Redoutistele fidele Laredoute.fr (143)
Raspunsuri - Pagina 17
miki68 spune:
M-am uitat si eu acu pe hln.ro si gasesc ca e tare slabut. Nu tu descriere a produsului si aici ma refer la lungime a fustelor, pantalonilor, rochiilor. Au doar compozitia materialului. Nu mai zic de contact: un nume si 2 numere de telefon. Pai, frate, daca vinzi online afiseaza si o adresa de mail la care sa-ti scrie clientii prezenti si viitori.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Dierna3 spune:
Mey, da' ati vazut ce aura luxoasa incearca sa i se dea in articolas bisnitei numite La Redoute Romania? Pai io, caclient nou-nout, vrajit in prealabil cu asocierea la Porsche Design, YSL, Gucci... ce reactie am la primirea unei comenzi cu "tzepe" clasice redoutiste (acum doar la pret intreg!!!)?
Brigit spune:
daaaaaaaaaaaaa, tare de tot , mi-a placut faza cu "aura luxoasa"
pai o sa paleasca imediat ce s-or uita clientii naivi si amatori de "lux" pe eticheta cu Designe en France, Made in India/Ssingapore/Malayesia/China Romania, Bulgaria.
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
miki68 spune:
Hai sa va mai pun iar un www.boohoo.com/" target="_blank">link pe care l-am mai pus cu 1000 de ani in urma, dar cum atunci la putere era lr... Mi-am facut si cont pe vremea aia si m-au tot bombardat cu newsletter-e, dar nu m-am incumetat inca sa comand de la ei. Am facut acu o simulare pe o pereche de cizme de 30 de lire si o bluza de 8 la "clearance" si mi-a aparut taxa postala de 7,95 pt. Ro. Partea proasta e ca, si astia, nu dau nici un fel de indicatii privind produsul.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Jasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april16 daaaaaaaaaaaaa, tare de tot , mi-a placut faza cu "aura luxoasa" pai o sa paleasca imediat ce s-or uita clientii naivi si amatori de "lux" pe eticheta cu Designe en France, Made in India/Ssingapore/Malayesia/China Romania, Bulgaria. Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank"> |
si Bangladesh!
eu sunt in continuare foaaarte mirata de tupeul fara margini si soriciul grooos al acestui nene.Pe bune!Nu m-am nascut ieri,am vazut/auzit destule,dar ...pe mine personal,nesimtirea in cantitati mari ma impresioneaza.E ceva din ciclul "vezi si tot nu crezi".
Adica ai facut studii ca sa stii care e profilul clientei LR,insiri acolo ca e asa si pe dincolo,dar cu toate astea crezi/speri ca e suficient de proasta sa-i tragi tu tzeapa cu o bisnitareala de cea mai joasa speta.Pai cum naiba vine asta,ca n-are nici o logica?
O sa vanda de 2 milioane de euro in RO cand o zbura porcu'.
14 +
Brigit spune:
Miki, zic sa punem si pe prima pagina o sectiune:Alternative de shopping online cu link-uri la magazinele pe care le gasim
mie astia imi par interesanti, intr-adevar; nu am inteles faza cu indicatii cu privire la produs; eu am dat click pe niste rochii si scrie si lungime si din ce sunt facute;
booohooo-booohooo
diotima spune:
Is tare trista ca inca nu mi-a venit comanda din 22/10. Ma bucuram cand am vazut ca la voi au venit deja din 20, 21, azi mi-am trimis jumatatea la posta sa intrebe de el (ca data trecuta au trimis doar reavizare, si statea pachetul meu de 3 zile la OP bine mersi), si nu era . Am 3 produse, o rochie, o geanta si o pereche de pantofi (pusa special ca sa mai umfle continutul si sa nu vina in punga), si sunt deja cu moralul la pamant ... vreau pachetuuuuu .
In alta ordine de idei, am vazut linkul, nea Diaconu viseaza cu ochii deschisi daca crede ca o sa aiba vanzari de 2 mil euro . Nici macar la 200.000 nu o sa ajunga cu preturile pe care le practica.
In asteptarea ultimei comenzi LR.fr...
Yannis
unboticutz spune:
sa stiti ca eu o sa=mi fac cont pe ro. abia astept sa bag niste comentarii
sa nu-i uitam!
Brigit spune:
pai si credeti ca or sa apara comentariile voastre pe site?
romanasii se pricep la cenzura. oricum , incercarea moarte n-are!