Moldovence aspirante sau gravidutze! (2)
Raspunsuri - Pagina 16
Delphinas spune:
alina atat timp cat nu vin uratii sanse ai. deci nu vin...e bine.
nu te mai autosugestiona atata. ia si te gandeste de exemplu la...ceva frumos, la ce vrei tu.
si eu semnez condica din nou la
stiti cum mi se spune mie pe hol??? pishorcel
asta e...asta sunt cu asta defilez.
poze
Just Me
dasalina spune:
Fetelor am revenit.
Am mai facut un test............bineinteles nu m-am putut abtine, ceva in caseta gen sure ceck, se cheama cora si a iesit negativ asa ca m-am linistit.
Sigur a fost autosugestie si s-a dereglat un pic si ciclul....s-a dus la 30 de zile.....asta e.....nu mai astept nimic.
Mi-e un somn de mor, toata ziua mi-a fost, a fost vremea naspa la noi, numai ceata si nori.......naspa si vremea, naspa si starea.......offff,
Hera n-a mai dat nici un semn??? Nicaieri? O caut la aspirante poate gasesc pe acolo ceva vesti.
Ma duc la tv. Vb mai tarziu sau maine.
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
dymomo77 spune:
Fetelor, am intrat sa vad ce mai faceti. Medeea vs poti veni cu sotul la is sa faca spermograma. Stiu ca pt ei nu e prea placut dar... asta e. Si al meu tot zicea merg, merg si cand nu s-a mai putut a mers. Nici pt noi nu e prea placut ce tb sa suportam la consultatii dar asta e. Dc altfel nu se poate. Si al meu a facut recoltarea la laborator deoarece v-am zis ca avem mai multi prieteni care au facut recoltarea acasa si datorita transportului si timpului a iesit aiurea si au tb sa o repete. Sotul meu a facut si spermocultura pt a vedea dc exista infectii. Este o simpla analiza care elimina problemele lui si te poti concentra doar asupra ta. Va urez mult spor la bebici. Eu termin tratamentul la sf lui februarie asa ca ma inarmez cu muuuuulta rabdare.
Delphinas spune:
da la spermocultura imi spune doar daca are infectie?? nu imi spune ce imi spune la spermograma si daca are infectie? sunt 2 chestii separate astea???
Citat: |
citat din mesajul lui dymomo77 Fetelor, am intrat sa vad ce mai faceti. Medeea vs poti veni cu sotul la is sa faca spermograma. Stiu ca pt ei nu e prea placut dar... asta e. Si al meu tot zicea merg, merg si cand nu s-a mai putut a mers. Nici pt noi nu e prea placut ce tb sa suportam la consultatii dar asta e. Dc altfel nu se poate. Si al meu a facut recoltarea la laborator deoarece v-am zis ca avem mai multi prieteni care au facut recoltarea acasa si datorita transportului si timpului a iesit aiurea si au tb sa o repete. Sotul meu a facut si spermocultura pt a vedea dc exista infectii. Este o simpla analiza care elimina problemele lui si te poti concentra doar asupra ta. Va urez mult spor la bebici. Eu termin tratamentul la sf lui februarie asa ca ma inarmez cu muuuuulta rabdare. |
poze
Just Me
dymomo77 spune:
Da sunt separate. In spernograma apar nr spermatozoizilor, PH-ul, motilitatea si procentual nr spermatozoizilor cu forme anormale precum si diagnosticul normospermie, oligo etc precum si gradul moderata sau severa. Spemocultura cred ca se face la fel ca urocultura pe un mediu de cultura. Mie dumitrascu mi le-a recomandat pe amandoua asa ca le-am facut. Au costat in jur de 85 de lei amandoua.
dasalina spune:
Hera felicitari!
Nu ai vrut sa ne anunti si pe noi dar....ca moldoveanca bagacioasa ce sunt....am aflat!
Prima moldoveanca -dutza!!!![bum]
ma bucur tare mult pentru tine, sa-ti ajute Dumnezeu sa duci sarcina la termen si sa ai un bebe sanatos!
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
stroan spune:
hera felicitari!sa ai un bebe sanatos si 9 luni de sarcina usora
http://tt.lilypie.com/SELRp3.png
Delphinas spune:
deci hera e prima
sa iti fie de bine mamico. sarcina usoara, bb sanatos si la termen.
alina multumesc ca m-ai luminat. o sa le fac si eu pe amandoua. eu am vazut preturile de la clinica si ma ajung in jur de 40 ambele
poze
Just Me
dasalina spune:
Hmmmmm cred ca Dymomo te-a luminat, Delphy
Eu ti-am dat vestea buna cu Hera!
Doamne ajuta sa se ia si la noi!
S-a mai micsorat lista de aspirante.....hai ca pana la sfarsitul anului vreau sa fim toate moldovencele la odisee!
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!