Redoutistele fidele Laredoute.fr (143)
Raspunsuri - Pagina 5
Ioana13 spune:
Felicitari initiatoarei principale April si coechipierelor!
Eu nu cred ca nu ne trimit ultimele comenzi. Ar trebui sa fie pe drum cele date de citeva zile. Numai daca nu le intercepteaza altii.
Sa ne pastram optimismul
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Jasmine spune:
si eu cred ca vor trimite toate comenzile pe care apucam sa le dam pana la taierea macaroanei.Pe urma,la un moment dat,n-o sa mai putem comanda la ei si gata.End of the game.
Am mai dat si eu azi o comanda (probabil ultima) cu adidasi pt pitic :
http://www.laredoute.fr/vente-future-cat-lux-junior-ado-garcon-puma.aspx?productid=324155093&documentid=496108&single=false&categoryid=45584690
pe alb nr 29 si pe negru nr 28,sa fie,ca au pret bun.
Si ieri am mai dat o comanda cu seturile alea de 3 tricouri ML pe care mi le-a dibuit Anne la reducere.Am luat pt tot familionul,in total 9 seturi.
14 +
felicia74 spune:
salut!
venit comenzile din 20 si 21. Cea din 21 o iau maine ca nu-i facuse foile de intrare. Linkuri nu mai pun, ca oricum nu mai are rost.
V-am urmarit demersurile, felicitari, voi incerca sa va sustin cat pot
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
cristicross spune:
Jasmin, da-mi si mie un link cu tricourile ca mie mi-a scapat cand a fost postat de Anne.
Nushulica, spune-mi si mie te rog daca ai purtat vreo centura ceva dupa nastere, ca as vrea sa -mi iau si eu. La prima nastere nu am purtat nimic si am ramas cu burta. Si daca poti sa-mi recomanzi si altceva ar fi f bine. Eu tb sa nasc in noiembrie.
April, cred ca esti f bataioasa, esti cumva avocat sau ceva de genul asta. Felicitari pt efortul care il faci si tu si fetele.Din pacate eu nu prea ma rpicep ca as da si eu o mana de ajutor.
pupice
ps: am aviz pt o comanda din 20.10
anne16 spune:
uite aici:
http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-aubaines-homme-t-shirt-polo-t-shirt.aspx?categoryid=48239885&pagenumber=1&ps=asc
alege
anne16 spune:
si varianta cu maneca lunga:
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirts-col-rond-manches-longues-prix-mini.aspx?productid=324131378&documentid=321409&single=false&categoryid=48239885
sunt pe pag.2 cum dai de la pret mic la pret maxim
Profitati voi ca eu le-am luat la pret intreg si cand le-am vazut la pretul acesta am mai pus o comanda
anne16 spune:
sunt si cele cu maneca scurta
sotul meu le-a purtat si toata lumea la intrebat de unde le are, de unde le-a cumparat( raspunsul a fost:intrebati-o pe nevasta-mea)
kokiy spune:
si eu tot la pret intreg le-am luat
Un om nu trebuie judecat dupa calitatile lui,ci dupa felul cum stie sa si le foloseasca
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 Ar fi fain! Daca ar fi si domeniul gratuit si taxele de intretinere mici-mici-mici... Eh, ce zici? |
Pai, se poate. Pot folosi un subdomeniu (de la domeniile de le am eu) iar hostingul il voi plati eu, la un loc cu celelalte siteuri ale mele. Nu ar fi mare diferenta pentru mine
Daca vreti, doar sa-mi spuneti, trimite-ti materialele si eu le pun