Redoutistele fidele Laredoute.fr (143)
Raspunsuri - Pagina 16
unboticutz spune:
buna fetelor,
am lipsit cateva zile, vad ca ati fost foarte harnicute. pregatesc si eu acum o comanda, sper sa mai gasesc ieftineli.
sa nu-i uitam!
ralu_t spune:
fetelor, se mai poate comanda au ba? am facut o comanda pe 30 oct ca auzisem ca 1 nov e ultima zi.e adevarat sau e zvon? azi mi-au trimis mail ca-mi dau un ceas si o bratara cu cristale swarovski amandoua cadou de ziua mea care e saptamana asta pt orice comanda+ 15 euro reducere la un produs. si va dati seama cum ma mananaca mana sa comand. io ce fac? sor-mea sta la paris, pot sa comand de pe contul meu pe adresa ei? oare asa imi trimit bunatatile?
RALU- de minune albastraTudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank"> MONTAJ TUDOR
anne16 spune:
uite am dat astazi o comanda si a mers
si am luat astea:
http://www.laredoute.fr/vente-plat-solution-maison.aspx?productid=324143956&documentid=455908&single=false&categoryid=21554965
http://www.laredoute.fr/vente-service---snacking--multicolore-solutions-maison.aspx?productid=324144098&documentid=455908&single=false&categoryid=21554965
Asta ca vine revelionul si am invitatisa am pe ce servi aperitivele
nushulica spune:
salutare!
fetelor priviti si va minunati
http://www.dailybusiness.ro/stiri-lifestyle/la-redoute-vrea-vanzari-de-2-1-mil-euro-in-primul-an-de-activitate-in-romania-18762
la pastele cailor le-as ura eu!!!
articolul l-am primit pe mess de la o prietena redoutista infocata
edit:
Profilul clientului La Redoute este reprezentat de femeia moderna si activa, interesata de tot ce este nou si la moda. Are o varsta cuprinsa intre 25 - 45 de ani, cu o medie de virsta de 33 de ani, in general casatorita, cu copii sau care isi doreste copii. Este absolventa de studii medii si superioare, preponderent din mediul urban, cu un venit peste medie. Este independenta, practica si dinamica, iar economisirea timpului este extrem de importanta, a mai spus Alexandru Diaconu
ia vedeti ca incadrati la profil?
Mamica de bobocel David-Mihai
Brigit spune:
Dl Diaconu poate ar trebui sa stie ca femeile care se incadreaza in profilul pe care l-a descris el in articolul cu pricina redutesc cu succes de ceva timp pe site-ul frantuzesc. Si ca sunt suficient de inteligente sa deosebeasca un escroc de un businessman.
Asadar cred ca targetul lui sunt romancele care vor sa ia o tzeapa. Macar o data.
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
miki68 spune:
Eu ma gandesc ca suma aia de 2,1 mil.euro e cea comunicata de lr.fr ca fiind incasarile facute de la clientii romani, pentru ca altfel nu prea stiu eu cum ar fi putut .ro face asa o estimare. Problema e ca noi cheltuiam multi bani pe .fr, dar luam multe lucruri ieftine, pe cand pe .ro n-o sa se intample minunea asta, so... targetul e total nerealist. Dar de asta o sa se convinga si singuri
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
Nu stiu voi, dar eu nu voi cumpara de pe situl romanesc . La solduri dau comanda pe laredoute.fr iar in restul anului vom gasi un alt site, sunt sigura de asta.
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui missdeutza Buna fetelor!!! Am gasit azi un site www.hln.ro , poate il stiati deja, eu abia azi am descoperit ca au si magazin online. La mine in oras este un magazin Helene au haine frumusele, dar si unele mai ciudatele....depinde de gusturi. Pt cine-i interesat spor la cumparaturi...numai atentie la marimi!!! eu de pe redoute imi iau 34/36 si de la ei mi-am luat o fusta marimea 40(ca sa va faceti o idee asta e modelul http://www.hln.ro/product/Imbracaminte/Rochii-Fuste/2523/ ).O seara placuta!!! |
eu sunt fan hln avem mag si in iasi si chiar nu stiam ca au mag onlinede acum comand si de la ei ms de info
Mamica de bobocel David-Mihai
anne16 spune:
Eu mi-am facut stocuri pt doi ani, asa ca domnul nu o sa ma aiba de clienta
Am scris pentru ca stiu ca ne citeste
Iar pentru copii am sa cumpar din Austria si restul Europei pana se hotarasc magazinele romanesti sa aiba aceleasi preturi ca ceilalti.
Pentru Alexandru Diaconu: niciodata nu voi cumpara de pe site-ul dumneavoastra, capci
Sunt prea de preturile pe care le practicati.
danadc spune:
Articol in stil amatorist, limbaj si idei exprimate haotic.
Surprinzator: investitie de sase cifre in euro. Rusinos. Pt ditamai LaRedoute. Adica nu LR vine in Romania, ci tu aduci LR prin bisnita legala.Pt ca n-ai stoc sau super investitie. De fapt, ti-ai cumparat dreptul de a fi unicul client pe . fr si sa vinzi in Romania la pret mare.
Se pare ca doar la asta se price unii...