FIV sau inseminare cu donatoare/donator(12)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuca/iuca.jpg)
iuca spune:
cip FELICITARI inca o data, ma bucur mult ptr reusita ta, iti doresc o sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos.
simonete asa cum a spus si bytzi am facut stimulare cu GonalF. Am inceput din z3 pana in 14 inclusiv, am facut mereu cate 2 fiole/zi. Pregnylul l-am facut in z15 si inseminarea in z16. Daca mai ai intrebari, eu sunt aici.
ptr toate fetele
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown 15+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
@dodo@ spune:
cipcirip, ma bucur enorm pt tine, de acum sper sa nu te mai stresezi atat, gandestete la BB. Te pup si-ti doresc o sarcina usoara.bytzi, simonete, imi dau seama ca nu se compara Sibiul cu Giuly, dar inca stau in dubii la care dr. sa merg. As vrea sa aflu si motivul nereusitei celor 10 IAD si al FIV- ului. Tocmai de asta as opta pt expierenta lui Chicea. Stiu ca e mai in varsta si poate nu are rabdarea si timpul lui Ispasoiu, dar nu stiu daca Ispasoiu se mai consulta din cand in cand si cu Chicea. Ce bine ar fi daca la prima intalnire ar fi amandoi. Asa nu mi-as mai face ganduri ca nu am ales bine, dar vorba lui Bytzi, daca DD vrea sa te ajute, nu cred ca mai conteaza cu ce dr. faci.
rodicuta32 spune:
Buna seara fetelor!
Cipcirip felicitari inca o data!
Bytzi nu prea intru ca deocamdata n-am ce sa va spun, dar de hotarat ne-am hotarat pt. Sibiu .Ne-am programat pe 24 nov la Polisano la Dr. Chicea pentru prima consultatie si sa vedem ce ne va zice,probabil inseminarea va fi anul viitor dupa sarbatori.
Va pup pe toate!
cipcirip spune:
Fetelor multzumesc pt felicitari, nu-mi venea sa cred cand am vazut ca s-a dublat f frumos valoarea BHCG , nu credeam ca ma eu norocul asta
. Ieri m-a sunat asistenta de la Polisano sa-mi comunice din partea d-nei dr Mutuliga ca tb sa iau utrogestan 6/zi pana la 12 sapt shi ca ma ashteapta la un ecograf in 10-12 zile.
Nusy frumoasa semnatura ai , sa-tzi traiasca samburelul shi asha cum tzi-am zis ma tzin dupa tine. Mi-ar place dc vrei sa vb shi in particular shi dc nu te deranjeaza ash vrea sa facem schim de adrese de mail
Bytzic tu revitaminizeaza-te ca in ianuarie pleci la odisee
Dodo eu am impresia ca , Chicea plaseaza cazurile mai ushoare lui Ispashoiu (cum este o inseminare de ex) apoi itzi va fi f greu dc vrei sa faci FIV tot la Polisano sa te mutzi din nou la Chicea. Numai dc insishti ca vrei numai cu Chicea iar la tel cand intrebi sa intrebi doar de Chicea pt ca am obs ca Ispashoiu se baga mereu pe fir. Adica sa-tzi raspunda la intrebari ... Eu am intrebat numai de Mutuliga shi de ex cand mi-au schimbat tratam el m-a sunat iar eu am spus ca dr Mutuliga mi-a dat Menopur in fct de anal shi ca eu ovulez shi normal 2 foliculi , nu vad de ce 2 Gonal /zi. Cred ca nu prea i-a placut ca apoi nu am mai primit rasp decat din partea lui Mutuliga. Eu am fost multzumita de Mutuliga, chiar cand am vazut-o putzin suparata nu s-a exteriorizat shi m-a tratat f frumos. Dupa inseminare a stat de vb cu mine cand eram pe masa shi mi-a spus ca a avut 2 paciente de peste 40 ani care au ramas din prima prin inseminare
shi ca doamnele resp au fost optimiste de la bun inceput . Nu mi-a placut ca nu s-a uitat mai insistent la ovarul stang unde aveam shi chistul dar at cand am facut eco a fost shi Ispashoiu langa ea shi el mi-a confirmat din cap ca nu e nici un folicul major pe el , deci...
