Redoutistele fidele Laredoute.fr (143)
Raspunsuri - Pagina 15
axxxa spune:
vl-ad eu astept comanda din 16, culmea e ca e punga, deci ar fi trebuit sa vina de acum o saptamana. Asa ca cred ca pot sa-mi iau adio de la ea definitiv, ca nici nu mai am cum recupera banii. E vorba doar de 12 euro, dar orsicat...
missdeutza spune:
Buna fetelor!!! Am gasit azi un site www.hln.ro , poate il stiati deja, eu abia azi am descoperit ca au si magazin online. La mine in oras este un magazin Helene au haine frumusele, dar si unele mai ciudatele....depinde de gusturi. Pt cine-i interesat spor la cumparaturi...numai atentie la marimi!!! eu de pe redoute imi iau 34/36 si de la ei mi-am luat o fusta marimea 40(ca sa va faceti o idee asta e modelul http://www.hln.ro/product/Imbracaminte/Rochii-Fuste/2523/ ).O seara placuta!!!
ChrisDun spune:
Salve...
Mie imi afiseaza 14 pagini, si cand intru pe pagina 14 imi zice ca mai e una Si voua va merge la fel de prost site-ul ?
Am patit o chestie ciudata cu redutzii francezi: saptamana trecuta imi disparusera toate produsele favorite, iar azi le-am gasit bine-mersi in locul cu pricina. As mai da o comanda, dar ma abtin ;)
April, cum fu week-end-ul ? Ai pm.
O seara frumoasa !
miki68 spune:
Anne, era vorba de forum, nu de situ lr.fr
Si la mine e la fel.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ChrisDun spune:
Scuze april si miki, m-am exprimat eu ca o cizma Era vorba de site-ul DC ;) cu mersul greu, si de lr.fr cu produsele favorite
@later edit: mey, io sunt cu capu' anne, te-am incurcat cu april, scuze cum v-ati nimerit amandoua "16"
Ioana13 spune:
Primit cod cu fdp =0, la 45v euro cumparaturi 37745
Les frais de traitement et d'envoi de votre colis sont offerts dès 45 euros d’achats. Ce montant de livraison ne s'applique pas aux commandes comportant un article encombrant articles signalés par une camionnette de couleur et metrage. Offre valable du 03/11/2008 au 24/11/2009 uniquement sur laredoute.fr, non cumulable avec une autre offre. Non valable sur les aubaines.fr.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Brigit spune:
daaaaaaaaaaa, merge DC-ul ca melcu impiedicat
Chris, sarumana de intrebare, am avut un weekend minunat (ce vreme super pentru un inceput de noiembrie, pacat ca nu mai tine mult asa....) dar si o zi de luni
Daaaaaaaaaaaaar, pentru ca e bine cand totul se termina cu bine, taman am ridicat comanda din 24 octombrie!!!! N-am avut aviz (sau poate am avut, dar azi au schimbat cutiile postale la mine la bloc-ce oameni gospodari!!!, iar cele vechi zaceau in fata scarii, asa ca am tinut drumul fix spre posta unde l-am si gasit )
Sunt in sesiune de probat , revin cu impresii
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
claujro spune:
Am primit PM. Multumesc!
Edit: cred ca ar merge dat un copy-paste sau un link sa vada cat mai multa lume, in fond, e un articol public...dar tu decizi!
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 Anne, era vorba de forum, nu de situ lr.fr Si la mine e la fel. cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
nu stiu ce am dar suntsi foarte
nu imi revin deloc de doua saptamani