Redoutistele fidele Laredoute.fr (143)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

M-am uitat si eu acu pe hln.ro si gasesc ca e tare slabut. Nu tu descriere a produsului si aici ma refer la lungime a fustelor, pantalonilor, rochiilor. Au doar compozitia materialului. Nu mai zic de contact: un nume si 2 numere de telefon. Pai, frate, daca vinzi online afiseaza si o adresa de mail la care sa-ti scrie clientii prezenti si viitori.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna3 spune:

Mey, da' ati vazut ce aura luxoasa incearca sa i se dea in articolas bisnitei numite La Redoute Romania? Pai io, caclient nou-nout, vrajit in prealabil cu asocierea la Porsche Design, YSL, Gucci... ce reactie am la primirea unei comenzi cu "tzepe" clasice redoutiste (acum doar la pret intreg!!!)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

daaaaaaaaaaaaa, tare de tot , mi-a placut faza cu "aura luxoasa"

pai o sa paleasca imediat ce s-or uita clientii naivi si amatori de "lux" pe eticheta cu Designe en France, Made in India/Ssingapore/Malayesia/China Romania, Bulgaria.

Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Hai sa va mai pun iar un www.boohoo.com/" target="_blank">link pe care l-am mai pus cu 1000 de ani in urma, dar cum atunci la putere era lr... Mi-am facut si cont pe vremea aia si m-au tot bombardat cu newsletter-e, dar nu m-am incumetat inca sa comand de la ei. Am facut acu o simulare pe o pereche de cizme de 30 de lire si o bluza de 8 la "clearance" si mi-a aparut taxa postala de 7,95 pt. Ro. Partea proasta e ca, si astia, nu dau nici un fel de indicatii privind produsul.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui april16

daaaaaaaaaaaaa, tare de tot , mi-a placut faza cu "aura luxoasa"

pai o sa paleasca imediat ce s-or uita clientii naivi si amatori de "lux" pe eticheta cu Designe en France, Made in India/Ssingapore/Malayesia/China Romania, Bulgaria.

si Bangladesh!

eu sunt in continuare foaaarte mirata de tupeul fara margini si soriciul grooos al acestui nene.Pe bune!Nu m-am nascut ieri,am vazut/auzit destule,dar ...pe mine personal,nesimtirea in cantitati mari ma impresioneaza.E ceva din ciclul "vezi si tot nu crezi".

Adica ai facut studii ca sa stii care e profilul clientei LR,insiri acolo ca e asa si pe dincolo,dar cu toate astea crezi/speri ca e suficient de proasta sa-i tragi tu tzeapa cu o bisnitareala de cea mai joasa speta.Pai cum naiba vine asta,ca n-are nici o logica?

O sa vanda de 2 milioane de euro in RO cand o zbura porcu'.

14 +

Mergi la inceput

Miki, zic sa punem si pe prima pagina o sectiune:Alternative de shopping online cu link-uri la magazinele pe care le gasim

mie astia imi par interesanti, intr-adevar; nu am inteles faza cu indicatii cu privire la produs; eu am dat click pe niste rochii si scrie si lungime si din ce sunt facute;

booohooo-booohooo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Is tare trista ca inca nu mi-a venit comanda din 22/10. Ma bucuram cand am vazut ca la voi au venit deja din 20, 21, azi mi-am trimis jumatatea la posta sa intrebe de el (ca data trecuta au trimis doar reavizare, si statea pachetul meu de 3 zile la OP bine mersi), si nu era . Am 3 produse, o rochie, o geanta si o pereche de pantofi (pusa special ca sa mai umfle continutul si sa nu vina in punga), si sunt deja cu moralul la pamant ... vreau pachetuuuuu .

In alta ordine de idei, am vazut linkul, nea Diaconu viseaza cu ochii deschisi daca crede ca o sa aiba vanzari de 2 mil euro . Nici macar la 200.000 nu o sa ajunga cu preturile pe care le practica.

In asteptarea ultimei comenzi LR.fr...
Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

sa stiti ca eu o sa=mi fac cont pe ro. abia astept sa bag niste comentarii

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

eu am bagat deja

Mergi la inceput

pai si credeti ca or sa apara comentariile voastre pe site?

romanasii se pricep la cenzura. oricum , incercarea moarte n-are!

Mergi la inceput