FIV sau inseminare cu donatoare/donator(12)
Raspunsuri - Pagina 3
cipcirip spune:
Inna numai 2 de utrog /zi? Eu iau 6 /zi de aceea cred ca este un efect masiv asupra chistului shi ma tzacane. Pt mine inseminarea asta insemna f mult pt ca am indeplinit toate conditziile (foliculi buni , endo bun shi gigei f buni). Nu pot face alta procedura prea curand shi cu ce optimism sa plec la drum cand acum cand a fost totul OK nu a ieshit nimic? Stimularile astea au efecte urate rau, m-am pricopsit cu un fibrom in uter de la ultima, zau ca tare ash vrea sa fiu optimista dar chiar nu vad capatul drumului.
Maine dimi fac testul ala.
Cirip
inna30 spune:
cirip doamne ajuta sa fie bine, iti tin pumnii si ma rog sa fie POZITIV. te pupic , mult mult curaj si SUCCES pt maine.
inna30 spune:
liniuta 2 va fi fff fff slaba pozitiva, abia daca se vede, dar se vede bine la lumina in balcon.
cipcirip spune:
Mai fetelor , parca linia a 2-a se vede un pic, cred ca facui strabism uitandu-ma acolo. Nu-mi dau seama la ora asta sigur dc e sau nu. Dc sta prea mult testul mai e valabil? O sa fac un test de sange sa primesc rez maine. DOAMNE AJUTA Rugatzi-va pt mine , va rog
REVIN, liniutza e f f putzin vizibila, am vederea f bun shi cred ca nu ma inshel. Poate la lumina zilei se va vedea mai bine dar intrebarea e dc mai e valabil testul dupa atata timp. Pe el scrie ca min 3 minute tb sa ashtept nu scrie ca la altele ca nu mai mult de 10 min.
Cirip
bytzi spune:
off cip cum nu ai tu rabdare deloc,poate organismul tau secreta mai greu HCG si atunci ce facem plangem ne suparam si daca acolo e un samburel si ii faci rau.....ai rabdare deabia esti z11 daca nu ma insel...la testele sure check am vazut ca scrie ca rezultatul se vede dupa o zi de la intarzierea CM.....hai nu fi trista ,lasa testele alea si rabdare...doamne ajuta
iucatu cum te mai simti?iauranu ne povestesti cum a fost ieri la eco?cand faci inseminarea?mult succesanamyti-au trecut durerile ,ce ti-a zis dr?dodonu te lasi de Giulesti....daca vrei prin dec-ian sa faci o inseminare si daca doamne fereste nu e sa fie sa aiba timp ovarele sa se odihneasca pana in martie.....daca vei merge la Sibiu pt o IA iti spun eu ca nu vrei sa mai auzi de Giulesti.Dar pana in martie poate aflam mai multe despre omniclinic....preturile sant acelasi ca la Giuli daca mai pui si bacsisurile ,Fiv la Iasi e 1900euro+proba.....eu am sunat sambata la omniclinic dar nu prea mi-a raspuns multe asistenta aia,dar a zis ca sperma variaza intre 200-600 euro in functie de donatorul care il alegi, ati da un tabel si alegi de acolo(fiecare are pretul lui) ,pana la urma noi trebuie sa auzim de reusitele dr de acolo....simonetetu cand ai prima vizita la Sibiu?pt toate fetele
inna30 spune:
cirip esteeeeeeeeeeee, asa se vedea si la mine , a aparut un pic si am pastrat testul ala si acum, la inceput credeam ca e in capul meu dar ma uitam toata ziua la el, se vedea ff bine in balcon, dar liniuta 2 erta ff palida, nu mai face altul acum ca tot asa va iesi, mai asteapta 2-3 zile si apoi mai repeta dar este cu siguranta, bravoooooooooooooooooooooooo.FELICITARI!, vreau sa fiu prima.
Nu face test de sange ca nu iese pe test de sange, va da o valoare f mica , asa am patit eu, mi-a dat valoare 2 si eu eram garvi.te pupic, ma bucur fff mult, stai linistita ca asa apare la inceput liniuta 2.
anamy spune:
pup toate fetele
cipcirip sa scot majoretele deja?eu cred ca da
hai cu testul ala cu II liniute ,sa vedem si noi cum arata !!!!
bytzi da ,durerile m-au lasat dar mai am o mica jena la burta,totusi stau si ma intreb ce ar fi putut fi,la fel am patit la prima IA ,dar acum a fost totul mai intens,adica durerile.am sunat dr si mi-a zis ca e mult de povestit prin tel si cand voi merge la eco,inainte de a presupune ca imi vine CM,voi povesti cu el.
acum ma intreb daca ar putea afecta o eventuala sarcina,ceea ce am patit eu,sau sa nu se prinda din cauza asta.cine stie?
iaura21bravo,deci maine IA?super
succes fetelor!!!
@dodo@ spune:
cipcirip, of, of, of, cum nu ai tu rabdare deloc, imi inchipui acum cat esti de stresata, ceea ce nu e bun pt BB. Hai ,mai rezista 2-3 zile si atunci cu siguranta va fi pozitiv. Eu inca iti tin pumnii stransi, stransi.
bytzi,intradevar nu-mi place ce se intampla la Giuly, dar am luat in calcul si o eventuala nereusita la Sibiu. Iar daca mai fac al doilea FIV, il voi face acolo. Din momentul in care am intrat in programul pt FIV 1, nu am avut ce sa-i reprosez nici lui Cocei, nici lui Niculescu, sau comportat exemplar si cu profesionalism. Si pana una alta, au mai multe reusite la FIV decat cei de la Sibiu. Eu sper sa reusesc din prima IAD-ul la SIbiu si sa nu mai fie cazul sa merg la Giuly. E greu, vreau sa merg mai departe, dar de multe ori nu stiu in ce parte sa o apuc.