuta mai bine ashtept. Eu sunt optimista, testul mi-a schimbat starea . Cred ca am sa dau sange joi in zi 13 ca sa am rez vineri pt ca dc dau vineri primesc abia luni rezultatul shi e tare mult.
Iaura pai in zi 11 2 foliculi majori de 15 shi 16 eu zic ca e binishor. Nu intzeleg dr astia, se joaca cu hormonii care ii bagam in noi, imi pare tare rau ca ai facut degeaba Goanalul. Eu te-am sfatuit sa faci pauza o luna cel putzin pt refacerea ovarelor. Uite, eu am luat Vitex Fruit in luna de pauza, omega 3 cu acid folic 3/zi shi vitamina E 1 la 2 zile. Hai , ieshi din butoi pt ca in ianuarie vei fi gravidutza
Dodo sunt mai optimista, testul mi-a dat curaj sa mai rezist astea 3 zile ca dc nu shi acum ma pipaiam non-stop. Uite azi doar de 3 ori ma pipaii shi e lucru maaaare.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

iaura hai ca mai lasat paf...cum sa nu mai faci inseminarea deci z 11 foliculi de 16 si 15,pai de ce ?ca asa a fost si la mine z11 un folicul de 16,5.....nu se poate de ce nu ai mers inainte?pai iuca ia avut mi se pare putin mai mici(sa ma contrazici daca nu e asa) si i-au dat gonal pana au crescut si cresteau f incet de a facut inseminarea in z15 sau 16 nu mai stiu exact....cate gonal ai facut ? de ce nu ai cerut sa mergi mai departe...pai mie mi-a zis atunci ca e f bine si la tine nu mai e...uff sant f suparata credema ... si trebuia sa faci o pauza scumpa mea ,dr pt organismul tau esti tu....scuze daca te-am suparat dar nu stiu ce sa mai zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

iaura imi pare rau ca te-ai oprit aici. Dr era sigur ca foliculul nu ajungea la min 18 in zilele urmatoare? Eu am facut inseminarea in z16 pt ca au crescut greu si la mine si stimulare am facut pana in z14 inclusiv.
bytzima simt un pic mai bine, iti multumesc mult ca te gandesti la mine. Deja azi e a 3 zi in care nu ma doare capul, dupa 3 sapt intensiv .
cip de care test ai facut? Dupa cat timp a aparut a doua liniuta? iti tin pumnii stransi la bhcg si la urmatoarele teste. Si nu mai cauta simptomele alea, ca sunt multe gravidute fara simptome

Noi suntem bine pana acum, speram sa fie bine pana la capat.
pt toate fetele

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

iucace ma bucur pt tine ca ti-au stat durerile de cap,la eco ai mai fost?cum sant bebelusii?

cipai mai facut vre-un test asa de curiozitate...maine faci bhcg?tin pumnii stransi stransi
iaurahai iesi din butoi,fa o pauza si in ianuarie poate ne intalnim iarasi ,stiu ca ti-e greu ,dar tu esti o luptatoare....vino cu amanunte ,de ce ati oprit tratamentul? te si nu fi trista poate DD are grija si vei ramane natural...
dodo te iau cu mine in ianuarie? ce zici...
pe mine ma doare ingrozitor ovarul stang care nu ma durea niciodata si chistul il am pe ov drept o fi de la stimulare?eu m-am hotarat sa ma grabesc mi-e frica ca endometrioza sa nu-si faca de cap cu ovarela mele...
toate fetele

Mergi la inceput

Am repetat azi un test de pp shi liniutza aia e tot acolo tot stearsa dar parca e mai vizibila decat cea de ieri. Sanii m-au lasat de tot , sunt trista rau. Atzi mai auzit de gravidutze pe care le-au durut sanii shi apoi le-au lasata durerile? De cateva zile am dureri de spate ushoare shi simt nevoia sa ma ashez in pat, shtiu ca e un semn bun asta dar ce-i cu sanii?
Iuca testul e barza roz caseta shi azi sunt in zi 12 iar liniutza apare dupa vreo 5 min iar pe el scrie sa ashtepti minim 3 minute nu scrie shi cat tb sa asteptzi maxim.

Cirip

Mergi la inceput

Revin, dunga de azi se vede la lumina zilei shi de la distantza de 1 m , avetzi idee de la ce val de BHCG se pozitiveaza o barza roz?

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

cip dar cum vrei sa-ti iasa mama liniuta in z12 rosie ca focul? Normal ca de abia se vede. Dupa 5 min e super bine cu 3 min minim. Esti graviiiiiiiiiiiiiiiiiiii sigurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Imi vine sa strig pana la tine sa te conving.
Sanii nu dor in permanenta, cand te te lasa cand te ia iar.
Eu am facut testul in z14 si tot pala era, si dupa o saptamana era rozie dar nu rosie ca cea de control.
Deci FELICITARIIIIIIIIII ma bucur nespus pt tine, o sa fie bine ai sa vezi nu iti mai face 1000 griji.
Du-te maine sa faci bhcg si o sa iasa o valoare marisoara.
bytzi bebeii sunt bine, am facut eco luni, au 9 cm, dau din manute si din picioruse, e o minune cand ii vad. Unul pare a fi baiat, dar mai mult ca o ghiceala decat ca o certititudine (dupa cum s-a exprimat dr) la celalalt nu si-a dat seama.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

14+

Mergi la inceput