FIV sau inseminare cu donatoare/donator(12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

@dodo@ ai dreptate,nu mai socotesc pt ca stiu ca o sa-mi vina,crede-ma ca nici de data asta nu am reusit,imi cunosc f f f bine organismul,nu are rost sa ma imbat cu apa de ploaie,asta e ,trebuie sa merg mai departe!!!
da am facut stimulare cu menopur doar 3 inj pt ca nu am gasit gonal si am avut un folicul de 16 mm deja in z a 6 a,ceea ce nu e normal,a crescut prea repede.IA eu fac la cluj,aici locuiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

anamy, imi pare sincer rau ca esti atat de suparata, dar, te rog, nu iti pierde speranta, poate, poate e bine.
Eu , inca nu ma arunc spre un alt FIV, vreau sa mai incerc o IAD la Sibiu, merg sa stau de vorba si cu doctorii de acolo, poate gasesc si motivul nereusitei la FIV. De multe ori nici eu nu stiu unde sa ma mai duc, un singur lucru il stiu acum, ca vreau sa merg mai departe si sper la ziua in care imi voi putea tine pruncul in brate. Nu vreau sa ma dau batuta, pana nu imi va zice un doctor ca nu mai am nici o sansa sa am propriul meu copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

cipcirip FELICITARI!!!,ma bucur nespus pt tine si cred ca e un semn bun si pt mine ca o sa merg si eu la DR.Mutuliga cu ea ai facut Inseminare nu?
Poate reuseste sa ma faca si pe mine
Iti doresc multa sanatate si un sanatos tun...

Vreau si eu sa fiu

http://tt.lilypie.com/duzAp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Fetelor multzumesc inca odata pt felicitari dar statzi sa vedem BHCG-ul de care imi e tare frica. Anal mi-o dau dupa ora 18 sau maine dimi . De azi am inc serviciul shi ma duru un pic spatele in rest nimic shi sper sa nu ma apuce durerea de burtik de atata stat in fund.
Copilutz tzin pumnii sa te lase dr Dracea gravi cat mai curand.
Evanescence ai sa vezi ca ai sa fii f multzumita de Polisano. Tzin pumnii pt miercuri shi sa ne pove shi noua neaparat.
Anamy poate eshti gravi totushi, shi eu am avut simptome ca ale tale shi uite ca nu a venit CM. Mai rabda putzin , vb eu aia panicoasa
Cocolyso acum m-ai facut tu sa rand, areole credeam ca e ceva la ochi shi cand colo... Deci ai simptome bune , ashteptam BHCG-ul.
Montytaiana multzumesc de felicitari, acum am alte nelinishti, sa vad k , creshte bobitza.
Roxy ai fugit? Ce mai faci?

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

cipdeci diseara ne dai veste ,DD ajuta sa fie totul bine

dodonu stiu ce sa zic ,eu m-am impacat bine cu Ispasoiu ,e hotararea voastra daca o iei dupa reusite....daca te gandesti ca fiecare cu norocul ei....tu tragi concluzia,succes
copilutzdeci nu ai mai vrut cu mis Niculescu,iti urez mult succes cu Dracea
anamytrebuie sa crezi in sansa ta
iauratot nu isii din butoi?mai mergi in ianuariela Sibiu?
simonetein ce zi a CM esti ?cand incepi stimularea,tot cu gonal?cite pe zi?
iuca
montyte asteptam si pe tine sa vii cu vesti..te-ai hotarat ce faci in continuare?
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Bytzi , astept cm zilele astea si incep stimularea cu 2 f. de gonal. Mie mi-a placut Ispasoiu , dar ce incantat a fost sotul meu , a zis ca nici nu se compara cu Giulesti , unde dupa prima IAD nu stiam nimic despre donator , nici macar grupa sangvina......nu mi se pare normal. Dodo , poti sa te programezi la Ispasoiu , n-o sa regreti (poate doar daca te gandesti ca dr. Chicea are mai multa experienta , mai ales ca nu stii cauza nereusitelor tale ). Iuca , nu gasesc in capitolele din urma cu ce ai facut stimulare ? Eu as fi vrut chiar pe ciclu natural , dar a zis ca din cauza varstei .

Mergi la inceput

fetelor vin cu vesti de la cipcirip ca ea nu poate intra pe DC in seara asta bhcg 289,20yupiii e gravidutza,sa ai o sarcina usoara si fara probleme

Mergi la inceput

simonete ,iuca a facut cu 2 gonal si in total a facut 22 de fiole,eu zic ca e mai bine cu stimulare ai vazut la cip rezultatul...si poate faci mai multi foliculi atunci sant sanse mai mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Cipcirip: felicitari,inca o data, sarcina usoara si la termen!

Nusy 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

cip-cirip FELICITARI!, MA BUCUR DIN SUFLET CA AI REUSIT, FELICITARI INCA O DATA, SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS.
montyce mai faci?
Va pupic pe toate si va doresc mult mult succes, vad ca este un capitol plin de reusite, SUCCES fetelor care au facut inseminare luna asta, o sa fie bine.

20+

Mergi la inceput