FIV sau inseminare cu donatoare/donator(12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

cipce frumos ai acris tu acolo ,cip mama de ciripel...dar daca sant ciripei

mai fetelor cred ca ati incurcat-o pe eva cu simonete pai simonete nici nu incepu stimularea dupa cate imi aduc aminte,nu?
iaurae bine ca ne citesti ,poate asa iti ridicam si tie moralul si te vei lua dupa noi,in ianuarie te luam cu noi
dodosa vii sa ne povestesti,tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Bytzic Incurcai fetele. Era vb de Evanescence, ea are maine programare la Sibiu , deabia ashtept sa vad ce zice.
Mami de Ciripel deocamdata , cam mica val pt doi dar acum cum o vrea DD. Dc dai clic pe Ciripel il vezi cum arata acum. Urat e Ciripelul meu astazi
Felix Bine ai venit! Imi pare rau de nereushita ta dar lasa k data viitoare o sa fie bine. L-arginina am luat-o pt implantare, vascularizeaza uterul dar e buna shi cum zici tu pt creshterea endometrului. Tu pana in ce zi ai luat?

Cirip viitoare mami de Ciripel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

pooooop toate fetele dragi
deci cum spuneam aseara,m-am asteptat ieri sa fie z 1 dar se pare ca e azi.maine ma duc la dr sa vedem de ce nu reusesc IA si sa fac si un eco.
cam atat fetele ,tin pumnii pt COCOLYSO ,daca nu ai simptome e de bine atunci,sigur e bebe
pooop gravidutzele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Imi pare rau, Anamy ...
Chiar speram pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Ce mai face cea mai proaspata viitoare mamica ? Dar , tu Iuca , ai aflat sexul bebelusilor ? Eu nu am inceput stimularea , astept din zi in zi , asa ca , Dodo te si te rog sa mai pui o sticla de sampanie la rece si doua de suc pt. Iuca si Cip . In ce zi te-ai programat la Sibiu ? Bytzi anul asta nu mai incerci deloc ? Vrei sa te duci cu forte proaspete dupa sarbatori ? Cocolyso , nu dispera , poate e cam devreme pt. test . Fetelor , am 38 de ani si Ispasoiu mi-a repetat de vreo 3-4 ori ca doar varsta e problema , in rest n-am nimic ......asta e am pierdut timpul crezand ca problema e la mine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Cip , ce dragalas e ciripelul tau , cum doarme el acolo , de asta m-am si gandit la suc , voua nu va mai dam sampanie .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Of, fetelor, nu am nici un pic de noroc, am sunat azi la Sibiu si bineinteles ca NU am mai gasit nici o data libera la dl dr Chicea pt anul acesta.Abia pe 5 ianuarie. Va dati seama ca nu mai pot astepta inca 2 luni, mai ales acum cand am reusit sa devin din nou optimista. Nu stiu ce sa fac, dar cred ca voi merge la dr Ispasoiu. In fond, daca Bunul Dumnezeu vrea sa ma ajute, voi reusi si cu Ispasoiu.
Plus ca nu va pot lasa sa va duceti sa faceti IAD, fara mine, in ianuarie.
anamy, cocolyso, imi pare tare, tare rau, speram sa nu mai treceti prin astfel de suferinte, dar trebuie sa nu va dati batute. Plangeti acum si exteriorizativa cat puteti de mult sitreceti mai departe. Va veni si ziua cand veti reusi.
Bytzi, asta e, nu am avut norocul sa merg la Chicea, asa ca ma voi duce luna viitoare la o prima consultatie la Ispasoiu si sper ca in ianuarie sa merg cu voi la IAD.
cipcirip, pup fata si ciripelul, ai mare grija de el. Chiar te rog sa mai treci si pe aici, cu siguranta vom avea nevoie de tine.
iaura, multumesc de sustinere, vreau sa mai incerc o IAD. Vii si tu cu noi in ianuarie?
simonete, inca nu m-am programat, pt ca la Chicea nu mai e loc anul acesta, asa ca voi merge si eu la Ispasoiu. Ce investigatii ti-a facut Ispasoiu de si-a dat seama ca tu nu ai nici o problema. Doar dupa analizele hormonale? Si eu am analizele bune, iar dupa 10 IAD si un FIV, as vrea sa aflu si un motiv al nereusitelor. Parca nu as vrea sa ma bag in IAD, doar uitandu-se peste analize. Bafta la injectat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Fete dragi si inimoase va multumesc pentru tot.
Ana imi pare rau, stiu prin ce treci, mie imi vine sa plang din orice.
Dodo unde locuiesti?
Incearca sa mergi intr-o sambata daca Dr Chicea are program si incearca sa vb cu dansul, va intelege si te va primi mai devreme.
In seara asta la 18 30 mi-am facut hcg.Trebuia sa merg maine dimineata insa nu am mai avut rabdare, nu cred ca fac diferenta 12 ore.
Asteptam rezultatul, cu toate ca nu sper nimic.S-ar putea sa apara in seara asta pe site sau daca nu maine dimineata.
Va pup pe toate si tin pumnii sa reusim si noi intr-o buna zi.

http://tt.lilypie.com/DRMfp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Felicitari cipcirip pentru ciripel!!!! l-am facut albastru daca e el.
Am primit 9 utrogestan pe care trebuie sa le iau 3 dimineata, 3 la pranz si 3 seara. Pe langa asta mai iau si 3 pastile progynova pentru endometru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

cocolyso asteapta,poate e bebe,pana nu vin rushii nu ai de unde sa stii.tin pumnii stransi pt tine!!!!trebuie sa treci mai departe si sa lupti pt ca altceva nu ne ramane de facut,nu?sa speram ca intr-o buna zi va veni si la noi bebe!!!
@dodo@ ai dreptate scumpa,eu una cred in sansa mea,sigur candva se va intampla sa vad si eu II liniute,poate nu acum dar in urmatorii ani candva.....
goldisi eu am sperat,dar.....si mai sper in continuare
pooop fetele dragi

Mergi la inceput