Succes in decizia ta.
Cirip
iuca spune:
dodo eu am fost pacienta dn dr Chicea. De fiecare data cand am fost era prezent si dr Ispasoiu. Ei se consultau, dar deciziile le lua dr Chicea. Ideea e ca oricat de ocupat e dr Chicea, atat timp cat esti in cabinet, tu esti personajul principal, nu te grabeste nimeni, poti sa intrebi orice nelamarurire ai.
Les Brown 15+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bytzi/bytzi.jpg)
bytzi spune:
dodohai totusi sa-ti dau un sfat....avand in spate 10 IAD si 1 FIV nereusite,eu zic sa mergi la Chicea ,cred ca are mai multa expierenta si oricum cat de ocupat ar fi iti acorda atentie totala si nu cred ca fiind vorba de o inseminare te expiediaza lui Ispasoiu ,nu, esti pacienta lui el se ocupa de tine,poate iti va mai face si ceva investigatii inainte....deci daca te hotarasti la el grabeste-te ca sa poti obtine o programare pana de sarbatori ca apoi in ianuarie sa te iau cu mine
....eu oricum am incredere ca voi reusi si eu cu Ispasoiu
,am facut si cu dr mai renumiti si nu am reusit ...depinde totusi si de noroc si de cum vrea DD
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bytzi/bytzi.jpg)
bytzi spune:
mai rodicutza,si nu spui nimic.... tot la polisano ,deci in ianuarie vom fi..nici nu mai stiu cate....uau dar au comenzi serioase pt cryos...pai nici eu nu prea am multe de spus pana in ianuarie dar intru pe aici sa nu-mi pierd antrenamentul
....
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
montytaiana spune:
Buna
Cirip, iuca multi pupici
Bitzy, inna va multumesc pt ca va interesati de soarta mea
Eu deocamdata sunt intr-o pauza, mai bine zis recuperare:
- financiara – strang banutzi pt un IAD la sibiu, ca am vazut k acolo este mult mai scump k la giuly, + cazare, transport
- fizica – incerc sa imi revin dupa cele 7 IAD nereusite, facute toate cu stimulare, vreau sa isi revina un pic organismul
- psihica – sincer nu mai pot sa trec prin inca un esec, am devenit foarte depresiva k sa zic asa
am hotarat sa luam o pauza pana in martie, apoi ma programez la sibiu pt o ultima IAD, si daca nu reusesc voi face fiv tot la sibiu
intr-un fel deabia astept sa fac o noua IAD dar asta in cazul in care reuseste, de aici incep toate temerile mele, desi am vz k la sibiu sunt multe rezultate bune, sunt pesimista in ce ma priveste, asa k prefer sa mai astept un pic.
Multi pupici pt toate fetele
anamy spune:
buna dimineata fetele
cocolyso hai cu testul ,asteptam vesti pozitive de la tine sa ne mai scoti din butoi!!!tin pumnii sa fie cu II liniute!!!
bytzi as vrea eu sa fie cum zici tu iubita,dar am simptome f pronuntate ca imi vin rushii asa ca ma resemnez si o i-au de la capat!!
@dodo@succes la urmatoarea IAD,pe cand va fi si cu ce vei face stimulare?
iaura21iubita mai treci pe la noi sa ne saluti
salut toate burtoasele
IUCAINNA30
NUSY
CIPCIRIP
iuca spune:
montytaiana ma bucur mult ca te-ai hotarat sa te indrepti spre Sibiu, o sa merite asteptarea. Incearca sa fii optimista, DD ne ajuta pe toate, nu ne lasa.
rodicuta ma bucur ca te-ai progrtamat la dr Chicea. Abia astept sa ajungi acolo sa ne povestesti ce impresie ti-a facut.
cocolyso stau cu pumnii stransi pt tine, hai cu un rezultat bun!
Multa bafta tuturor fetelor care fac inseminare luna aceasta si in ianuarie, sunt alaturi de voi si pt burticile noastre cip, nusy, inna
Les Brown 15+