Moldovence aspirante sau gravidutze! (2)
Raspunsuri - Pagina 15
Delphinas spune:
bun totusi ca vrea sa mearga...oriunde vrea el mergeti, dar sa o faca. e importanta si ea.
fetele azi hera tb sa faca test. sa speram ca va sparge gheata si vom avea o prima
poze
Just Me
kamynet spune:
Fetelor, spuneti-mi, poate am inteles eu gresit, dar e prima data cand aud (ma rog, mai bine zis "vad") ca in Iasi se face FIV....Spuneati de Ominiclinic, ca acolo s-ar face IA si FIV....De IA stiu, nu e singurul cabinet unde se face in Iasi, dar FIV chiar ca nu am stiut....Acum va intreb, chiar e pe bune? Stiti si cat costa?
Eu am mers o perioada la dr Dumitrascu si am fost si la Ominiclinic (avand in vedere ca ea da consultatii si acolo), dar nu stiu nimic de FIV nici acolo si nici in alta parte in Iasi.
dasalina spune:
Mai fetelor la mine e ceatza totala......Am fost de 3 ori la baie de la ora 8.30.....tot pun pe seama cafelei bauta de dimineata......nu a aparut inca sangerarea.....simptome parca am si de sarcina ( mi-e un somn de mor, merg la baie des si parca mi-e si un pic greata) si de menstruatie ( ma doare un pic burtica si parca simt ca curge ceva dar e alarma falsa....)
Deci......imi vene sa de toti peretii pt ca mi-e frica sa nu-mi alimentez speranta degeaba.....
Sunt derutata rau de tot!
As vrea sa stiu una si buna....macar sa ma linistesc.
UFFFFAAAAA e greu tare in perioada asta!
Cred ca pana la urma imi provoc singura simptomele ca o cretina ce sunt....vb lui Delphi: imi intarzie pt ca am prestat aseara....na...
Vreau sa dorm si sa ma trezesc cu un rezultat
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
dasalina spune:
ce rea am devenit!
Am uitat de HERA
Fac si eu galerie si ma rog pentru ea!
Doamne ajuta Hera sa se fi prins samburelul!
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!
sinzyk06 spune:
Dasalina,eu iti tin pumnii stransi, si o sa ma rog pentru tine, tare imi doresc sa fii prima gravidutza dintre noi!!! Sa dea domnu sa ne auzim cu vesti cu 2 liniutze! Va pup pe toate!!
http://tt.lilypie.com/gSW8p2.png
Delphinas spune:
kamynet uite aici site-ul de la www.ominiclinic.ro/" target="_blank">ominiclinic
poze
Just Me
Delphinas spune:
mai mama draga si eu merg la buda din 15 in 15 min. la mine e scuzabil. 500 ml de apa pe stomacu gol, la care adaugam 330 ml cafea...si cum sa nu fac naveta pana la
acum la tine ce sa zic...Da Doamne sa fie cu noroc.
cat despre simptome...sa nu fie de la autosugestie. si starea asta de incertitudine ne omoara incet. dar nu poti decat sa astepti sa vezi incotro apucati...poate la eco pt confirmare
Citat: |
citat din mesajul lui dasalina Mai fetelor la mine e ceatza totala......Am fost de 3 ori la baie de la ora 8.30.....tot pun pe seama cafelei bauta de dimineata......nu a aparut inca sangerarea.....simptome parca am si de sarcina ( mi-e un somn de mor, merg la baie des si parca mi-e si un pic greata) si de menstruatie ( ma doare un pic burtica si parca simt ca curge ceva dar e alarma falsa....) Deci......imi vene sa de toti peretii pt ca mi-e frica sa nu-mi alimentez speranta degeaba..... Sunt derutata rau de tot! As vrea sa stiu una si buna....macar sa ma linistesc. UFFFFAAAAA e greu tare in perioada asta! Cred ca pana la urma imi provoc singura simptomele ca o cretina ce sunt....vb lui Delphi: imi intarzie pt ca am prestat aseara....na... Vreau sa dorm si sa ma trezesc cu un rezultat Doamne ajuta! Aniversarea noastra! www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV |
poze
Just Me
dasalina spune:
Daca nu vine azi si la noapte ma programez maine pt echo.
Doamne ajuta sa nu vina!!!!!
Stiu ca e 90% autosugestie.....dar macar acum sa ma bucur si eu un pic...in speranta ca poate e....asa sunt eu ....imi fac sperante singura, dar poate atrag binele daca ma gandesc la bine ...
Ma mai duc o tura la baie sa vad!
Incurabila......ce sa zic....
Doamne ajuta!
Aniversarea noastra!